Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Firefox'da linkleri yakalamak !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Firefox'da linkleri yakalamak ! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Teacher

29 Haziran 2008; 1:25:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Uzun zamandır opera kullanıyordum.Firefox 3 den sonra birde onu deneyim dedim.Gördümki hala kullanışlılık olarak operayı yakalayamamış.Ama onları eklentilerle hallettim.MAşallah çok geniş eklenti özelliği var.

Opera daki hızlı adrese bağlanma özelliğini FAST DİAL eklentisi ile hallettim.Yada operanın web sayfasında herhangi bir metni işaretleyip URL YE GİT özelliğinide başka bir eklenti ile hallettim.TEXT TO URL diye bir eklenti.

Ama bir durum beni çok uğraştırıyor.Çözüm bulamadım.

Örneğin bir forum sayfasında 8 parçadan oluşan RA-pid linkleri var.Bende bunları kopyalayıp not defterine atacağım.Yada kopyaladığım anda flashget onları tanıyıp kaydedecek.Fakat forum sayfalarında linkler hep yarım çıkıyor.Üzerine tıklayınca ancak tam olarak gözüküyor.Bende mecburen operada sayfa kaynağını açıp oradan linkleri tek tek çıkarıp kopyalamak zorunda kalıyorum.

BU LİNKLERİ HEMEN TANIYIP KAYDEDEBİLECEK BİR EKLENTİ YOK MU.

BİRDE OPERADA METNİ İNGİLİZCE OLARAK OKU SEÇENEĞİ VARDI.fİREFOXDA BUNU BASIL YAPARIM.

İŞLEMCİ : İNTEL Q6600 Core 2 Quad ( @ 3200 mhz )--EKRAN KARTI : POWERCOLOR HD 2900XT -- RAM : 2*1 GB GEİL ULTRA DDR2 800 MHZ -- ANAKART : GİGABYTE P35C DS3R -- HDD : WESTERN DİGİTAL RAPTOR 74 GB 10000 RPM WD740ADFD / 250 GB SEAGATE 16MB 410AS-- DVDRW : SAMSUNG 20X SH-S203B -- KASA : THERMALTAKE AGUİLA (SİYAH ) -- PSU : SİLVERSTONE STRİDER 750 WATT -- HOPARLÖR : ZOLTRİX PENTAGON 5.1
CEPTEL : N80 BLACK

DH SAMSUN GRUBU

EyLanxtiN

29 Haziran 2008; 2:05:38 

firefox ta sağ tıklayıp bağlantı konumunu kaydet yap sonra not defterine yapıştır.

GpRsCi

29 Haziran 2008; 12:21:05 

selam dostum rap.id linkleri icin "RSFIND" eklentisini kullanabilirsin

ATHLON 64 3000+ / MSI - K8N NEO4 PLATINUM / TWINMOS - 1 GB 400 DUAL / SAPPHIRE - ATI RADEON X800GTO, FireBlade / WESTERN DIGITAL - 250+320 GB SATA2 16 MB / SAMSUNG - 793MB / NEC - ND3540A BLACK / COOLER MASTER - CENTURION 5 BS (SİYAH/GÜMÜŞ) / MICROSOFT - SET SIYAH / ASUS AAM6010EV-M USB COMBO / Since; 2005
mehmet_alp

29 Haziran 2008; 12:53:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Teacher

Uzun zamandır opera kullanıyordum.Firefox 3 den sonra birde onu deneyim dedim.Gördümki hala kullanışlılık olarak operayı yakalayamamış.Ama onları eklentilerle hallettim.MAşallah çok geniş eklenti özelliği var.

Opera daki hızlı adrese bağlanma özelliğini FAST DİAL eklentisi ile hallettim.Yada operanın web sayfasında herhangi bir metni işaretleyip URL YE GİT özelliğinide başka bir eklenti ile hallettim.TEXT TO URL diye bir eklenti.

Ama bir durum beni çok uğraştırıyor.Çözüm bulamadım.

Örneğin bir forum sayfasında 8 parçadan oluşan RA-pid linkleri var.Bende bunları kopyalayıp not defterine atacağım.Yada kopyaladığım anda flashget onları tanıyıp kaydedecek.Fakat forum sayfalarında linkler hep yarım çıkıyor.Üzerine tıklayınca ancak tam olarak gözüküyor.Bende mecburen operada sayfa kaynağını açıp oradan linkleri tek tek çıkarıp kopyalamak zorunda kalıyorum.

BU LİNKLERİ HEMEN TANIYIP KAYDEDEBİLECEK BİR EKLENTİ YOK MU.

BİRDE OPERADA METNİ İNGİLİZCE OLARAK OKU SEÇENEĞİ VARDI.fİREFOXDA BUNU BASIL YAPARIM.

Ne kadar cahilim.. Şu eklentikeri araştırsam iyi olacak gibi :)
Ben o işi sitede iken Ctrl+u ya basıyorum kaynak kodu çıkıyor. O tam linkler orda var. Hepsini seçip kopyala dediğimde PC de yüklü olan Cryptload programı hemen linkleri listesine alıyor ve indirme işlemi başlıyordu..

mehmet_alp

29 Haziran 2008; 13:50:46 

quote:

Orjinalden alıntı: GpRsCi

selam dostum rap.id linkleri icin "RSFIND" eklentisini kullanabilirsin

Bende sayenizde öğrendim ekledim çok hoş teşekkürler.. Önerebileceğinizı böyle güzel eklentiler varmı başka. Eklentileri gezdim Yabancı dil olmamasından pek bişi anlamadım Arkadaşın dediği gibi yığınla eklenti var.

coolrecep

29 Haziran 2008; 14:19:48 

IDM kur, kendini Fiefox'a entegre ediyor. Sonra o linkleri seç ve IDM ile indir de. Sonra açılan pencerede zaten hem linkleri kontrol edecektir hem de tümünü seç dedikten sonra hepsini birden download edebilecektir.

Flash Get bir ...... yaramaz.

kirmizibulten

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 16:02:07 

ietab,adblock plus,fasterfox,FEBE,mega.upload sx,url link,anonymouser,linkification.

hepsi çoook işe yarar eklentiler.

ie tab:sayfayı internet explorer modunda açar.
adblock plus:istenmeyen web sayfası resimlerini engeller.
fasterfox:web sayfalarının daha hızlı açılmasını sağlar.
FEBE:firefox un komple backup ını alır.
mega.upload sx:megau.pload tan download yapmaya yarar.
url link:code içinde başında www olmayan veya tıklanamayan sadece yazı olarak görünen linkleri yeni sekmede açar.
anonymouser:bir linkin üzerine sağ tıklayınca menüde linki anonymouser sitesi üzerinden aç seçeneği çıkar.bu sayede engelli site linkleri açılabilir.
linkification:code içinde tıklanamayan linkleri tıklanabilir yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirmizibulten -- 29 Haziran 2008; 16:04:04 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Firefox'da linkleri yakalamak ! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Asus Striker Extreme 680i SLI
ASUS un n680i SLI cipsetli anakarti hem performans hem de gorunume onem verenlere hitap ediyor
Compex 2007 : Eray SOFT
Compex 2007 : Eray SOFT Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir