Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kablosuz Modem Tavsiyesi LINKSYS vs Airties Bakın Lütfen

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Kablosuz Modem Tavsiyesi LINKSYS vs Airties Bakın Lütfen Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FaTaL1Ty_Salih

29 Haziran 2008; 0:09:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba ben bizim evde 350 metrekarelik bir alanda 2 masaüstü,3 laptop ,playstation 3 ve n95 ten aynı anda sorunsuz ve düşme derdi olmadan nete girebileceğim bir kablosuz modem arıyorum.beni yarı yolda bırakmayacak kurulumu zor olmayan modem önerilerinizi bekliyorum.bu arada pcler etkileşim halinde olacak pcler arası oyun dosya paylaşımı vs. Ben biraz araştırma yaptım ve 2-3 model buldum bu modemler nasıldır yorumlarınızı bekliyorum

Benim beğendiğim

LINKSYS WAG160N
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125430123&CS_Category=_SBA_654_1662_594_1551&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_MODEM654

ve ilginç bir modem olan LINKSYS WAG325N-B 4 PORT 325MBPS WIRELESS-N MODEM

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125430122&CS_Category=_SBA_654_1662_594_1551&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_MODEM654

http://www.techradar.com/products/computing/networking-and-wi-fi/modem-routers/wag325n-adsl2-plus-31179/review

Birde forumlarda çok övülen RT-211 li WBN-140 Kablosuz yaşam paketi

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28475

Arkadaşlar ben bu 3 modeli beğendim ama aralarında en iisi resimdeki 325 megabitlik LINKSYS WAG325N-B galiba RT-211 ise 125 mbps ama çok öven arkadaşlar var sizce hangisi tabi başka marka ve modelde önerileriniz varsa yazın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL1Ty_Salih -- 29 Haziran 2008; 0:31:29 >

Yozi

29 Haziran 2008; 0:56:47 

Dostum bizim evde 1 tane Laptop, bazen 2 tane laptop da oluyor. 2 tane N95 var. Ben bu modemin aynısı 200 ytl'ye bundan 1 hafta önce almıştım. Şu ana kadar kullandığım en harika modemlerden biri. Bizim ev teras, modem üst katta laptop da alt katta en ucra nokta'da ve 3-4 ile çekiyor. Çok kaliteli ve tonlarca ayarı var. Örneğin Torrent indirmelerde falan çok işine yarayacaktır. Onun dışında wireless güvenliği konusunda wap2 gibi özellikleri iyi bir şekilde destekliyor. Wireless kapatma açma, mac adres filtreleme gibi işlemleri kolayca arayüzünden yapabiliyorsunuz. Pişman olmazsın
playmaker
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 6 günü kaldı.

29 Haziran 2008; 1:00:24 

160n için konuşuyorsun değil mi?

bu arada teknosa uçmuş en iyi fiyat gördüğüm exa'da 187 taksit 177 nakit

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=385&pid=5230

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker -- 29 Haziran 2008; 1:00:31 >
Yozi

29 Haziran 2008; 1:04:47 

Yok wag325n için konuşuyorum. Tavsiye ettiğim model bu. Bimeks'den 200 ytl'ye almıştım.
playmaker
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 6 günü kaldı.

29 Haziran 2008; 1:19:19 

bak şimdi olmadı eğer 160n için konuşsaydın direk alacaktım... pclabs incelemesinde 160n için antenin ufak ve içerde olması uçlara doğru menzil sorunu yaratabilir demiş 160n için, içime kurt düşürdü bu laf... aletin dizaynı çok güzel ya 325n alası gelmiyor insanın ne öyle baz istayonu gibi
FaTaL1Ty_Salih

30 Haziran 2008; 20:59:28 

quote:

Orjinalden alıntı: Yozi
Dostum bizim evde 1 tane Laptop, bazen 2 tane laptop da oluyor. 2 tane N95 var. Ben bu modemin aynısı 200 ytl'ye bundan 1 hafta önce almıştım. Şu ana kadar kullandığım en harika modemlerden biri. Bizim ev teras, modem üst katta laptop da alt katta en ucra nokta'da ve 3-4 ile çekiyor. Çok kaliteli ve tonlarca ayarı var. Örneğin Torrent indirmelerde falan çok işine yarayacaktır. Onun dışında wireless güvenliği konusunda wap2 gibi özellikleri iyi bir şekilde destekliyor. Wireless kapatma açma, mac adres filtreleme gibi işlemleri kolayca arayüzünden yapabiliyorsunuz. Pişman olmazsın

Çok saol aga bende en kısa zamanda almayı düşünüyorum süper bişe ilginç bir tasarımı var valla

FaTaL1Ty_Salih

30 Haziran 2008; 21:01:34 

quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

bak şimdi olmadı eğer 160n için konuşsaydın direk alacaktım... pclabs incelemesinde 160n için antenin ufak ve içerde olması uçlara doğru menzil sorunu yaratabilir demiş 160n için, içime kurt düşürdü bu laf... aletin dizaynı çok güzel ya 325n alası gelmiyor insanın ne öyle baz istayonu gibi

valla bencede tasarımdan dolayı menzil sorunu olur gibime gelior ama WAG3255 in uzay aracı gibi bir tasarımı var:D:D antenler falan menzil sorunu yaşamaz

Retta

1 Temmuz 2008; 0:16:47 

Asus Forever

FaTaL1Ty_Salih

2 Temmuz 2008; 20:10:39 

quote:

Orjinalden alıntı: Retta

Asus Forever

asus derken model???

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Kablosuz Modem Tavsiyesi LINKSYS vs Airties Bakın Lütfen Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video
Akortek Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Akortek Genel Müdürü Kemal HEPER ile röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç