Arkadaşlar merhaba ben bizim evde 350 metrekarelik bir alanda 2 masaüstü,3 laptop ,playstation 3 ve n95 ten aynı anda sorunsuz ve düşme derdi olmadan nete girebileceğim bir kablosuz modem arıyorum.beni yarı yolda bırakmayacak kurulumu zor olmayan modem önerilerinizi bekliyorum.bu arada pcler etkileşim halinde olacak pcler arası oyun dosya paylaşımı vs. Ben biraz araştırma yaptım ve 2-3 model buldum bu modemler nasıldır yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar ben bu 3 modeli beğendim ama aralarında en iisi resimdeki 325 megabitlik LINKSYS WAG325N-B galiba RT-211 ise 125 mbps ama çok öven arkadaşlar var sizce hangisi tabi başka marka ve modelde önerileriniz varsa yazın lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL1Ty_Salih -- 29 Haziran 2008; 0:31:29 >
Dostum bizim evde 1 tane Laptop, bazen 2 tane laptop da oluyor. 2 tane N95 var. Ben bu modemin aynısı 200 ytl'ye bundan 1 hafta önce almıştım. Şu ana kadar kullandığım en harika modemlerden biri. Bizim ev teras, modem üst katta laptop da alt katta en ucra nokta'da ve 3-4 ile çekiyor. Çok kaliteli ve tonlarca ayarı var. Örneğin Torrent indirmelerde falan çok işine yarayacaktır. Onun dışında wireless güvenliği konusunda wap2 gibi özellikleri iyi bir şekilde destekliyor. Wireless kapatma açma, mac adres filtreleme gibi işlemleri kolayca arayüzünden yapabiliyorsunuz. Pişman olmazsın
playmaker
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 6 günü kaldı.
29 Haziran 2008; 1:00:24
160n için konuşuyorsun değil mi?
bu arada teknosa uçmuş en iyi fiyat gördüğüm exa'da 187 taksit 177 nakit
Yok wag325n için konuşuyorum. Tavsiye ettiğim model bu. Bimeks'den 200 ytl'ye almıştım.
playmaker
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 6 günü kaldı.
29 Haziran 2008; 1:19:19
bak şimdi olmadı eğer 160n için konuşsaydın direk alacaktım... pclabs incelemesinde 160n için antenin ufak ve içerde olması uçlara doğru menzil sorunu yaratabilir demiş 160n için, içime kurt düşürdü bu laf... aletin dizaynı çok güzel ya 325n alası gelmiyor insanın ne öyle baz istayonu gibi
Orjinalden alıntı: Yozi Dostum bizim evde 1 tane Laptop, bazen 2 tane laptop da oluyor. 2 tane N95 var. Ben bu modemin aynısı 200 ytl'ye bundan 1 hafta önce almıştım. Şu ana kadar kullandığım en harika modemlerden biri. Bizim ev teras, modem üst katta laptop da alt katta en ucra nokta'da ve 3-4 ile çekiyor. Çok kaliteli ve tonlarca ayarı var. Örneğin Torrent indirmelerde falan çok işine yarayacaktır. Onun dışında wireless güvenliği konusunda wap2 gibi özellikleri iyi bir şekilde destekliyor. Wireless kapatma açma, mac adres filtreleme gibi işlemleri kolayca arayüzünden yapabiliyorsunuz. Pişman olmazsın
Çok saol aga bende en kısa zamanda almayı düşünüyorum süper bişe ilginç bir tasarımı var valla
bak şimdi olmadı eğer 160n için konuşsaydın direk alacaktım... pclabs incelemesinde 160n için antenin ufak ve içerde olması uçlara doğru menzil sorunu yaratabilir demiş 160n için, içime kurt düşürdü bu laf... aletin dizaynı çok güzel ya 325n alası gelmiyor insanın ne öyle baz istayonu gibi
valla bencede tasarımdan dolayı menzil sorunu olur gibime gelior ama WAG3255 in uzay aracı gibi bir tasarımı var:D:D antenler falan menzil sorunu yaşamaz