Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
MAXTOR HARİCİ 120 GB 2.5" - bilgisayar görmüyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> MAXTOR HARİCİ 120 GB 2.5" - bilgisayar görmüyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
divanidestan

29 Haziran 2008; 0:07:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bugün Tekno sa dan aldim. maxtor 120 gb one touch 4 mini 99.99 ytl ye.

Çok tatlı bir görünümü var ve çok hafif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divanidestan -- 19 Temmuz 2008; 3:11:50 >

mühürlü kaderim F.K.
krkmz

29 Haziran 2008; 0:20:17 

Maxtorlar NTFS formatlı olarak geliyor. Takar takmaz görmesi lazımdı. Donanım değişiklerini tarat, çıkar yeniden tak. Mavi düğmedeki ışığı yanıyormu? Yanmıyorsa sorun vardır. Başka USb yuvalarını dene yine görmezse arızalı olabilir. Vakit geçirmeden aldığın yere götür.

Lenovo core2duo 1.83 işlemci , 100 GB HD, 1 GB 667 Mhz Ram(2 Gb oldu), 7300 nvidia 128 MB, 1680x1050 WSXGA Lcd, 1.3 piksel cam, wirales, Bluetooth , Dvd-Multidrive, parmak izi tanıma, ıslık ile açılma vs.
divanidestan

30 Haziran 2008; 13:19:41 

Mavi ışık yanıyor kasanın ön tarafındaki usb girişine taktığımda beep sesi çıkıyor sürekli, arka tarafa taktığımda ses yok ama yine görmüyor...

Başka bilgisayarda denedim direk gördü. bir başka bilgisayarda gene görmedi.

mühürlü kaderim F.K.
-Mctolga-

30 Haziran 2008; 15:42:30 

güle güle kullan.

Katılım zamanı: 5 Mart 2004
divanidestan

30 Haziran 2008; 23:18:03 

quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

güle güle kullan.

Teşekkür ederim fakat kullanamıyorum benim bilgisayar görmüyor cihazı bugün geri götürdüm adamların tüm bilgisayarlarında çalıştı ben de moron moron baktım.

Boşu boşuna format attım bilgisayarıma... Adamlar Service Pack 3 yükle dediler sizce işe yarar mı??

mühürlü kaderim F.K.
divanidestan

19 Temmuz 2008; 3:10:20 

SP3 te yükledim olmadı tüm driverları güncelledim gene olmadı. Ama hakkını yemeyeyeyim ek olarak takılan usb de gördü bi tek hatta uzun bir süre kullandım (1 hafta kadar) şimdi takıyorum ekranın sağ alt köşesinde usb takıldığına dair işaret alıyorum hatta Maxtor falan filan diye de yazıyor. Uzun uzun beep beep sesi veriyor, 2-3 dk sonra kendiliğinden açıyor ama feci şekilde kasıyor bilgisayarı.

Acaba elektriksel bir sorunmudur.

Bilgisayarın anakartı üzerinde 4 tane usb var kasanın ön tarafında 2 tane usb var bir de sevgili bilgisayarcım arkaya ek olarak ana kart üzerine usb daha yerleştirmiş sizce neyden kaynaklabilir böyle bir sorun. Sadece benim bilgisayarımda görmüyor herkesinkinde çalışıyor.....

mühürlü kaderim F.K.
DENSITY

19 Temmuz 2008; 9:36:22 

Sorun elektriksel ek olarak gelen usb daha fazla güç sağlıyo alete veya arkadaki usb girişlerinde tek olarak kullanabilirsin ama kasanın ön tarafına taktığın zaman mutlaka ek güç girişi ister elektrik beslemesi sorunudur

.:Mesut Çevik Fan Club:.
.:Komedi Dükkanı:.
Dh 2006 Üyeleri
divanidestan

19 Temmuz 2008; 23:36:40 

quote:

Orjinalden alıntı: DENSITY

Sorun elektriksel ek olarak gelen usb daha fazla güç sağlıyo alete veya arkadaki usb girişlerinde tek olarak kullanabilirsin ama kasanın ön tarafına taktığın zaman mutlaka ek güç girişi ister elektrik beslemesi sorunudur

Yazdıktan hemen sonra denedim ek olanların hepsini iptal ettim netice aynı bugün Everest programını yükledim usb leri kontrol ettim 1.1 olduğunu gördüm update edip 2.0 yapmam lazım yardımcı olur musun? Anakartım ASUS P5PL2 o kadar driver indirmeme rağmen olmadı, beremedim...

mühürlü kaderim F.K.
dejaay

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 0:44:32 

quote:

Orjinalden alıntı: divanidestan

Ama hakkını yemeyeyeyim ek olarak takılan usb de gördü bi tek hatta uzun bir süre kullandım (1 hafta

Ek olarak derken USB pcı kartı falan mı takmıştınız?

divanidestan

20 Temmuz 2008; 4:46:50 

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: divanidestan

Ama hakkını yemeyeyeyim ek olarak takılan usb de gördü bi tek hatta uzun bir süre kullandım (1 hafta

Ek olarak derken USB pcı kartı falan mı takmıştınız?

onu bende bilmiyorum bilgisayarı aldığım bilgisayarca anakart üzerinden bir kabloyla tıpkı ethernet kartı gibi 2 tane usb kartı takmış. elektrik gücü yetmiyordur diye onları çıkarmıştım anakart üzerindeki usb lerde yine çalışmadı şimdi tekrar geri taktım diğer ek usb leri bir tek azönce bahsettiğim yerdeki usb lerde çalışıyoru. diğer usblerde ışık yanıyor sönüyor sürekli ve beep sesi çıkıyor...

mühürlü kaderim F.K.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> MAXTOR HARİCİ 120 GB 2.5" - bilgisayar görmüyor Sayfa: [1]
Buraya git: