Çüş artık yok devenin bale pabucu. Hatta yok devenin traking pabucu. Fotoğraf makinasına ne vergisi ya. Cep telefonu özel araç mı? Lüks araç mıdır ki ÖTV geliyo.
evet Ünal, Ferhat dogru yazmis, 1 temmuzdan itibaren bu vergi geliyor, ve orani da %20 gecen seneye gore inanilmaz artmis fotograf makinasi satislari, bu nedenle ÖTV koymuslar. video kameralarin akibeti belli degilmis.
kameralara diye duymustum ama ingilizce camera fot makinasi demek video kamera ise video camera diye geciyor durum biraz karisik
ben tam olarak anlayamadim sanirim sadece fot mak. olacak %20lik ek vergi tam anlamiyla rezalet yurtdisindan kacak giren malın onunu aciyor, asla bekledikleri kadar vergi toplayamazlar herkes yurtdisindan alacak
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500