Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
~~ NOKIA 1680 CLASSIC ~~ Telefon Satışta!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> ~~ NOKIA 1680 CLASSIC ~~ Telefon Satışta!!!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
..Oğuz

28 Haziran 2008; 23:23:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Klasik ve hoş bir telefon gibi gözüküyor."Arama yapsın , ee bide ufak tefek bi kamerası olsun , bide müzik çalsın " diyenler için ideal gibi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Oğuz -- 29 Haziran 2008; 16:44:14 >

#PS3 60GB PAL // Satılık 4 Oyun ,;, pm..
Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 0:03:30 

Hafızası ne kadar.
Kamerası olan telefona BT neden koymazsın.

Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini
Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla
Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için
Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
inanki

29 Haziran 2008; 15:01:09 

(konuyu açan kişi ile ilgisi yoktur)

Hiç bir özellği bulunmayan telefonları ülkemizde YENİ ! diye satmaya çalışıyorlar !!!!

Bizler, yeni çıkan telefonların ucuz ve özellik bakımından zengin olmasını beklerken, ithalatçı firmalar bu modelleri Yeni ! diye bizlere pazarlamaya çalışıyorlar. Bunlara benzer bir sürü telefon modeli ülkemizde zaten mevcut ! Ve bu saatten sonra bu tip telefonlara sırf hafif (çok kibarda deniliyor) olduğundan dolayı talep olacağınıda zannetmiyorum..
'Çin malı' Denilen kaçak-vergisiz telefonlara (SAR değeri) hiç bir şekilde garanti verilmezken bunca talep olması, bunun bir göstergesidir. Hatta bu modellerde Wİ-Fİ özelliği olsa inanın yasal olan hiç bir telefon firması Türkiye'de satış yapamaz hale gelir..
Burada amacım x markayı kötüleyip, çin malı denilen kaçak-vergisiz telefonların reklamını yapmak değil. Sadece kendi yorumum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 29 Haziran 2008; 15:01:45 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
_Maxy_

29 Haziran 2008; 15:11:33 

Nokia alt sınıfa saçma sapan telefonlar çıkarıyor bunlar ne ya artık o sınıfı takip bile etmiyorum

HP Pavilion DV 6299 - Nokia N72 - Mercedes A-150 - Sony Bravia KDL 40W2000 -
Sennheiser CX-300

Kendi yıldızını takip et

eP_362

29 Haziran 2008; 15:30:55 

Telefon satışta...
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok1680c

Siemens C65 -> Nokia 5700 XpressMusic

..Oğuz

29 Haziran 2008; 16:45:42 

quote:

Orjinalden alıntı: eP_362

Telefon satışta...
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok1680c

Teşekkürler

#PS3 60GB PAL // Satılık 4 Oyun ,;, pm..
reddes

1 Temmuz 2008; 12:43:16 

bence nokia ihtiyaca göre telefon çıkarıyor bukadar anlamsız tepki vermek yersiz diye düşünüyorum. sonuçta herkes özellikli telefon kullanmak zorunda değildir. arama msg bana yeter diyenler için ideal bir telefon görünüşüde oldukça kibar. 2nci telefon olarak almayı düşünüyorum.

mawoix

1 Ağustos 2008; 16:28:42 

arkadaşlar bence siz herkezi zengin sanıyorsunuz... yeni çıkan telefon illa en son özelliklerde olmaz arkadaşlar... tabikide nokia nın her bütçeye göre çıkarması lazım yoksa nasıl alıcak fazla olmayan insanlar ucuz telefonları illa 2. el mi alsınlar diorsunuz...

E r h A N

5 Ağustos 2008; 3:07:24 

quote:

Orjinalden alıntı: reddes

bence nokia ihtiyaca göre telefon çıkarıyor bukadar anlamsız tepki vermek yersiz diye düşünüyorum. sonuçta herkes özellikli telefon kullanmak zorunda değildir. arama msg bana yeter diyenler için ideal bir telefon görünüşüde oldukça kibar. 2nci telefon olarak almayı düşünüyorum.

Aarkadaşım tabiki al da şöyle bir şey var zaten nokia nın bu özelliklerde elki 50 tane telefonu var, kasa değiştiriyorlar, bi kaç özellik ekliyorlar, yeni bir teleon gibi gösteriyorlar, yaptıkları sadece eski fiyatı düşün modellerin taklitlerini yaparak pahalıya satmak, çin telefonlarından daha iyidir tabiki

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> ~~ NOKIA 1680 CLASSIC ~~ Telefon Satışta!!!!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / OKI Standı Video
OKInin GPS üzerinden araç izleme sistemlerini inceliyoruz.
Tümleşik Ses Kartları Video
6 Farklı anakart üzerinde yer alan ses kartı ve 1 adet PCI ses kartının performans karşılaştırması bu videoda