next 2000 var,scart ile lcd ye bagli dun sorun yoktu bugun actim trt1,cnnturk,tnt,tv8 disinda kanallar gelmiyor??? kapatip actim cihazlari birsey degismedi,varmi sazanlik ama :) yardım luften
Ya lnb,ya receiver'da problem var o zaman,H frekansları alamıyor.Alıcıdan ise,beslemede problem olabilir,alıcılarda bu tür besleme problemleri çok oluyor,bazen de belli frekansları alıp bazılarını alamıyor.Sağdan soldan bir lnb bulup deneme şansınız varsa,ya da başka bir antene alıcıyı götürüp takma imkanı varsa öyle deneyin,o zaman sorun ortaya çıkar.
Aynı sorun bende de oluyor zaman zaman.Scart girişi tam oturmadığı zaman aynı kanalları almıyordu.(Ben onlarıVertical olduğunu farketmemiştim ama )Sonra reaceverın scart girişini sıkınca düzeliyor..