Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
HIS ICEQ 3 TURBO HD3870 İADE

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> HIS ICEQ 3 TURBO HD3870 İADE Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Drift_Kinq

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 22:50:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ewt arkadaslar baslıkta da belirttiğim gibi his iceq 3 turbo hd3870 kullanıyordum.bundan 20 gün önce nova bilgisayardan almıstım bu kartı.ancak aldıgımdan beri surekli oyunlarda donmalar,kasılmalar,vpu recover hata raporları alıyordum.gpu sıcaklıgından dolayı fan ayarlarını ne kadar yukseltsemde fayda etmedi.bunun üzerine HIS in ankaradaki distribütör firmasına götürdüm.4 5 gün sonra kartı gidip aldım kartta bir sorun yok dediler.kartı pc ye taktım tekrar aynı hatalar devam ediyordu.kart garantiden geldikten 2 hafta sonra tekrar goturdum(2 hafta sonra goturdum hem kartı test ettim hem de iş güç den dolayı biraz geçikti goturmem).kartı servis elemanları test sistemine taktılar ve kontrol ettiler daha sonra beni cagırdılar;

Servis - bu kart arızalı
Ben - ben size demiştim
Servis - 3D Mark 2006 testinde 1.testi geçiyor 2.testi geçemiyor
Ben - ee sonra
Servis - daha sonra ekrana goruntu gelmiyor
Ben - napalım
Servis - elimde 2 tane 3870 war değiştirebilirim ya da iade edelim
Ben - iade edelim bir daha basımız agrımasın
Servis - peki

bu konusmadan sonra distribütör firma bana bir rapor hazırladı ürünün arızası ve iadesi hakkında.bende bu raporla ve ekran kartımla birlikte nova bilgisayara gittim ve paramı bugun geri aldım.

bunu yazmamdaki sebep eğer kartınızda sorun war ise herhangi bir marka olsa dahi mutlaka işinizi garanti kapsamında halledin.ürünün ithalatcı firmasıyla işinizi halledin aldıgınız yerle değil.bunda ki amac ise kartı servisle birlikte gorerek test edin ondan sonra kartı alıp eve getirin.bu sorunlar her markada olabilir sadece his firmasına ait değil.sapphirede de olabilir zotacta da olabilir vs...

inşallah faydalı olabilmişimdir...

\\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ MSI 8800GTS OC Edition _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW ///

DoNaNıMHaBeR oVeRCLoCK TeaM
Draconic

28 Haziran 2008; 23:55:43 

bu dediginiz istanbul civarı oturanlar icin iyi bir sey.ama ya ankarada ya da diyelim ki kayseride oturuyorsa?:)buyuk sehirde oturmanın avantajları iste:)

Drift_Kinq

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 0:05:11 

quote:

Orjinalden alıntı: Draconic

bu dediginiz istanbul civarı oturanlar icin iyi bir sey.ama ya ankarada ya da diyelim ki kayseride oturuyorsa?:)buyuk sehirde oturmanın avantajları iste:)

zaten bu his in ithalatcı firması yani distribütör ü 3 şehir de war istanbul,ankara ve izmir.ben ankaradaki bayisine göturdum sonucta sehir fark etmez ama gercekten kaliteli ve müşteriye değer veren magdur etmeyen sayılı firmalardan birisidir.

\\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ MSI 8800GTS OC Edition _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW ///

YasiKa

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 0:08:20 

geçmiş olsun. Merak ettiğim şey bu kadar arızalı kartı ditrübütör firma geri veriyor mu aldığı firmaya?

YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB
YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı
Drift_Kinq

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 0:34:25 

distribütör firma bu kartları yurtdısından getirtiyor yani ithal ediyor ve bu parcaları burada dagıtıcı firmalara veriyor.bu dagıtıcı firmalar (örnek:bogazici,cizgi,çözüm) bilgisayar şirketlerine veriyor(nova,exa) bu şirketlerde bu kartları kullanıcılara satıyor.arızalı ürünleri ise distribütör firma kartları tekrar sanıyorum yurtdısına yani fabrika bayilerine gönderiyor.onlarda revize mi ediyor baska birşey mi yapıyor bilemem ama döngü bu şekilde dönüyor

açıklayıcı olmusdur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift_Kinq -- 10 Temmuz 2008; 17:07:23 >

sorceress

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 0:35:21 

Aynı olay Benim de başıma geldi.Exa'dan aldım kartı.Kart 15 mhz gpu aşağıya çekmeden çalışmıyordu,direk kitliyordu ama ne hikmetse 3dmark ve crysis te kilitlemiyordu.Verdim garantiye.Açıkça belirttim olayı yazdırdım.İki hafta sonra kartı tamir ettiler haberini aldım.Allala dedim,kartın gpu sunu tamir etmişler hayret.Eve geldim baktım değişen bir şey yok.Tekrar gittim exa'ya.Dedim benim dilimden anlayacak adam lazım bana.Sağolsunlar biri vardı orada anlattım olayı.2 hafta daha geçti ve sıfırı ile değişim oldu.Şimdiki kart sapasağlam.voltaj vermeden 940 gpu görüyorum.

MSI K9A2 CF 790X-Amd Athlon X2 4400+-350Watt Asus-His Iceq3 Turbo Amd-Ati Radeon 3870-2GB A-DATA DDR2 800-160 Gb Western Digital Caviar-Nec Dvd
Sony E 100 1280*1024-SONY PSP
*Furious*

29 Haziran 2008; 0:41:02 

quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

Aynı olay Benim de başıma geldi.Exa'dan aldım kartı.Kart 15 mhz gpu aşağıya çekmeden çalışmıyordu,direk kitliyordu ama ne hikmetse 3dmark ve crysis te kilitlemiyordu.Verdim garantiye.Açıkça belirttim olayı yazdırdım.İki hafta sonra kartı tamir ettiler haberini aldım.Allala dedim,kartın gpu sunu tamir etmişler hayret.Eve geldim baktım değişen bir şey yok.Tekrar gittim exa'ya.Dedim benim dilimden anlayacak adam lazım bana.Sağolsunlar biri vardı orada anlattım olayı.2 hafta daha geçti ve sıfırı ile değişim oldu.Şimdiki kart sapasağlam.voltaj vermeden 940 gpu görüyorum.

Uçurma kartı tikat et

bi 3D mark ss si virsene

Drift_Kinq

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 0:46:27 

quote:

sanada geçmiş olsun ama distribütör firma gercekten iyi yani değiştirmede iade konusunda zorluk cıkarmıyor bu konuda gercekten sanslıyız.ben tekrar basım agrımasın diye iade istedim.şimdi yeni gelecek serilere yönelicem.şöyle söyliyim his marka 3870 kullanan kişilerin %99 u karttan şikayetci.hep aynı sorunlar hata raporları,kasılmalar,siyah ekran,gpu ısısı vs. bu sorunlardan yakınıyorlar resmen.forumu arastırırsan bozkurt adlı kişide bu konu hakkında şikayetci yani o da his 3870 kullanıo onda da aynı sorunlar warmıs bu konu hakkında konu acmıs ondan sonra bu kartı kullanan kaç kişi warsa herkez sorununu yazmaya baslamıs.gercekten hayret ettim yani.yardım edenler war tabi ama çogu kişi garantiye gönderiyor yenisini gönderiyorlar.o yuzden servis konusunda iyi bir marka ama diğer konularda ......

Drift_Kinq

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 0:48:41 

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Uçurma kartı tikat et

bi 3D mark ss si virsene

ewt bi 3D MARK testi yapıpta buraya koyarsan iyi olur forumda his 3870 testi pek görmedim sen koyarsan bizleride bilgilendirmiş olursun

fox-mete

1 Temmuz 2008; 0:10:21 

asusun istanbuldaki ana yeri neresi acaba bilen warmi???yada bulabilecek olan
K0rkunc

1 Temmuz 2008; 3:25:55 

bendede aynı karttan var yarın gidicem inş. değiştirirler lanet olsun atiye bidaha bulaşırsam 2 olsun

Intel Core 2 Duo E7200@4.3 Ghz - Gigabyte P35-DS3R - Crucial Ballistix Tracer 2X1 Gb@1100 mhz 5-5-5-14 - Sapphire 4870HD@820-4000Mhz - Creative X-Fi Extreme Music - HighPower Plus+ 500w - Asus TA-211 - Thermaltake Bigwater 735 + 120 Radyatör
Preddy

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 3:48:00 

quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

bendede aynı karttan var yarın gidicem inş. değiştirirler lanet olsun atiye bidaha bulaşırsam 2 olsun

aynı karttan bendede var ve aynı sorunları yaşıyorum adanada oturuyoruz kartı kargoyla göndereceğim
vede atiye(atiye :D:D:D) lanet olmasın bence biz almasını bilememişiz :D overlocklu ürünmü alınır alah ala ya zaten ati muhendisleri en sonuna kadar nvidiayı geçicez diye zorluyorlar:D bkz: 4800 series kart ile kışın kalorifer görevi görecek

Ek Olarak,
Mascom gerçekten çok ilgili,işinin hakkını veren bir firma!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Preddy -- 1 Temmuz 2008; 3:57:24 >

iremmurat

1 Temmuz 2008; 4:25:09 

valla kartın bozulması senin için hayırlı olmuş sanırım şimdi o kartı ikiye katlayan 4870 ya da 4850 alır keyfine bakarsın

ALDIĞIMA BİN PİŞMAN OLDUĞUM MSI P7N SLI PLATİNUM /ZEROTHERM NIRVANA İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU/E6600/2GB DDR2 667 KİNGSTON /SPARKLE 320MB 8800GTS/500GB SEAGATE 32MB SATA2 NCQ + 120gb seagate 8mb/TAGAN TG530-U22 530 WATT/SAMSUNG 961bf MONİTÖR
XmysticX

1 Temmuz 2008; 9:34:37 

senin kartta problem varmış, bu forumda aynı kartı kullanan tonla kişi var..