Bugün akşam saatlerinde Vodafone CepShopa gittim ancak N70 ve w850i ellerinde olduklarını ama ayırtan müşteriler olduğunu duyunca sinirlendim ve Vodafone Müşteri hizmetlerini aradım..
Dedim bu cihazlar dahilmi kampanyaya
Evet dedi
Ancak hiç bir yerde yok dedim nasıl kampanya bu dedim?
Yoğun talep şu bu dedi..
Yahu dedim 3 gün önce çıkmış kampanyada nasıl cihaz biter ayıptır dedim..
Kadın öle felan dedi..
Ben durumu anlattım
"İyi telefonlar eşe dosta karşıdaki telefonculara verildiğini, onların parayla sattığını, paranın cep shop ve telefoncular arasında paylaşıldığını anlattım :) Bu durum koskoca Vodafone'nun imajına zarar verdiğini söyledim.. kİ DURUM Gerçekten böyle. Orada telefon var ama yok ayırtılmış yok şuymuş yok buymuş"
Bunları deyince Müşteri hizmetleri sinirlendi belli oluyordu iyice. Lafı dönüp dolaştırıp elimizdeki telefonlar normalde onlar değil ama onlar Shopların insiyatifiy ile veriliyor. Zaten resmi kampnayda bunlar yok dedi"
Hanfendi dedim bu sizin resmi bir duyurunuz değilse Cepshoplar sizin adınızı kullanıp abuk sabuk işler yapmış olmuyrolarmı..
Binlerce Müşteri şu an size kızgın dedim. Cihazlar eşlere dostlara gidiyor bunun yerine olmayan bayilere ismimizi yazdırsak sizde temin edince alsak nasıl olur daha iyi olmaz mı dedim..
Bana halen alacaksınız onları alacaksınız başka sorularınız varmı gibisinden kapatmak isteyen tavırlarda..
Bende dedim siz nasıl Müşteri temsilcisisiniz. Bu konudaki şikayetimi alıp Yönetime bildirmeniz gerekirken elimizde telefon yok, alırsanız bunu almazsanız siz bilirtsiniz şeklinde bir yaklaşım çok ama çok yanlış dedim.
Dedim şikayetimi almıyorsunuz madem ben genel müdürlüğe haber vereceğim dedim..
Oda bunun şikayetlik bir şey olmadığını söyleyip durdu..
Ben haksızmıyım anlamıyorum...
Varsa bir kampanya Müşteri ayırt edilmesin! Yoksa böyle bişey oraya o TELEFONLAR ÜCRETSİZ YAZILMASIN!
Dipnot:Bakırköydeydim ses inanılmaz netti. Bzen kadınla biz sustuğumuzda ekrana bakmak zorunda kaldım.Telefon kapandımı diye. 0 pürüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 28 Haziran 2008; 22:49:20 >
Bugün akşam saatlerinde Vodafone CepShopa gittim ancak N70 ve w850i ellerinde olduklarını ama ayırtan müşteriler olduğunu duyunca sinirlendim ve Vodafone Müşteri hizmetlerini aradım..
Dedim bu cihazlar dahilmi kampanyaya
Evet dedi
Ancak hiç bir yerde yok dedim nasıl kampanya bu dedim?
Yoğun talep şu bu dedi..
Yahu dedim 3 gün önce çıkmış kampanyada nasıl cihaz biter ayıptır dedim..
Kadın öle felan dedi..
Ben durumu anlattım
"İyi telefonlar eşe dosta karşıdaki telefonculara verildiğini, onların parayla sattığını, paranın cep shop ve telefoncular arasında paylaşıldığını anlattım :) Bu durum koskoca Vodafone'nun imajına zarar verdiğini söyledim.. kİ DURUM Gerçekten böyle. Orada telefon var ama yok ayırtılmış yok şuymuş yok buymuş"
Bunları deyince Müşteri hizmetleri sinirlendi belli oluyordu iyice. Lafı dönüp dolaştırıp elimizdeki telefonlar normalde onlar değil ama onlar Shopların insiyatifiy ile veriliyor. Zaten resmi kampnayda bunlar yok dedi"
Hanfendi dedim bu sizin resmi bir duyurunuz değilse Cepshoplar sizin adınızı kullanıp abuk sabuk işler yapmış olmuyrolarmı..
Binlerce Müşteri şu an size kızgın dedim. Cihazlar eşlere dostlara gidiyor bunun yerine olmayan bayilere ismimizi yazdırsak sizde temin edince alsak nasıl olur daha iyi olmaz mı dedim..
Bana halen alacaksınız onları alacaksınız başka sorularınız varmı gibisinden kapatmak isteyen tavırlarda..
Bende dedim siz nasıl Müşteri temsilcisisiniz. Bu konudaki şikayetimi alıp Yönetime bildirmeniz gerekirken elimizde telefon yok, alırsanız bunu almazsanız siz bilirtsiniz şeklinde bir yaklaşım çok ama çok yanlış dedim.
Dedim şikayetimi almıyorsunuz madem ben genel müdürlüğe haber vereceğim dedim..
Oda bunun şikayetlik bir şey olmadığını söyleyip durdu..
Ben haksızmıyım anlamıyorum...
Varsa bir kampanya Müşteri ayırt edilmesin! Yoksa böyle bişey oraya o TELEFONLAR ÜCRETSİZ YAZILMASIN!
Dipnot:Bakırköydeydim ses inanılmaz netti. Bzen kadınla biz sustuğumuzda ekrana bakmak zorunda kaldım.Telefon kapandımı diye. 0 pürüz
çok haklısınız bu konuda bende bugün bir cepshop'a gittim(camında telefon resimleri falan yoktu) bu konu hakkında konuştum biraz denilen şey şu soru:n70 kampanyaya dahil mi cevap:kampanyanın asıl telefonları web sitesinde belirtilen telefonlar diğer telefonlar kampanya dahilinde değil dedi soru:peki dedim n70 falan resimleri var cepshoplarda ayrıca müşteri hizmetleride bunu doğruluyor cevap:vodafone'un daha önce yaptığı cihaz kampanyalarında cepshopların elinde kalan telefonlar konuşkan paket 150 ile ücretsiz verilecek dedi soru:ama dedim hiçbiryerde yok cevap:ellerinde yoktur veya (gülüştük) kendilerine ayırıyorlar demek istedi soru:peki dedim ellerinde kalmadıysa resimlerini niye asıyorlar cevap:bak bizde telefon olmadığından resimleride yok dedi
benim anladığım buradaki tek suçlu cep shopların sahipleri telefonları kendilerine ayırıyorlar. bu işin arkasını bırakmayın arkadaşlar müşteri hizmetlerine mail atın ve bu cepshopların isimlerini verin hakkınızı sonuna kadar arayın
en iyisi Vodafone Storelere gidin arkadaşlar istanbulda olanlar atatürk havalimianı dış hatlarda ve mecidiye köyde ki storelere gidin hem yasal hemde güvenli olan direk vodadfone a bağlı yerlerdir storeler tavsiye ederim
1.yol:yukarıda da vodafone tr arkadaşımız vodafone store'lara gidin demiş bence de en iyisi bu veya 2.yol:müşteri hizmetlerine konuşkan tarifeden yararlanmak istediğinizi ancak xxxxx cep shopta bu telefonları bulamadığınızı bu telefonların bu cepshopa gönderilmesini isteyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 29 Haziran 2008; 11:56:56 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmb55 -- 29 Haziran 2008; 12:18:53 >
bende yarın gidecegim bakalım bana ne diyecekler. umarım ayırdıklafı ile karsılasmam. ondan sonra alsınlar baslarına belayı. Vodafone g.dogu anadolu bölge müdürü bizim kivre oluyorda.... direk onu arayacagım yanlarından...
1.yol:yukarıda da vodafone tr arkadaşımız vodafone store'lara gidin demiş bence de en iyisi bu veya 2.yol:müşteri hizmetlerine konuşkan tarifeden yararlanmak istediğinizi ancak xxxxx cep shopta bu telefonları bulamadığınızı bu telefonların bu cepshopa gönderilmesini isteyin
Bende Cepshop'a gidip sorduğumda, N70 ve W850i kampanyaya dahil dediler fakat ellerinde yokmuş gelecekmiş.
Pazartesi Müşteri hizmetleriyle görüşüp ilgili cepshop a telefonları isteyeceğim, bakalım ne cevap verecekler. Eğer telefonları alamazsam uzun süredir kullanılan, kendi adıma 3 ve Babamın adına 1, toplamda 4 faturalı hattı kapattıracağım. Müşteriye veremedikleri hizmetin bir bedeli olur, belki akıllanırlar. Turkcell ve Aveadan devam ederiz. Bütün forumdaşlarda benzer tavır sergilerlerse Vodafone bir çözüm yolu üretmek zorunda kalacaktır.
Bilen arkadaşlara bir sorum var; ben 3 adet cihaz alacağım , yani 3 hat bu tarifeye geçecek, bunda bir sınırlama var mı ?
Arkadaşlar Vodafone shoplardaki ilana göre bütün telefonlar kampanya dahilinde ama aldığım bilgilere göre distribütör sadece internet sitesinde yayınlanan 6 cihazı getirmiş bunu üzerine Vodafone'a şikayetler yağmış. Vodafone da 2-3 gün içinde dğıtılıcak demiş. Yani şöyle 1 hafta beklemenizi tavsiye ederim