Arkadaslar eleye eleye 2 tane kart kaldi,ancak kararsizim...Soyle ki:
SKYSTAR3 PCI TV KARTI + KUMANDAKDV Dahil: 115,13 YTL # TEKNİK ÖZELLİKLER # Ful Dijital TV ve Radyo yayınları (ETSI/EN 301 192) uyumluluğu, # Ful DVB-S/MPEG-2 uyumluluğu, # Data, yayınlar ve multi-protokol desteği, # TCP/IP ve UDP protokol uyumluluğu, # Yüksek hızda download HTTP, FTP ve SMTP modları, # IP unicast ve multicast desteği, # Elektronik Yayın Akışı (EPG) desteği, # Zamanlı kayıt ve kaydedilen dosyaları tekrar izleme desteği, # MAC filtre desteği, # Kişisel Bağlantı desteği, # 64 PID’e kadar simultane data alımı, # Tek bir PID için maksimum data kapasitesi: 54Mbps, # PCI Bus V2.1 uyumluluğu, # Kolay kurulum, tek adımda, tak ve kullan özelliği, # Windows 98/ME,2000/XP/MCE2005, Red Hat 9.0 desteği, # Uydudan yazılım güncelleme,
# EKSTRA ÖZELLİKLER # Güçlü Sharp Tuner ile extra yayın alım performansı, # Yüksek görüntü kalitesinin yanısıra CPU kullanımda stabilite, # PCI veriyolunun optimal kullanımı sayesinde düşük CPU kullanımı, # Sinyale kilitlenme ve data akışını gösteren ayrı ledler, # Türksat uydusundaki düşük sembol oranlı yayınlarda problemsiz yayın alımı ve kanal yakalama, # EPG, Time Shifting, Türkçe Teletext ve alternatif dil desteği, # DVD kalitesinde görüntü ve ses kayıt desteği, # Tümü Türkçe orjinal ve alternatif yazılımların kullanımları ile ilgili resimli ve ayrıntılı kurulum dokümanları, # Offline download desteği ve Türkçe dokümanlar, # Canlı yayında Türkçe Altyazı desteği için dokümanlar, # Forum (www.skystar3.com) ve e-posta ile teknik yardım, # Ürünlerin tüm vergileri ödenmiş olup, TRT bandolüne sahiptir.
SKYVISION DİJİTAL TV KARTI KDV Dahil: 115,13 YTL
# GENEL ÖZELLİKLER # Digital ses ve görüntü kalitesi # Yüksek hızlı internet(Offline download) # USB portdan çalışan standart uzaktan kumanda # Diseqc Motor desteği # Çok kanallı ön izleme # USB port uzaktan kumanda (standart) # Anahtarlama ile birden fazla uyduya bağlanabilme # PROGDVB uyumlu # Kayıt imkanı CDWR ile MPEG II formatında CDye aktarma # Gerçek zamanlı dijital video kaydedicisi ve program kaydedici # Teleteks # Birden fazla program desteği # Türkçe yazılım, Türkçe menü ve kurulum # TEKNİK ÖZELLİKLER # LNB & Switch kontrol # LNB kaynak voltajı: Kısa Devre korumalı 13V/18V # DiSEqC: 1.2 # USALS desteği # Data Burst & Tone Burst desteği # Anten ve LNB kontrolü: 22 KHz Tone # Max. LNB kaynak akımı: 400mA # PCI İnterfaz # PCI veri yolu (bus): PCI 2.2 uyumlu # Host veri yolu burst oranı: 132 MB/S # Host veri yolu genişliği: 32 bit # De-multiplexing # Max No. Section filtering: 32PIDs # Motor: yazılım # Şifre çözücü: DVB şifre çözücü # Resim yakalama: PES & TS # A/V Formatı # Video formatı: MPEG-II Ana Profil & Ana Düzey # Audio formatı: MPEG-II Audio layer I & II
Fiyat olarak ikisi de ayni,aslinda Skystar 3 diyorum ama Skyvision un teknik servisinin avantajlari,hatta distributorunun msn den yardimi :) aklimi celiyor.Siz ne dersiniz ??Yardimci olursaniz sevinirim...
Bende skystar3 diyim bari hatta hiç açıklama yapmıyım öylesine söyliyim
teknik özelliklere bakma. hepsinde aynıdır özelikler bir kac fark vardir. yanı tavsiye pek edemiyorum. ne zaman tv karti tavsiye etsek forumda kavga cikiyor onun için skyvision'da aynı , skystar 3 de aynı , Skystar 2 ve versiyonlarida aynıdır. ama dedigim gibi aralarinda cok az özellik farki vardir haberin olsun.
SAKIN SKYVISION alma technisat tv kartı aleminde 1 numara o yüzden skystar 2 al derim ben 2 sinidde kullandım ve skyvisionı sattım kesinlikle skystar 2 al derim
Asus striker II extreme|| QX9650@4.3 ghz ||XFX GTX280 XXX SLI(750/1570/2900)|| SuperTalent ProjectX 4gb(2*2) 1950mhz (8-7-7-20) ||4xSeagate Barracuda 250gb 7200.10(410AS) 128k/Raid0||External Seagate 1Tb Free Agent PRO Depo||Technisat Skystar 2 usb || ThermalRight Ultra120 Extreme+2x12cm/2000rpm/80CFM fans ||Creative X-Fi Elite PRO|| Sony STRDB790 6.1ch AMFİ ||Sony SA-VE556H 6.1ch(6*140w+150w) SPEAKER || High Power 1200 watt| ||CoolerMaster Cosmos S Rc:1100(1x22cm/1000rpm+6x12cm/2000rpm)|| ZALMAN ZM-MFC2 Fan controller||Samsung FullHD T260
ben skystar 3 usb versiyonunu kullanıyorum.. diğerlerini hiç kullanmadım ama skystar3 ün görüntü kalitesine ve hiç ısınmamasına hayran kaldım.. bu yüzden skystar 3 öneriyorum...
arkadaslar konuya cok yabancıyım.... analog tv kartı kullanıyorum... digital kart aldığımda hali hazırda mevcut turksata bakan digiturk canagından faydalanabilir miyim yoksa yeni bir canak mı almam gerekiyor?