Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Apple Öğrenci İndirimi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Apple >> Apple Öğrenci İndirimi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BOOROCK_LP

28 Haziran 2008; 22:29:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi apple amerika'da öğrencilere yönelik çok cazip teklifler sunuyor.Şu andaki teklifleri 15 eylül'e kadar öğrenci olduğunu kanıtlarsan herhangi bir bilgisayarı 200$ indirimle alabiliyorsun ve yanında hediye ipod veriyorlar.Acaba bu kampanyadan ben öğrenci belgemi amerika'daki apple store'a gösterip faydalanabilir miyim?Çünkü apple her sene öğrencilere yönelik böyle kampanyalar yapıyor.Daha önce bu şekilde kendine amerika'dan apple almış biri var mı?Lütfen bilgilendirin beni!

macbook pro...coming soon...very soon...
faruk

28 Haziran 2008; 23:57:17 

Gecen sene store`da kadina sormustuk, olur demisti. Bu sene sitesine baktim, farkli sartlar getirmisler. Amerika`da ogrenci olmaniz gerekiyormus. Gerci bir sormakta fayda var. En kisa zamanda tekrar apple store`a gidip, macbooklarla biraz daha oynamak istiyorum, o zaman sorarim

Tahsil cehaleti alır,eşeklik bâki kalır.
Batuhan Bayazıt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Temmuz 2008; 20:53:40 

Geçen sene arkadaşıma ait öğrenci belgesiyle 200 dolarlık bir indirim aldım apple da.
Öderken öğrenci kimliği göstermek yetiyor.

XBOXLive : batubatubatu
PSN : hololoy112
www.enisbatu.net
Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir.
BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
zua_

3 Temmuz 2008; 22:40:55 

arkadaşlar 2 gün önce new yorktaki apple store'a gittim ne yazık ki öğrenci indirimi sadece amerikadaki üniversiteler için geçerli yani biz faydalanamıyorz.bu yıla kadar amerika sınırlaması yokmuş.bende de şans olsa zaten

Toshiba A200 1ah
Macbook
Playstation 3
Ipod Touch 16Gb + creative ep630
yurtel

3 Eylül 2008; 19:33:23 

Yeni geldim Amerika'dan, öğrenci indirimi için esasında amerikada üniversite'de okuyor olmanız, veya master yapıyor olmanız, veya öğretim görevlisi olmanız, veya daha alt seviyede okullarda öğretmen olmanız gibi durumlar aranıyor, ve bunu kimlikle belgelemek gerekiyor, ancaaaak, ben iki değişik Apple Store'a gittim New Jersey'de, birisi nuh dedi peygamber demedi böyle bir indirimi yapmadı, fakaaat ikinci bir yerdeki apple store ise resmen tamamdır hallederiz dedi ve dört dörtlük indirimden faydalandırdı. Yani tamamen sizin işle ilgilenmek üzere verdikleri satış personelinin insiyatifinde. Önce durumu izah edip, biraz ürünler hakkında bilgi alıp, sonra açıkça bir şekilde bu indirimden yararlanmak istediğinizi ancak bunu belgeleyemeyeceğinizi söyleyin, adamlar durumu idare ediyorlar ve size ürünleri veriyorlar.
İndirimli olarak ben şöyle bişi aldım, bir apple macbook beyaz renk 1099 dolardı fiyatı bunu 999 dolara verdiler, bunun yanında bir adet ipod touch 8GB ve bir de renkli yazıcı tarayıcı 100 dolar ederinde, mail in rebate ile hediye ettiler. Bu mail in rebate denen hadise için amerikada bir adres veriyorsunuz, apple sizin için oraya para çeki yolluyor. Yani önce siz peşin peşin ödüyorsunuz, yaklaşık %8 gibi bir de vergi ekleniyor, sonra apple store çıkışında aynı satış görevlisi sizin bu posta iadesi için bilgisayarda işleminizi hemen yapıyor, 2 hafta içinde amerikadaki adresine bu çek geliyor.
bilgilendireyim dedim, kardeşlerimin parası boşa gitmesin. Kısacası bir iki mall denen alışveriş merkezini geziyorsunuz ama değiyor sonunda. Hoşçakalın.

Batuhan Bayazıt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Eylül 2008; 23:52:49 

tam türk işi olmuş be

XBOXLive : batubatubatu
PSN : hololoy112
www.enisbatu.net
Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir.
BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
WOLKY

Sisteme Gözat

4 Eylül 2008; 2:21:05 

quote:

Orjinalden alıntı: BOOROCK_LP

Arkadaşlar bildiğiniz gibi apple amerika'da öğrencilere yönelik çok cazip teklifler sunuyor.Şu andaki teklifleri 15 eylül'e kadar öğrenci olduğunu kanıtlarsan herhangi bir bilgisayarı 200$ indirimle alabiliyorsun ve yanında hediye ipod veriyorlar.Acaba bu kampanyadan ben öğrenci belgemi amerika'daki apple store'a gösterip faydalanabilir miyim?Çünkü apple her sene öğrencilere yönelik böyle kampanyalar yapıyor.Daha önce bu şekilde kendine amerika'dan apple almış biri var mı?Lütfen bilgilendirin beni!

1 ay önce kardeşim bu şekilde alacaktı...

fakay 4aylık ingilizce eğitimi olduğu için öğrenci kartını kabul etmediler...

macbook pro 2.5 + ipod touch8gb(hediye) + ipod shuffle 1gb(hediye) + çanta85$ + koruma kılıfı35$

toplam: 2781$'a aldık... 100 dolarıda daha sonra geri çek olarak yolladılar...

;)

(FENE12BAHCE SPOR KULÜBÜ)
(APPLE MACBOOK PRO - CORE2DUO 2.5GHZ- 2GB RAM - 250GB HD - NVIDIA 8600M GT 512MB)
(TOSHIBA SATALLITE A100/599 - CORE2DUO 2.0GHZ - 2GB RAM - 160GB HD - NVIDIA 7600 256MB)
(DESKTOP PC - P4 3.0GHZ - 1GB RAM - 120GB HD - NVIDIA FX5700 TDLE)
(MOBILE PHONE - SAMSUNG U900SOUL - NOKIA N80)
(DIGITAL CAM - NIKON COOLPIX S510 8MP)

geexer

4 Eylül 2008; 19:40:48 

Türkiyeye getirseler bu sistemi çok daha iyi olur

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)
dozdoz

4 Eylül 2008; 23:46:22 

quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Türkiyeye getirseler bu sistemi çok daha iyi olur

gunun espırısı

dingiltere

5 Eylül 2008; 20:26:37 

aynı sistem bizim ülkemizde de var. gidin apple store a sorun. bahçeşehir , kadir has , kültür üniversiteleri öğrencilerine yüzde 8 , diğer üniversite öğrencilerine yüzde 3 indirim var.

Iphone 8gb
Macbook 2.1
BOOROCK_LP

6 Eylül 2008; 0:57:09 

quote:

Orjinalden alıntı: dingiltere

aynı sistem bizim ülkemizde de var. gidin apple store a sorun. bahçeşehir , kadir has , kültür üniversiteleri öğrencilerine yüzde 8 , diğer üniversite öğrencilerine yüzde 3 indirim var.

ewt %3 gibi büyük(!) bir indirim var benim üniversitem için de ama yine de türkiye'den apple almak tam bir ahmaklık bence amerika'daki fiyatlarla kıyaslayınca...

macbook pro...coming soon...very soon...
dozdoz

8 Eylül 2008; 2:41:14 

quote:

Orjinalden alıntı: dingiltere

bıde buna ındıırm demıyolarmı cok guluyorum ya . alsınlar başlarına çalsınlar o ındırımı

octaine

8 Eylül 2008; 20:46:43 

yok abi bence kral mighty mouse bedavaya geliyor

ben macbook aldım 100 ytl indirim oldu canta ve 8 gb iPod Nano hediye verdiler... indirimi begenmediysen nanoyu sat 400 ytlye al sana indirim

Şereftir seni sevmek, senle ağlayıp gülmek, GALATASARAY sevgisi, sürecek sonsuza dek...

Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay, yüksel ta arşa kadar, şanlı GALATASARAY!

Nokia N82 - 8 gb Sandisk Micro SDHC - Creative ep630 - Apple iPod Touch 32 gb - Sennheiser Px100
Eski Nick: ULUC
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Apple >> Apple Öğrenci İndirimi Sayfa: [1]
Buraya git: