muhalefet yapar gibi olmasın ama n76 sorunlu bir telefon arkadaşlar araştırmadan bence yanlış yönlendırme yapmayın lütfen. n76 da ustunun soyulma problemı var kullanmadan kaynaklanan üzerindekı seyler bir süre sonra atıyo ve telefon soyulmaya baslıyor bunu butun n76 kullanan kısılerde gördüm telefonun genel bir sorunu. ve şunu dıyorum ben olsam 2 parca telefon kesınlıkle almam yere düşürürsün o telefonu unut dostum garantı marantıde kurtaramaz senı benım önerimde 5700 bir arkadaş n76 ses kalıtesı dehset demıs 5700 ın ses kalıtesınden haberı yok sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxcrow -- 29 Haziran 2008; 11:55:03 >
Ben 5700 derim.N76 problemli bir cihaz soyulma dışında çok basit bir düzenekle tutturulmuş tuş takımıda kalkıyor.Ayrıca 5700 ın ses kalitesi n76 nın yanında çok daha iyi.Bildiğim kadarıylada n76 uzun süredir piyasada yok yani elinde kalanları satıyorlar.
kullanılabilirlik açısından hangisi daha uzun ömürlü yani sağlam
5700 daha iyi burda yazıldığı gibi n76 hem soyuluyo hemde tuş takımı sorunlu bır alet alırsan eğer 2.el olarak çok ucuza satma durumun %99 dur söylemedi deme ama genede senin tercihin...