Forumda M51'lerin hastası çok. Hem özellikleri hemde tasarımı bakımından 2000 YTL civarı laptplarda akla ilk gelen model oluyor. Ekran kartı konusunda da;
Dell kullanıyorum ama bu iki ürün ne zaman sorulursa hiç kıyasmadan Asus tek geçerim neden derseniz Dell ürünlerinde basmakalıp tasarım her zaman önümüze seriliyor ancak Asus m51 sn ailesinde numerik tuş takımı kullanılan ekran kartı hafıza kapasitesi ram desteği artısına artı katan sadece bir kaç özelliğinden biri.
buralardan da kartların incelemesi ve oyunlardaki FPS performanslarını görebilirsiniz.
Kolay Gelsin...
Arkadaşım Dell 1520'nin T8100(2.1Ghz)' lü modelini almaya karar vermişti ancak ürünü incelediğinde anormal kalın olduğunu söylemişti ve üstüne para ekleyin M51SN aldı. Bu laptopda da aynı durum olurmu bilemem. Öncelikle laptopu incelemenizde yarar var(almaya karar verdiğinizde hayal kırıklığı olmaması açısından)
Dostum bende Dell 1520 008 ile Asus M51sn arasında kaldım... Fiyat olarak bakacak olursak Asus daha yüksek (bu arada ****da acaip bi kampanya vardı kaçırmışız M51sn 1900ytl idi) Ama asusun kasası çok başarılı fakat ram i Dell den daha düşük, ekran kartı da biraz daha iyi... Karar senin!!!
Ram sonradan eklenebilen ve 1GB'ı 50 YTL civarı olan bir parça. Önemli olan işlemci ev ekran kartı. İşlemciler aynı, ekran kartı M51'de üstün. Kasa sağlamlığı ve stabilitesi konusunda 2 markadanda çok anormal şikayetler yok. Kolay gelsin...
m51sn kullanıyorum ama acıkcası bende dell ıle asus arasında kalmıstım.Bır kac ıncelemeden sonra m51sn ye karar kıldım.Gıttım bırebır ınceledım gercekten guzel bır laptop olduguna kanaat getırdım.Asus tercıh etmemın bır kac sebebı vardı,nacızane paylasmak ıstıyorum;
*Dell'ın bu modelınde wıreless-N ozellıgı olmaması *daha once asus ıle ılgılı hıc sıkıntı cememıs olmam *yakın arkadasımın 2 adet dell marka laptopınde ısınme ve kasasında asınma gormus olmam *9500'un daha guncel bır kart olması.Az enerjı az ısınma olması. *Asusun yanında verdıgı cantanın gercekten cok kalıtelı olması.
Gıbı buyuk kucuk ayrıntılar asus almama neden oldu. Ama benım sana bır tavsıyem var.Ikı cıhazıda gozunle gor bırebır oyle karar ver.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 6 Temmuz 2008; 10:59:00 >