Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
vestel 5.1 ses sistemini pc ye bağlamak...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> vestel 5.1 ses sistemini pc ye bağlamak... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
legendorcun

28 Haziran 2008; 20:57:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

elimde vestel 5.1 ev ses sistemi var ve ben bunu pcme baglamak istiyorum. pcnin ustunde 7.1 ses kartıı var fakat ben bu ses sistemini baglıyamıyorum acaba bunu bglamak ıcın nasıl bır kablo kullanmam lazım
not: pcde 6 tane ses cıkısı var simdiden cok tessekkurler

Nymphadora

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Haziran 2008; 21:07:12 

dvd ile birlikte kullanıor olmalısınız,o tip setler amfisini dvd de barındırır,ya microfon bağlantısı ile yada aux girişlerini kullanarak bağlantı yapabilirsiniz
saygılar...

legendorcun

28 Haziran 2008; 21:16:05 

cevap için cok tesekkurler ama ses sistemının harici bir amfisi yada dvd playeri yok sadece 5 hoparlor ve 1 subwooferi var woofereın arkasına hoparlorler tel ile baglanıyor hepsı wooferda birleşiyor cıkış olarakta aux 1 aux 2 ve 5.1 channel input extend cıkısı var ayrıyettende tum hoparlorlerın tek tek cıkısı var woofer dahıl acaba bunu pcye nasıl baglayabılır ve 5.1 ses sıstemını saglıklı bır sekılde kullanabılırım???

taken21

28 Haziran 2008; 21:28:08 

Bu kablo işini görür

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
legendorcun

28 Haziran 2008; 21:29:54 

tesekkur ederim aux cıkışı ısımı gorucek sanırsam...

taken21

28 Haziran 2008; 21:31:01 

Rica ederim. siyah ucu pc nin yeşil çıkısına baglicaksin. kırmızı beyazlar zaten belli.

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Nymphadora

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Haziran 2008; 21:51:58 

takenin önerdiği kablolardan 3 tane alırsanız ses sisteminizin 5.1 input girişinden faydalanarak 5.1 ses elde edebilirsiniz

legendorcun

28 Haziran 2008; 22:42:41 

tesekkurler anladım sanırsam bu yolla hoparlorleri tek tek baglıyabılırım 3 tanesı ısımı gorur

onuraydin

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 1:41:59 

kardeş vestel setin modeline?

legendorcun

29 Haziran 2008; 1:58:29 

HT-728DT hayırdr??

onuraydin

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 2:02:05 

arka 5.1 channel cıkışı war sistemle birlikle oraya takılacak kabloda war öle takarak halledebilirsin.yada bn müzik dinliorm dersen stereo çıkışına tek yoldan bağlarsın yukarıdaki kabloyla.tek bağlasan bile vestelin matrıx özelliği sayesinde rearlardanda ses gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 29 Haziran 2008; 2:16:30 >

legendorcun

29 Haziran 2008; 2:07:41 

teskkur ederım saol evet 5.1 cıkıstan o yukardakı kablolardan uc tane alıp baglamam gerekıyo sanırsam ama stereo cıkıstakı muhabbetı pek anlamadım desem herhalde pcdekı stereo cıkıstan bahsettınızde tek yol nasıl oluyor acaba?? aux cıkısından tek baglamak anlamında mı???

onuraydin

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 2:15:13 

yanlış anladın bak vestelin yanında werdiği bi kablo war böle s-video çıkışına benzeyen bir kablo o kablonun takılacağı yer subın arkasında görürüsün hatta 5.1 channel ınput extend yazıo onu takıosun ve o taktığın yerden o kablodan 6 tane cıkış werio snde onları resimedki aparatı kullanarak ses kartında yeşile frontları pembeye rearları mavide bass ve centere bağlıosun. ama o kablo yoksa yukrda resmi olan kablodan bi tane al ve stereo çıkışına ordanda ses kartından yeşil olan jacka tak

Ekteki dosya (1)

legendorcun

29 Haziran 2008; 2:19:01 

ok cok tesekkur sımdı anladım tam olarak o bahsettıgınız 6 cıkıslı kablo bende var evet ama sızce hangısını kullanmalıyım pekı neyı tavsıye edersınız??

onuraydin

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 2:24:24 
</