evet arkadaslar ustadlar sistem eskıdı ekran kartım ıse aldıgım gun bıle hosuma gıtmemıstı 7300 gs sizden assagıdakı sısteme uygun bı kac ekran kartı soylemenızı ıstıyorum. pentıumD 930 (3.0 Ghz) 3 gb ddr2 667 Mhz asusp5ld2 se lg 22'' lcd feel hurrıcane II 450 watt kasadakı guc kaynagını soyle yapmayı dusunuyorum 20 amper yazıyo uzerınde bu guc kaynagı ıle ekran kartını ve anakartı beslemeyı yenı bı tane 300 w (piyasa malı) alıp onunlada hdd + dvd rw + fanlar (feel hurrıcane II = Traktor cok fazla fan var) beslemeyı dusunuyorum.umarım bu 450 w 20 amper ekran kartı + anakartı kasmaz. aklımda bı ıkı kart var ama ne yapacagıma karar veremedım ileride ben bu anakartı ve ıslemcıyı kesın degıstırecegım ve o zaman slı yada crosfıre desteklı bı seyler almak ıstıyorum yanı bı kac ay sonra bunları degıstırınce bıdaha ekran kartı degıstırmeyeyım olmadı aynından bı tane daha alıp slı yada crosfıre yapma olasılıgım olsun suan bu anakart ıle mumkun degıl ama ınsallah bu ozellıkdekı bı kartı tek olarak calıstırabılır. ekran kartı alma konusunda cok dusundum elımde psp ps2 var ama ben pc de bı kac oyun gordummu pc de oyun oynamayı sevmesemde ınsan ıstıyo .ps3 alsam(750 ytl 40 gb) lcd tv lazım kı zevk alayım Eyp ye AV dan baglayarak zevk vermez o. (terımlerı yanlıs kullandıysam ozur dılerım.)
Q6600 + ZEROtherm Nirvana NV120 Premium +Gigabyte EP35C-DS3R + Palit HD 4870 + Kingston 3 Gb (3*1024) DDr2 667 Mhz + 500 GB Seagate SATA II 32Mb + 250 Gb Samsung SATA 16Mb + 160 Gb External HDD + LG 22'' LCD monitör + Microlab A-6664 5+1 + Feel Hurricane II + CoolerMaster Extreme Power Duo 600W + Skystar 2 v2.6 D Digital Tv kartı + Skybox Multimedia + HiTi Photo printer + Kodak P880 Ve Son Olarak... PlayStation 2 + PlayStation Portable + 1024*768 EYP (El emegi göz nuru)
|