Garip problemler benimi buluyor anlamıyorum ama bugün birşey fark ettim iphonemde.Arka kapağın metal ile birleşme kısmında sağ tarafı arka kapak açılma yeri yani hafiften çıkıntı ve kırtıklar var sizdede böle birşey varmı?iPhoneyi alırken kutusunun jelatini bile vardı ama içi açılmış olabilirmi?
iPhone nun pilini gören varmı acaba.. arka kapağı açılıyo mu? ben okadar baktım bulamadım merak ettim doğrusu..
arka kapagı actıgında dıre görebılırsın kapagısa sokmek ıcın ılk once alttakı pilastık kapagı sokmen lazım orda 2 tane vida olması lazım ondan sonra kapagı cıkartabılır pile ulasabılırsın tabıkı amacın buysa meraksa anlattım merakın gıtmıstır umarım bu arada youtube gibi sitelerde bastan aşşa nasıl sokulebılecegıne dair videolar mevcut bılgıne kolay gelsın arkadasım
teknik.servis arkadaşım ben iphone umun sesi daha çok çıksın die forumdaki bazı arkadaşların önerilerine uyarak hoparlör deliklerinden iğneyle bastırarak ordaki bezi birazcık deldim :D ve gerçektende inanılmaz fark etti, en az iki katına çıktı ses, eminim ordaki bezi çıkarabilirsem ipnone ses sorunu diye bişey kalmicak
sence becerebilirmiyim ben bu işi, yani arkadaki siyah kapağı çıkartmak lazım önce , zorlasam tırnaklarını falan kırır mıyım, youtube da bu işi gösteren bi video varsa bildiğin link verebilir misin ya da ne diye aratiim, ben bulamadım da
teknik.servis arkadaşım ben iphone umun sesi daha çok çıksın die forumdaki bazı arkadaşların önerilerine uyarak hoparlör deliklerinden iğneyle bastırarak ordaki bezi birazcık deldim :D ve gerçektende inanılmaz fark etti, en az iki katına çıktı ses, eminim ordaki bezi çıkarabilirsem ipnone ses sorunu diye bişey kalmicak
sence becerebilirmiyim ben bu işi, yani arkadaki siyah kapağı çıkartmak lazım önce , zorlasam tırnaklarını falan kırır mıyım, youtube da bu işi gösteren bi video varsa bildiğin link verebilir misin ya da ne diye aratiim, ben bulamadım da
bu ineyle delme işi zararlı deyilmi bende yapıcam eğer mantıklıysa delersek içeri toz girme ihtimali varmı delip uzunzamandır böyle kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum bende delecem