POPULER IPHONE APPLİCATİONS,SOURCE,İNSTALLER,CATAGORİES:
Bu adreslerden, birinci elden istediğiniz tüm adreslere vs ulaşabilirsiniz.
Populer ilk 10'a giren adresler.
Not: Bilmediğiniz programları lütfen install etmeyiniz.İnstall yaparken o programın en son versionunu yükleyiniz.
Bu linkleri buraya eklerken,sizlerin de kendinize ait birer source adresi olması amaçlı konulmuştur.Kimseye muhtaç olmadan, dilediğiniz programı kendi sources'a atıp,tek bir adresten tüm programlara erişebilirsiniz.
Nasıl yapılacağı konusunda,geçtiğimiz günlerde anlatmıştım ama bi kez daha yazayım.Sadece BURADAN üye oluyorsunuz ve program isimlerinin yanındaki boş kutucukları işaretledikçe, o programları sizin sourcenize ilave etmiş oluyorsunuz.
Güle güle kullanın arkadaşlar.Hayrını görün. Gereksiz program kullanmayınız ki sizden başkaları da girdiğinde,lüzumsuz programlarla boğuşmasınlar.Artı,programların en son sürümünü yüklerken,tercihlerinizde bilinen sourcesleri her zaman tercih ediniz.İki tane aynı programı yüklemeyiniz. Hatta oyun ve programların linklerini ayırın.Daha kullanışlı olur.Tabi yine siz bilirsiniz. En altta Katagories adlı bir link var onu gördünüz mü?Oradan yüzlerce sources'a ulaşabilirsiniz.Açılan sourceslerde o kutucuğu işaretledikçe sizin sourcenize ilave olacaktır. Ama dediğim gibi,lütfen güven veren linklerden ekleme yapınız ki sonradan vatandaş programları attığında veya linki kapattığında sorun olmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 29 Haziran 2008; 14:21:27 >
Ya zaten amaç o değil midir ki? Herhangi birimiz bir öneri atıyoruz ortaya sizler de geliştireceksiniz tabi.Burada kimin ne algıladığı ve kabiliyeti önplana çıkıcaktır . Bir hayli zaman tüketiyoruz buralarda, Tabi ki hep bilgi için ama biraz da kendiniz için bi şeyler yapın. Size ait bi şeyler olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 29 Haziran 2008; 14:33:53 >
seni, severek ve guvenerek izliyoruz.. en kisa surede sagligina kavusmani temenni ediyorum. bir an evvel aramiza donerek, artik su bilgi birikimlerin konusunda bizleri de aydinlatmani rica ediyorum.
selamlar..