Hazırladığı yüksek performanslı soğutucuları ile tanınan Xigmatek yeni soğutucusunu duyurdu. Firmanın kuzey köprüleri için hazırladığı ve Porter N881 adını verdiği yeni soğutucu pasif tabalı bir yapıya sahip. Firmanın özellikle yeni nesil işlemci soğutucularında da gördüğümüz H.D.T. (Heat-pipe direct touch) teknolojisini esas alan Porter N881'in sahip olduğu tek ısı aktarım borusu kuzey köprüsü ile direkt temas kurarak ısının yapraklara daha hızlı iletilmesini ve daha yüksek soğutma performansı elde edilmesin hedefliyor. 8mm kalınlığında Bakır tabanlı ısı aktarım borusuna ve Alüminyum tabanlı çok sayıda yaprağa sahip olan yeni soğutucu üzerinde dileyen kullanıcılar 80mm'lik fan da kullanabiliyorlar. 127.8x80x48.9mm boyutlarında ve 150 gram ağırlığında olan Xigmatek Porter N881'in yurt dışı satış fiyatının 15 Avro olduğu belirtiliyor.
ben 965 çipseti kullanıyorum hala acayip ısınıyor oc ile dokunamıyorum soğutucuya 8cm lik bi fan yerleştirdim ısı yarı yarıya düştü bunu alanlarda mutlaka fanlı kullansın bence...
bu sogğutucu gerçekten güzel hitpıpe sistemi soğutma için çok elverişli.Benim p35 kuzey köprüsüne uyduruk 2 adet küçük fan taktım sıcaklık inanılmaz düştü tavsiye ederim o iki fanıda thermal take nin ram soğutucusundan çıkarım ısya dayanıklı çift taraflı batla bir kısmını yapıştırdım.sonuç müthiş.max ısı k.k.için 36derece
Abi simdi kuzey ve guney koprusu arasinda isi iletim borusu olan stok isi emicili anakartlarda napacaz? Guney koprusune isi borusu gitmicek ordaki sogutucu minnacik bu sefer orasi yanip tutusacak.. Yaniliyormuyum?
ya arkadaşlar bende alıcam bi kuzey köprüsü soğutucusu amma velakin sığarmı sığmaz mı sıkıntı çekiyorum, daha önceden CM blue ice 2 kullandım ama ninja plus olduğu için sığmadı ve resimdeki gibi içiçe oldu
fanı ram vesayre değişti bu güne kadar ama yer açılcak kadar etkilemedi üstüne ekran kartı da eklendi (9600gt sonic)
şimdi ekran kartının da olduğunu varsayarsak buraya ben ne sığdırabilirim varmı bi öneriniz
İmza kurallarını 50 kez hatim ettim, hatamı da düzelttim ama saolsunlar yine imza kurallarınız yanlış diyor admin hazretleri... Nerde yanlışımız var söyleyin düzeltelim yada madem yanlışımız var düzelt de öyle kullanalım dimi...