Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sayenizde sorunu hallettim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> sayenizde sorunu hallettim Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ferhatugur

28 Haziran 2008; 16:42:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yaa forumdan versiyon yükseltmeyi yapıyodum ama restore ederken hata verdi ve şimdide hiç tepki vermiyo alet napıcam yaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatugur -- 28 Haziran 2008; 19:58:48 >

iphone 3G 8GB
Roque_Jn

28 Haziran 2008; 16:54:00 

işte ben bu yüzden bu telefonu almaktan korkuyorum

2008 honda civic dream galaxy gri
lg ku990 viewty
dell inspiron 6400
ferhatugur

28 Haziran 2008; 17:47:56 

ya bu iphone servislerini aradım da 100 ytl den aşağı yapan yok...yazılımsal diyolar...yok mu yardım edecek bi babayiğit???

iphone 3G 8GB
SIRLI

28 Haziran 2008; 17:56:58 

Geçmiş olsun...

MSI M670: AMD64 Athlon x2 1.7 Ghz, Geforce 6100, 2 gb Ram, 250 gb HDD
Sanyo Xacti E6
Eski nick: colleger26
Teknik.Servis

28 Haziran 2008; 17:57:33 

hata olarak ne aldın refurbish yapmayı denedınmı ziphonede daha acıklayıcı olursan forumdakı arkadaslar sana ayrıntı verebılır

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ferhatugur

28 Haziran 2008; 18:05:43 

telefon açılmıyo bile...ziphone fln işlemiyo,kabloyu takıyorum ama tık yok,hiçbişe yapamıyorum...servise götürsem adamlar nasıl yapıcak onu merak ediyorum...yazılımsal dediği için burdan biri yardım eder diye düşünüyorum

iphone 3G 8GB
Teknik.Servis

28 Haziran 2008; 18:20:25 

logo gelmıyomu hiçmi bişi yok cihazsı DFU moduna alıp takmayı denedınızmı farklı bı donanım olarak tanıyor o zaman

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ferhatugur

28 Haziran 2008; 18:37:49 

quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

logo gelmıyomu hiçmi bişi yok cihazsı DFU moduna alıp takmayı denedınızmı farklı bı donanım olarak tanıyor o zaman

kardeş sana çok teşekkür ediyorum...3 saattir kafayı yedim napıcam diye...DFU moda girdim halloldu

iphone 3G 8GB
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Haziran 2008; 19:19:05 

Öncelikle geçmiş olsun ve tabi hayırlı olsun
Ardından gelelim naçizane tavsiyelere.
Bikere donanımsal bir arıza olmadıkça,korkulacak hiç bir şey yok.
Heyecan bu işin ayrılmaz parçası. Ama yerinde ve gerektiğinde bunu yapacağız. Yoksa her zaman böyle olursak,olacak şeyleri dahi göremez,boşa kürek sallarız.
IPhone kullanmaya karar verdiyseniz,bunun ilacı kimse değil ancak siz olacaksınız.
Hadi bi kere gittiniz yaptırdınız bi program yüklerken veya herhangi bir upload yapmanız gerektiğinde tam da işinize yarayacak bir zamanda telefonunuz kitlendi açılmıyor vs vs
Ne yapacaksınız?
Servis te yok.Onun içindir ki bu işi öğ re ne cek siniz.Başka yolu yok.Kimse bunu anasının karnında öğrenmedi.Hep bu forumları takip ederek bi yerlere geldik.
Adım adım,sizde olan hatayı yazarak,arkadaşlarda olanları takip ederek,nasıl yapılıyor,sonuç ne oldu bunlarla haşır neşir olursak,kısa zamanda bunları aşarsınız.
Sizin son durum ne oldu?
Bizimle paylaşırsanız,DH olarak derdinize derman oluruz.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
ferhatugur

28 Haziran 2008; 19:58:19 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Öncelikle geçmiş olsun ve tabi hayırlı olsun
Ardından gelelim naçizane tavsiyelere.
Bikere donanımsal bir arıza olmadıkça,korkulacak hiç bir şey yok.
Heyecan bu işin ayrılmaz parçası. Ama yerinde ve gerektiğinde bunu yapacağız. Yoksa her zaman böyle olursak,olacak şeyleri dahi göremez,boşa kürek sallarız.
IPhone kullanmaya karar verdiyseniz,bunun ilacı kimse değil ancak siz olacaksınız.
Hadi bi kere gittiniz yaptırdınız bi program yüklerken veya herhangi bir upload yapmanız gerektiğinde tam da işinize yarayacak bir zamanda telefonunuz kitlendi açılmıyor vs vs
Ne yapacaksınız?
Servis te yok.Onun içindir ki bu işi öğ re ne cek siniz.Başka yolu yok.Kimse bunu anasının karnında öğrenmedi.Hep bu forumları takip ederek bi yerlere geldik.
Adım adım,sizde olan hatayı yazarak,arkadaşlarda olanları takip ederek,nasıl yapılıyor,sonuç ne oldu bunlarla haşır neşir olursak,kısa zamanda bunları aşarsınız.
Sizin son durum ne oldu?
Bizimle paylaşırsanız,DH olarak derdinize derman oluruz.

önceliklere sizlere teşekkür etmek lazım çünkü herşey paylaşınca güzel...hatayıda DFU moduna girerek hallettim şu anda telefonu kullanıyorum...birazdan türkçeleştire vs. yapıcam...açtığın konudan herşeyi kolayca hallettim tekrar teşekkürler

iphone 3G 8GB
justify34

28 Haziran 2008; 20:11:40 

hocam bu cıhaz cok sık arıza verırmı ben genel ozellıklerını kullansam uzun sure sıstemını cokertmeden kullanabılırmıyım acaba almayı dusunuorum ama forumda olan bu sık arızalar gozumu korkutuyor

Teknik.Servis

28 Haziran 2008; 20:26:58 

Öncelikle sorunu çözmene bende sevındım tahmın ettıgım olmus gecmıs olsun programlarını kurarkende dıkkat et her source ekleme kafana takılan bısı varsa pm at yardımcı oluruz kolay gelsın

birumut

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 20:36:19 

quote:

Orjinalden alıntı: Roque_Jn

işte ben bu yüzden bu telefonu almaktan korkuyorum

korkulcak bişey yok sanada yardımcı ounur saolsın arkadaşlar.

Birumut....
ferhatugur

28 Haziran 2008; 20:44:13 

quote:

Orjinalden alıntı: justify34

hocam bu cıhaz cok sık arıza verırmı ben genel ozellıklerını kullansam uzun sure sıstemını cokertmeden kullanabılırmıyım acaba almayı dusunuorum ama forumda olan bu sık arızalar gozumu korkutuyor

cihaz arıza vermiyo...biz çok meraklı olduğumuzdan herşeyini kurcalamak istiyoruz ve boza boza öğreniyoruz alıcaksan al yani alet süper...

iphone 3G 8GB
Teknik.Servis

28 Haziran 2008; 21:09:56 

quote:

Orjinalden alıntı: justify34

Arkadaşım cihazını aldıgın gibi kullanırsan hiçbirşey olmaz yazılımsam bir müdehale etmedıkten sonra taş gibi cihazlar ama bıryerdede müdehale ıster guncellestırme ıvır zıvır ıslemlerı ama temız kullanır yere düşürmessen süper işini görür kolay gelsın saygılar arkadasım

baha40n