Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
iphone nereden alabilirim?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> iphone nereden alabilirim? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
svai

28 Haziran 2008; 16:01:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar almayı düşünüyorum.ama nereden alabilirim.doğubanktan alsam problem olurmu ? sahte filan çıkma olasılığı var mı?kayıt ettirme işlemi zor mu?fiyatı ne kadar bunların en düşük?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Méxes

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Haziran 2008; 16:17:40 

sahtesi çok net anlaşılır dostum fiyat bakımındanda 8GB 850 16GB 1.00 YTL civarında dolaşıyo kayıt ettirme işlemi için bir içinde ay yutdışına çıkmış birinin gidip pasaportuyla kayıt ettirmesi gerek zor değil ama pasaport işlemi çok kötü herkezin illa pasaportu olmak zorundamı

''Harry Kewell-Cassio Lincoln -Milan Baros''
The DeviL Trio
Teknik.Servis

28 Haziran 2008; 16:18:52 

valla doğubank konusunu ben alıcagım zaman cok arastırdım bana almamam gerektıgı konusunda cok baskı yaptılar bası yanan arkadasım cok var çünki adam malını tanımıyor gibi muhabbetler olmus ben tavsıye etmıyorum dogubankı'ı fiyata gelınce.1.000 ideal suan için ama bulurmusun o fıyata bılemıcem

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Méxes

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Haziran 2008; 16:20:15 

quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

valla doğubank konusunu ben alıcagım zaman cok arastırdım bana almamam gerektıgı konusunda cok baskı yaptılar bası yanan arkadasım cok var çünki adam malını tanımıyor gibi muhabbetler olmus ben tavsıye etmıyorum dogubankı'ı fiyata gelınce.1.000 ideal suan için ama bulurmusun o fıyata bılemıcem

fiyatı bırak telefonu bulurmusun diye sorarsan daha iyi olur çoğu yerde tükenmiş zaten

''Harry Kewell-Cassio Lincoln -Milan Baros''
The DeviL Trio
Teknik.Servis

28 Haziran 2008; 16:23:43 

gecen aldıgım yere gıttım adam benı gorunce ooo erken geldın dedı sandıkı cıhaza bişi oldu ya dedım kırdık sımdı gerı versek felan saka saka dedım saka yaptm adama vitrine baktıgı vakıt 1 tane gordum gerısı yoktu artık bıttı gıbı bısı

bornova_lı

30 Haziran 2008; 14:12:33 

şimdi alma 3g yi bekle

Ne Mutlu Türk'üm Diyene

Şehitler Ölmez,Vatan Bölünmez!
Teknik.Servis

30 Haziran 2008; 14:34:40 

bulursan hemen al derım 3g muhabbetı umdugumdan beter gibi bişi ayrıca bugun dolandım heryerde 1.100-1.200 olmus adamlar ticaretın kanunu

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> iphone nereden alabilirim? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Titan Amanda video incelemesi
Alinabilecek en performansli islemci sogutucusu Titan Amanda
GB P35C-DS3R & Kingston DDR3
Gigabyte P35C-DS3R anakart ve Kingston HyperX DDR3 bellek testleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç