HD4870 alirsan 100 dolar daha ucuza, daha hizli bir kart almis olursun. Benden soylemesi.
valla ati yüzünden cok canım yandı..bende x1900gt vardı vpu recover hatasi veriodu yazılım sorunu ya da ısınma sorunu..grantiye verdim ben de yeni alıcam işte...hepsiburda da minimum 500 watt demiş cok ya:D
Aslında, daha ucuz ürünlerle bilinen AXLE gibi markaların GTX 260'larının gelmesini beklemek(nVidia indirim yaparsa onu da beklemek) ve 1 GB 4870 hakkındaki haberleri takip etmek de mantıklı olabilir. Hem o sırada kartların durumu daha bir oturmuş olur.
GTX 260 iyi fiyatla gelirse, yüksek bellek miktarı sayesinde hiç fena bir tercih olmayabilir. Açıkçası, 4870'in 512 MB belleğini pek hoş karşılamıyorum.
Hele, GTX 260 daha iyi hız aşırtılırsa, geri kaldığı durumların kötü etkisini azaltabilir.
Tabii, şu anki durumda 4870 net biçimde mantıklı. Ayrıca, yeni güç kaynağı için de yardımı olacaktır, düşük fiyatıyla. Sadece, acelesi olmayanlar durumu iyi tartmalı, sanıyorum.
Bu arada, sisteminiz nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğer -- 28 Haziran 2008; 15:55:03 >
Aslında, daha ucuz ürünlerle bilinen AXLE gibi markaların GTX 260'larının gelmesini beklemek(nVidia indirim yaparsa onu da beklemek) ve 1 GB 4870 hakkındaki haberleri takip etmek de mantıklı olabilir. Hem o sırada kartların durumu daha bir oturmuş olabilir.
GTX 260 iyi fiyatla gelirse, yüksek bellek miktarı sayesinde hiç fena bir tercih olmayabilir. Açıkçası, 4870'in 512 MB belleğini pek hoş karşılamıyorum.
Hele, GTX 260 daha iyi hız aşırtılırsa, geri kaldığı durumların kötü etkisini azaltabilir.
Tabii, şu anki durumda 4870 net biçimde mantıklı. Ayrıca, yeni güç kaynağı için de yardımı olacaktır, düşük fiyatıyla. Sadece, acelesi olmayanlar durumu iyi tartmalı, sanıyorum.
eger ki gercek 460 watt ise keser neden diye soracak olursan bu kart 8800GTX ile hemen hemen ayni gucu cekiyor bende ASUS a45-AG gecek 450 watt ile 8800GTX kullandigim icin sorun olmuyor eger ki sende ki de gercek 460 watt ise yeter
eger ki gercek 460 watt ise keser neden diye soracak olursan bu kart 8800GTX ile hemen hemen ayni gucu cekiyor bende ASUS a45-AG gecek 450 watt ile 8800GTX kullandigim icin sorun olmuyor eger ki sende ki de gercek 460 watt ise yeter
assagidaki tabloya bak
gercek derken? 460 watt 12wolt-20 Amper.. arkadas sormustum o 2 tene 20+20 40 Amper olcak dedimişti..kafam karıştı
assagidaki tabloya bak
gercek derken? 460 watt 12wolt-20 Amper.. arkadas sormustum o 2 tene 20+20 40 Amper olcak dedimişti..kafam karıştı
kardes guc kaynaginin kenarinda voltaj ve amper degerleri war guc kaynaginin markasi ne ? bir de o dedigim yere bak 12v+ cikislarina bak anlarsin ok
assagidaki tabloya bak
kardes guc kaynaginin kenarinda voltaj ve amper degerleri war guc kaynaginin markasi ne ? bir de o dedigim yere bak 12v+ cikislarina bak anlarsin ok
guc kaynaginin markasi ne
12v+ cikislari amper degerleridir
1 tane 12v+ yazıo üstünde markası feel hurricane atx 460
kardes simdiden sana soyleyim su kismi bu karti bu guc kaynagi ile calistiramazsin daha iyi bir guc kaynagi alman lazim onun icin de su PSU list bolumune bak senin en az 500wattlik amperi saglam bir power alman lazim sorun yasamaman icin
ancak tekrar soyluyorum eger dedigin gibi ise o guc kaynagi bos haberin olsun
Fell Hurricanein güç kaynağı beş para etmez arkadaşım. Belki eski kartının hata vermesi o yüzdendir. Maks. 300w verebilir o PSU. Bence 4870 al yanına da fsp bluestorm 500w al. GTX 260ın parasına alabilirsin şu an ikisini....
kardes simdiden sana soyleyim su kismi bu karti bu guc kaynagi ile calistiramazsin daha iyi bir guc kaynagi alman lazim onun icin de su PSU list bolumune bak senin en az 500wattlik amperi saglam bir power alman lazim sorun yasamaman icin
ancak tekrar soyluyorum eger dedigin gibi ise o guc kaynagi bos haberin olsun