Geçen Nvidia nın sitesine girdim 175.19 sürücüsünün çıktığını gördüm. Bugün tekrar baktım kartımın modelini seçtim 175.16 sürücüsü çıktı.. Yanlış olduğunu düşündüm bir daha denedim gene 175.16 çıktı. Beta bölümünden baktım oradada yok. Nvidia bu sürücüyü neden yayınladıktan 1hafta sonra kaldırdı.. 175.16 ya geri mi dönmemiz gerekir.. Nvidia bizle dalga mı geçmeye başladı...¿?
Bende şu anda 175.19 yüklü ama Silent Hill 4 ve Call of Duty 2 gibi eski oyunlarda görüntü bozukluğu yaşadım. Heralde sürücü sorunlu ki nVidia sürücüyü geri çekmiş. Bende bu yüzden bilgisayara format atıcaktım. Bunu öğrendiğim iyi oldu hemen eski sürücüleri yüklüyorum...
175.19 da bende grid oynarken gece yarışlarında bi pistte yolda kırılmalar çıkıyodu. Daha fazlada deneyemedim ama bu olayı farkettim şimdilik. Ama genel anlamıyla sürücü biraz hoşuma gitti ilk defa bi sürücü yükledigimde fpsnin arttıgını hissettim ve gördüm. Bir önceki driver 175.16 ydı..
ne iş arkadaşlar bende 175.19 kullanıyorum fakat başka arkadaşlarımızda sanki daha üst driver versiyonları var gibi geldi bu konuya bi açıklık getirelim veya her ekran kartı gurubuna farklımı uyguluyor ?
Forumda defalarca yazdık. Okumuyorsunuz hiç. 177 serisi driverlar modlu inf dosyası ile kullanılabiliyor. Hala yok 8800'e kurulmuyor yok bilmem ne diye yazıyorsunuz. Arayın araştırın azıcık. Bende bilmiyordum, okudum öğrendim forumlardan. 175.19 driverında da bir hata olduğu yazıldı ama onu da okumadınız tabi. Yeni konu açmak dururken niye kendinizi yorasınız ki!