Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Mac Book Pro Almak İstiyorum Ama..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Apple >> Mac Book Pro Almak İstiyorum Ama.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dix1

28 Haziran 2008; 15:16:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhabalar ben amerikadan macbook pro 2.6 işlemcili bir makine almak istiyorum fakat babam normal bir laptop almamı söylüyor okuduğum okul itibariyle ben bir işletme öğrencisiyim,görsel tasarım veya mimarlik vs gibi programları kullanmıyacağım macbookta sizler bu makineyi kullandığınız için belki bana fikir verebilirisniz sizce ne söylemem gerekir bizimkilereki onları ikna edebileyim.Ayrıca Macbook Pro almadan biraz beklemelimiyim blu-ray söylentileri dolaşıyor ortalıkta ve kasa değişikliği gerçekleşicekmi
Teşekkürler Şimdiden

5 tane telefonum var,10 tane mp3 playerım var 100 tane hedevar höde var yazan tipler;
Die ! Die ! Die!
dreampowder

28 Haziran 2008; 15:52:12 

türkiyeden alacaksanız macbook alacağınıza sony vaio fz-11z serisinden bir laptop almanızı tavsiye ederim. 2700ytl civarında blu-ray yazıcı, ayrık ekran kartı ve bravia ekran ile geliyor.

yurtdışından getirtme şansınız varsa düşünmeden macbook pro almanızı tavsiye ederim bu arada

ÖFFF
dix1

28 Haziran 2008; 17:07:14 

Yurtdışından alıcam zatende türkiyeden alıcak olsamda sony'nin özeliklerine baktım dediğinin güzel değil uzun vadede ihtiyaçlarımı karşılamaz

5 tane telefonum var,10 tane mp3 playerım var 100 tane hedevar höde var yazan tipler;
Die ! Die ! Die!
iselchuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Haziran 2008; 17:21:09 

elimde 15" 2.6ghz ve 17" 2.6ghz (1920 X1200piksel) modeller mevcut + Istanbulda , sifir kutusunda acilmamis , ilgini cekerse msn + emailim ucuz@mac.com
satilik mac ler

kullandigi mac modeli = 8 silindir 440HP
fujiman

29 Haziran 2008; 0:16:53 

sevgili Dix1 dostum cok uzun zamandir apple kullanan birisi olarak sunu soliyim . apple sadece gorsel ve isitsel tasari anlaminda degil . bence en stadndart bilgisayar uygulamalarinda bile pc den dha iyi daha uzun sureli performasn veriyo . yani ben Muzik produktorlugu yapiyorum islerimi apple hallediyorum , ama gundelik islerim icinde herzman apple kullaniyorum . yani sonuna kadar apple tavsiye ederim .

Bence ailene solemen gerekn en onemli seylerin basindada Virus girmeyisi ve isitem cokmesi yasama ihtimalinin 0 a yakin olamasi . hangi bilgisayar kullanicisi . Internetten bir Mp3 indirirken veya Divx indirirken " acaba " dyip tirsmadan indirebiliyo bugun . . . eger bi apple in varsa hic bir sey senin keyfini bolmeez , ne virus nede baska bisey . Yani amerikadayim diyosun orda gozlemle sadece grafikcilermi kullaniyo apple i , hayir gundelik yasamin her alaninda var apple . sadece ulkemizde bu kulvarlarda yonelme oldugu icin insanlar . saniyolarki bu bilgisayar is bilgisayari sdece . yok ole bisey . . . Hic bir lap topi aldigin fiyata satamazsin cunku cok cabuk degersizlesiyo ama bugun bir mac booku 2000 liraya al 2000 liraya satarsin , gittigidiyor a sahibinden .com a bi bak eski nesil ibooklar imacler power booklar kac paralara satiliyo Ben 2006 da 1500 ytl ye aldigim toshibami 2007 basinda 600 liraysa satamamisitim ;) Umarim aplee kullanmak nasip olur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujiman -- 29 Haziran 2008; 0:18:25 >

dix1

29 Haziran 2008; 12:33:38 

Fujiman değerli yorumun için teşekkür ederim.Ama ben bilgisayarın özeliklerini söylemekten ziyade üniversitede şu işime yarar demek istiyorum onu bulamadım :)

Die ! Die ! Die!
Mikhail Bakunin

29 Haziran 2008; 15:19:31 

quote:

Orjinalden alıntı: dix1

Fujiman değerli yorumun için teşekkür ederim.Ama ben bilgisayarın özeliklerini söylemekten ziyade üniversitede şu işime yarar demek istiyorum onu bulamadım :)

O zaman tam olarak okulda ne yapacağını ve hangi programları kullanacağını söyle, biz de ona göre cevap verelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 29 Haziran 2008; 15:20:41 >

Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD *** Asus F3JP Notebook 2.0 ghz 2GB RAM ATI X1700
1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD
***LOGITECH Z-5500 Watt 500 RMS***
"Unutma... Gökyüzü heryerde Mavi...."
(Almõra)
fujiman

30 Haziran 2008; 0:57:13 

aslinda dikkat edersen en onemli kismini soyledim . Virus ve sistem cokmesi yasanmamasi .olayin ana noktasi . Bugun Gidip 1200 liraya ' A ' marka bi Lap top alip 3 ayda bir serviste Format parasi , Virus girdikten sonra temizleme parasi vericegine . 2000 liraya bi mac al aldigin gibi kullanmaya basla yillarcada sorun yasama ;) Ki windowsu Viruslerden korumak icin kullandigin programlarin harcadigi donanim performansi , bi cok uygulamada kitlenme yasamana sabep olabilir , Bazi programlar bilgisayari gercekten yoruyo . . . Ufak bi NOT ; Fiyatlar temsilidir ;)

Mikhail Bakunin

30 Haziran 2008; 5:35:42 

@fujiman sen buralara takılır mıydın ya?...

Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD *** Asus F3JP Notebook 2.0 ghz 2GB RAM ATI X1700
1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD
(Almõra)
dix1

30 Haziran 2008; 15:00:59 

Arkadaşlar okulda kullanacağım bi program yok ama okulu bahane edip almak istiyorum o yüzden sizden tavsiye (yardım ve yataklık ) bekliyorum

Die ! Die ! Die!
Mikhail Bakunin

30 Haziran 2008; 15:47:08 

Eeee al dedik ya kardeşim, daha ne yapalım, takla mı atalım?...

(Almõra)
dix1

30 Haziran 2008; 16:41:33 

hayırr alıyım mı diye yardım beklemiyorum zaten mesela iwork programını kullanırsın o yüzden gerekli olur tez yazarsın şu programla o yüzden gerekli olur gibi programlar söleyin okulda yarıcak :D

Die ! Die ! Die!
Mikhail Bakunin

30 Haziran 2008; 17:14:39 

Microfost Word 2008 For Mac, PC'dekinden daha kullanışlıdır updatelerini yaparsan...

iWork şimdilik daha emekleme aşamasında...

Başka program önerisi yapmıycam, her programın muadili var diye en başta söylemiştim....

Not: 320 GBlık HD aldım Macbook için, birazdan değiştiricem....

(Almõra)
numenorian

1 Temmuz 2008; 13:57:56 

mikhail sonuç nedir 320 gb hd l macbookun mainboardu destekliyor mu

apple new imac 20'
core2duo 2.4 ghz\4gb\320gb\ati hd2600xt
powerbook g4 1.67 17'' 1.5\120\ati 9700 128mb\sd\ap
/ipod video 80gb/sony ericsson w810i/--LOGİTECH Z-5500--/LOGİTECH G25

İT'S RUN!!!!!!!!!
Mikhail Bakunin