Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AKAI DV-R 3300SS

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> AKAI DV-R 3300SS Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nctemiz

28 Haziran 2008; 14:05:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

AKAI SES SİSTEMİMDE DOLBY PRO LOGİC VAR SADECE ÖN KOLONLARDAN SES GELİYOR.YAPAY 5+1 YAPAMIYORUM BENDE ÖN KOLONLARA PARALEL BAĞLADIM

MERAK ETTİĞİM BU CİHAZIMA YAZILIM GİBİ BİRŞEY YUKLEYEREK PRO LOGİC II YAPABİLİRMİYİM

the_cantan

29 Haziran 2008; 11:57:08 

yok yapamazsın. eğer ki anakart atmel processor gibi programlamaya musaitse başka. fakat yazılım hizmeti var olup olmadığını sorgulamak gerekli.şu an ki akai ile böyle hizmet olduğunu zannetmiyorum.
edit:başka eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 30 Haziran 2008; 15:09:44 >

KING
nctemiz

30 Haziran 2008; 12:34:48 

akai bir cihazı tamir etmek için bile neredeyse 1 ay bekletiyor. akai gibi kaliteli bir marka bu gibi insanlar yüzünden türkiyede satılmıyor. sagolasın

the_cantan

30 Haziran 2008; 15:11:13 

akai sağlam kalite değil ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 30 Haziran 2008; 15:11:15 >

KING
soztutar

30 Haziran 2008; 16:20:47 

yaptiginiz işlemde butun kolonlardan aynianda ses gelir sanalsurround uygulamasi olmaz
surrounda araliklarla surround hoperlorlere farkli eektler verilerek seyrettiginiz seyin icinde olmaniz saglanir sizin yaptiginiz islemde biraz gurultu olur bu yuzden 2 kolondan dinlemniz daha net olur kanisindayim siz dinleyip karar vericeksiniz memnunsaniz problem yok

quote:

Orjinalden alıntı: nctemiz

AKAI SES SİSTEMİMDE DOLBY PRO LOGİC VAR SADECE ÖN KOLONLARDAN SES GELİYOR.YAPAY 5+1 YAPAMIYORUM BENDE ÖN KOLONLARA PARALEL BAĞLADIM

MERAK ETTİĞİM BU CİHAZIMA YAZILIM GİBİ BİRŞEY YUKLEYEREK PRO LOGİC II YAPABİLİRMİYİM

pioneer DV600 (dvd player aynı zamanda SACD player )
Onkyo Tx-SR604 (Av receiver)
Sansui 2 kule + Pure acousticks QX900 5+1 kolonlar + onkyo sub 230w (toplamda 7+1)
DVD ve ANFI birbirine HDMI baglantı ile baglı
samsung 50''q91H
PS3 white..
nctemiz

2 Temmuz 2008; 19:50:39 

japon malı değilmi akaı benmi yanlış biliyorum.japonların markası kalitesiz olmaz bence

tabi ki tam anlamıyla çok kalite değil ama idare eder diye düşünüyorum

nctemiz

2 Temmuz 2008; 19:57:16 

ben zaten sanal sorround olması için yapmadım.sadece stereo olsun diye yaptım.4 kolondan ses gelmesini istiyodum .sadece. ses kalitesi güzel dvd lerde arka kolonlar devreye giriyo orda sorun yok ama ben bu kablo işlemi olmadan yapmak istiyorum mümkünmü ??????

BU ARADA AKAI NİN HER TÜRLÜ CİHAZINDAN UZAK DURUN SERVİS BEŞ PARA ETMEZ TEKNİK SERVİSİNDEN TUT. SERVİS MÜDÜRÜNE KADAR BEN ÇOK ÇEKTİM BİR ARIZA NEREDEYSE BİR AY

İYİ YA DEĞİŞTİRİRLER DEMEYİN ÇÜNKÜ CİHAZIMI REVİZYONLU OLARAK VE BEN ONUN NE DEMEK OLDUĞUNU ÇOK ACI ÖĞRENDİM.

CİHAZ ÖZÜRLÜ FAKAT 2 YIL GARANTİLİ DEĞİŞİM YAPILMAZMIŞ TÜKETİCİ KORUMA DERNEĞİNDEN SÖYLEDİLER 2 YILA YAKLAŞIRKEN CİHAZ DVD OKUMAMA SORUNUNU ÇÖZEMEDİ,LERDE DEĞİŞTİRDİLER CİHAZIMI YENİ CİHAZ ÇOK GÜZEL OKUMADIĞI CD YOK

soztutar

3 Temmuz 2008; 11:18:09 

arkadasim cihasinda prologic var ise sanal olarak yapabilirsin bu yazilim ile yapılacak birsey degil
senin yaptıgın baglantı sekli frontlara bagladıgın 4 kolon toplam ses cikis gucunu ikiye boler stero ses alırsın bir cok arkadasım bu keilde kullanıyor kolonlarını ama sesin bozuldugunu soyliyebilirim

eger sisteminizde bir problem yoksa sanal sourround yapmalı yapmıyorsa kullanma klavuzunu iyice okuyun bu tur cihazlarda bazı küçük nüanslar oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: nctemiz

ben zaten sanal sorround olması için yapmadım.sadece stereo olsun diye yaptım.4 kolondan ses gelmesini istiyodum .sadece. ses kalitesi güzel dvd lerde arka kolonlar devreye giriyo orda sorun yok ama ben bu kablo işlemi olmadan yapmak istiyorum mümkünmü ??????

pioneer DV600 (dvd player aynı zamanda SACD player )
Onkyo Tx-SR604 (Av receiver)
Sansui 2 kule + Pure acousticks QX900 5+1 kolonlar + onkyo sub 230w (toplamda 7+1)
DVD ve ANFI birbirine HDMI baglantı ile baglı
samsung 50''q91H
PS3 white..
nctemiz

3 Temmuz 2008; 14:11:49 

eger izlediğim filmdeki ses kalitesi güzelse efekt ve bazı seslerde arka kolonlar dan geliyo ama bir radyo dinlerken yada bir mp3 dinlerken malesef 3 kolon + wofeer çalışıyo pro logıc II de ise ön kolonlardaki sesi sanal yani yapay olarak arka kolonlara veriyor.bende bunun yerine arkadaki ayarları paralel yaptım bendeki pro logıc aradığım özellik pro logıc II

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> AKAI DV-R 3300SS Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View GTX260 ve GTX280
En hızlıyı 2 ile çarptık!
Tümleşik Ses Kartları Video
6 Farklı anakart üzerinde yer alan ses kartı ve 1 adet PCI ses kartının performans karşılaştırması bu videoda

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç