Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vodafone'un uyanıklığı.FLYCELL ve Ce Bilgi işlem konuları canımı sıktı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Vodafone'un uyanıklığı.FLYCELL ve Ce Bilgi işlem konuları canımı sıktı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Haziran 2008; 13:57:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Abonesi olduğum VODAFONE şirketi 5 adet hattıma bu ay kontrol ettiğimde her bi telefonun faturasına ayda 4 kez 3.750 ytl ve CE Bilgi İşlem için ise ayda 3 -5 kez bu işlem adı altında,15 - 17 ytl arası FlyCell'den CE Bilgi İşlemden de 5-7 yt kesmiş bulunmaktadır.Kendilerine mail yoluyla ulaştığımda bana;
VODAFONE'dan böyle bir mail gelmiştir:

Tarafımıza iletmiş olduğunuz mailinize istinaden, öncelikle 0542 45xxxxx numaralı hattınız için yapılan kontrollerde; söz konusu hattınız üzerinden CE Bilgi İşlem firmasının hizmete sunmuş olduğu 3332 Garanti Arkadaş (logo,melodi, duvar kağıdı, chat...vb içerikli özel servis üyelikleri) servis üyeliği ile Flycell Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş. firmasının hizmetesunmuş olduğu 5959 kısa servis numaralı logo, melodi, oyun...vb içerikliözel servis üyeliklerinin bulunduğu ve ilgili üyelik ücretinin faturanızaiçerik ücreti olarak yansıtıldığı bilgisine ulaşılmıştır. İlgili üyeliğin iptalini gerçekleştirmediğiniz takdirde, ücretlendirme devam edecektir. Kısa numara ile ifade edilen IVR (sesli yanıt) ve SMS (kısa mesaj) bazlı içerik servisleri (örneğin 7070, 3332, 5758 gibi) ücretlendirilmesi faturalarda İçerik Ücreti ve İletişim Ücreti olarak iki ayrı kalemde görüntülenmektedir. Vodafone'un abonelerine sunduğu içerik bazlı servisler,faturanızda içerik ve iletişim ücreti ayrıştırılarak tahakkukettirilmektedir. İçerik ücreti ayrıca alınan bir ücret olmayıp, fatura üzerinde bilgi amaçlı iki kalemde gösterilmesini ifade etmektedir. Söz konusu servislerin iptalini talep etmeniz durumunda 444 0 542 numaralıMüşteri Hizmetlerimizi arayabilir , Web sitemizden bize ulaşın kanalı iletalebinizi iletebilir ya da Vodafone Shoplarımıza başvuruda bulunabilirsiniz. Vodafone Shop bilgisine ekteki link aracılığı ile ulaşılabilir;http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/vodafone_shop.php Ayrıca iptal işleminiz için, mesaj bölümüne IPTAL yazarak 5959 ve 3332servisine göndermeniz ya da ilgili firmalara ait Müşteri Hizmetlerini aramanız yeterli olacaktır. Servis iptali için gönderilecek mesajın kullandığınız tarifeye bağlı olarak 1 SMS ile ücretlendirileceğini belirtmek isteriz. Üyelik iptali ile birlikte içinde bulunulan döneme ait üyelik ücretinin bir sonraki faturanıza yansıtılacağı bilgisini de paylaşmak isteriz. Üyeliğinizin bulunduğu servislerin kullanımı ve üyelik işlemlerinin abonetalebine bağlı olarak yapıldığını belirtmek isteriz. Üyelik cihazınızüzerinden gönderilen SMS ya da ilgili firmaya ait web sitesinden gerçekleştirilmektedir. Web sitesinden yapılan üyeliklerde, ilgili siteye gsm numaranızı yazmanız sonrasında telefonunuza SMS yolu ile şifre gönderilmekte olup, söz konusu şifreyi web sitesine giriş yapmanızla birlikte üyeliğiniz başlamaktadır. SMS yolu ile yapılan üyeliklerde ise cihazınız üzerinden SMS göndermeniz durumunda işleminiz gerçekleştirilmektedir. Bu bağlamda, üyelik işlemi tamamı ile aboneye ait olup, talebiniz ve tercihiniz doğrultusunda yapılmaktadır. Flycell firmasına yönelik sorunlarınız ya da bilgi talebi için, 0546 9148819 (Hafta içi her gün 09:00 -18:00 arası) numaralı Müşteri Hizmetleri ileirtibata geçmenizi rica ederiz. CE Firmasının sunmuş olduğu servislere yönelik sorunlarınız ya da detaylı bilgi talepleriniz için, 0212 346 0016 numaralı CE Firmasına ait MüşteriHizmetleri ile irtibata geçmenizi rica ederiz. ( 09:00 – 19:00 arası /Hergün) Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkürederiz. SaygılarımızlaVodafone Müşteri Hizmetleri

Abonesi olduğum bu hatlara diyelim ki "ben üye olduğumu hatırlamıyorum" bi şekilde üye oldum ve buradan herhangi bir şey indirmediğim ve kullanmadığım halde "ki diğer telefonlarımı da araştırdım" ayda 4 kez 3.750 artı CE Bilgi işlem için ayda 4-5 kez emrivaki bedel biçmek neye göre oluyor. Bu konuda muzdarip olan arkadaşlar varsa,paylaşabilirler mi?
Teşekkürler.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
burakc

30 Haziran 2008; 9:21:32 

Sizin telefonunuzdan bu servislere Abonelik mesajı gönderilmemişse, ki bu durumda o parayı çekemezler, o paraları geri alabilirsiniz. Ancak Vodafone mutlaka kontrol edip size bu maili vermiştir. Gönderip aldığınız tüm Mesajlar hem vodafone hemde muhatap 3. Parti firmalar tarafından saklandığı için kolayca ispatlanabilir.
OwaR

30 Haziran 2008; 10:47:26 

şuu tıklayın 100 kontor 50 kontor yok 250 kontor denilen yerlere girip telefonunu yazdıysan.. bu üyelik için yeterli...
eğer böyle bişey yapmadıysan bastırıcaksın sonucta.. bu bir Elektronik ortam alışverişi ve bu tür alışverişlerde örneğin kredi kartı kullanarak
yaptiğiniz alışverişlerde özlük bilgileriniz isteniyor...
ama sanırım burda böyle bişey olmadı :)

Hakkını aramanı tavsiye ediyorum tabiki bu ilk başta verdiğim örneğe bulaşmadıysan.....

Kolay gelsin ;)

Ayrıca konu Yanlış bir başlık altında sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OwaR -- 30 Haziran 2008; 10:49:06 >

Bir Zamanlar Cyberterrorz vardı
-Jonathan
-Yea
-Its Show time

scan

30 Haziran 2008; 11:36:14 

Flycell v.b. yerlere birisi girip herhangi birimizin numarasını yazabilir ve abone yapabilir. Eğer telefonlarınızdan kesinlikle böyle bir mesaj gönderilmediğine eminseniz sikayetvar.com ve Tüketici Mahkemesi üzerinde hakkınız arayınız. Benzer şey turkcellde benim başıma glemişti. Olayı bu şekilde çözmüştük. Üsütne gitmezseniz oyalar dururlar.

http://liearmeniangenocide.blogspot.com
Vipracing

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 21:14:34 

'Legal' dolandırıcılık diz boyu malesef.

Web sitem
Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
çok geç

30 Haziran 2008; 23:37:15 

benimde başımdan geçen bir olay vardı
bir push mesajı gelmişti
ve push mesajını tıklayarak telefon logizmo sitesine bağlandı
hiçbir işlem yapmadan hemen siteden çıktım
fakat ertesi gün abonelik ücreti olarak 50 kontör alındı
vodafone müşteri hizmetlerinden aboneliği iptal ettirniştim.
giden 50 kontör oldu

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
mustafa_(87)

1 Temmuz 2008; 18:49:55 

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

'Legal' dolandırıcılık diz boyu malesef.

çok haklısınız illegal yapamıyorlar işi legale vuruyorlar

http://www.siyamnet.com/forum/index.php
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Vodafone'un uyanıklığı.FLYCELL ve Ce Bilgi işlem konuları canımı sıktı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte Dynamic Energy Saver
Gigabytedan işlemci voltajını düzenleyerek ek enerji tasarrufu sağlayan yeni teknoloji DES
ECS pasif soğutuculu 9600GT
ECS pasif soğutuculu 9600GT video inceleme

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir