IPhone için bulunmaz bir ses kayıt programı.Acele edin kaçırmayın. iphone Recorder Ses kayıt programı.Ses kayıt ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacak.
Önceki kullanılan ses kayıt programından kat be kat güzel ve seslerin kalitesi gerçekten çok hoş.Çok uzaktaki konuşanı dahi çok temiz kayıt ediyor. Bir an önce bunu install ediniz Telefonunuzun ihtiyacı olan,olmaz sa olmazların içinde olacak bir program Tavsiye ediyorum. Sources; rep.sources.co.il Katagori; Unleashed - Apps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 28 Haziran 2008; 13:01:46 >
Tam iphone için aranılan ve eksikliğini hissettiğimiz bir program.İnstall ediniz.Bence memnun kalacaksınız. Ayrıca,lütfen gereksiz yorum yapmayınız. Sadece iyi veya kötü mü olduğu hakkında yorumlarınızı alalım. Nasıl buldunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 28 Haziran 2008; 14:14:18 >
Valla ben de eski sürümü vardı şikayetçiydim açıkçası ama bunu yeni keşfedince 'ki siz benden önce keşfetmişsiniz ama haberimiz olmadı işte ' memnuniyetimi dile getirip,arkadaşlar da istifade etsin istedim.