Şebeke Frekansı: GSM 900/ 1800MHz TV:Evet FM Radio: Evet Dokunmatik Kalem :Evet GPRS/İnternet :Evet (WAP, GPRS) Çözünürlük :3.0 inch Yüksek Çözünürlük Renk Sayısı : QVGA type, 260k Renk Dil : Türkçe, Çince, İngilizce Ses : 64 Polifonik ses, Mp3, Dual Loud Hoparlör Müzik Oynatıcısı : Mp3 özellikli ve Çağrı seslerinde kullanabilme özelliği Video Player : 3GP, Mp4 formatlarını destekler. Kamera : 2.0MP Video Kayıt: Evet Resim: Jpgve Gif Formatlarını Destekler Ek Bellek Kapasitesi : TF Memory Card Telefon Defteri :500 Konuşma Süresi : 4 Saat Bekleme Süresi : 240 saat ölçüleri:118.4 x 55.2 x 17.5 mm Ağırlık :122 grams Renk : Gümüş Diğer Fonksiyonlar: Oyun, Takvim, Alarm, Hatırlatma e Not Defteri, Dünya Saati, Kronometre, Zaman Ayarlama, Unit Converter, Ses Kaydedici, Hesap Makinesi, E-Kitap
2sinin ozellikleri cok farklı ben bir benzerlik goremedim nokia95 te wifi var internete girebiliyorsunuz klavyesi var vs
anycool ise interneti yok sanirim tv olan modeli
zorlasak tek ortak yani resim,film,muzik vs oynatabilmesi denebilir bunlar disinda hicbir bag kuramadim bambaska telefonlar
kapsamlı birsey lazim degilse wifi kullanilmayacaksa 9500e para verme anycool al anycool ların tv disinda diger telefonlardan one gecen pek bir ozelligi olmadiginida goz onunde bulundurmak lazım kolaygelsin
2sinin ozellikleri cok farklı ben bir benzerlik goremedim nokia95 te wifi var internete girebiliyorsunuz klavyesi var vs
anycool ise interneti yok sanirim tv olan modeli
zorlasak tek ortak yani resim,film,muzik vs oynatabilmesi denebilir bunlar disinda hicbir bag kuramadim bambaska telefonlar
kapsamlı birsey lazim degilse wifi kullanilmayacaksa 9500e para verme anycool al anycool ların tv disinda diger telefonlardan one gecen pek bir ozelligi olmadiginida goz onunde bulundurmak lazım kolaygelsin
evet 2sinin özellikleri çok farklı.... hem wi-fi li hemde tv li telefon olmadığı için ikisinden birisi arasında karar vermem gerek we bnde karasız kaldım...
anycool tellerin sadece çift hat, televizyon ve yüksek hoparlör çıkışı var bunların dışında birşey bekleme.. bu üçü yeterliyse alabilirsin, yok daha fazla beklentim var (oyun, internet, video, fotoğraf vs.) dersen nokia derim..
Nasıl bir yönden kullanacağına bağlı .. İş için kullanacaksan T818 ama dersen ki foto müzik vs.. olsun 9500 tabii ki .
GizeM Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...