Bilmiyorum, 202'ye alışık olduğum için ayrıca kötü gelmiş olabilir; ama yine de bu kadar fark beklemezdim ben.
Durum böyleyse, en azından normâl ev kullanımı MP3 - oyun vs. her türlü şey için kesinlikle 202 tercih edilmeli, 205'e kanılmamalı.
205'in özel biçimde iyi olduğu alanlar varsa, ona lâfım olamaz tabii. Sonuçta, kulaklık-ses konusunda cahilim (konudan da belli oluyor) ve haddimi aşmak istemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğer -- 28 Haziran 2008; 12:42:41 >
cliffburnstein
Uzaklaştırılmış 304 gün cezanın 258 günü kaldı.
28 Haziran 2008; 15:21:14
HD 205 Dj modeli olan güçlü besleyicilere ihtiyacı olan bir kulaklık... bende HD 202 var ben bilgisayarda kullanıyorum. ipodda tam verimli olamıyor...
sana bir şey söyleyeyim mi kardeş. bence sennheiser zaten kendisi öyle övüldüğü kadar güzel kulaklık değil. tamam güzel de o kadar da değil. vasatın üstü o kadar. burn in gibi birşey yap kesin düzelir
28 Haziran 2008; 23:14:33
quote:
Orjinalden alıntı: tony_almeida
sana bir şey söyleyeyim mi kardeş. bence sennheiser zaten kendisi öyle övüldüğü kadar güzel kulaklık değil. tamam güzel de o kadar da değil. vasatın üstü o kadar. burn in gibi birşey yap kesin düzelir
ne alaka kullanmadığın için böyle konuşabilirsin... kardeş bir cep amfisi alabilirsin. Araştır biraz besleyici yüksek olursa ses de o kadar düzgün olur
@Tuğer arkadaşım, bu iki kulaklığı kullanan biri olarak sana da sorayım belki bir fikrin vardır... Dance/Techno/Trance müzik dinlemek için, dolgun güçlü bir bass sesi, aynı oranda temiz tizler, net ve temiz bir müzik sesi elde etmek için hangi kulaklığı tercih ederdin? HD 201, HD 202, HD 205, HD 212 veya başka modellerinden tercihin ne olurdu? Neden? X-Fi Gamer Ses Kartı almayı düşünüyorum. İkisini bir arada düşünebilirsin... Teşekkürler...