Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Logitech v450 mouse kullananlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Logitech v450 mouse kullananlar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sak

28 Haziran 2008; 11:53:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba.

Logitech v450 mouse almayı düşünüyorum.

Farenin orta tuşunu(tekerlerk tuşu) çok kullanan birisiyim. v450'nin tekerlek tuşu nasıl? zor basılıyor mu? Tam tabirini bilmiyorum, scroll(kaydırma) yaparken direkt kayıyor mu yoksa, tırt tırt şeklinde hareket edenlerden mi?

Linux işletim sistemi ile kullanan varmı? Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 6000 kullanıyorum, o da tırt tırt etmeden direkt kayan tekerlekli olanlardan, Ubuntu Linux'de scroll yaparken uçup gidiyor. Kontrol etmesi çok zor. v450'de benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu?

çözürlüğü 800dpi mi?

v450'in kullanım kolaylığı, işlevselleği, kalitesi açışından artı ve eksileri nelerdir?

son olarak rf 2.4 ghz bağlantılı mouse'lar ile bluetooth teknolojisini kullananlar mouse'lar arasındaki fark nedir? Hangisi daha avantajlıdır?

İlginiz için çok teşekkürler.

Toshiba A100-192
Core Duo 2GHz CPU, 1.5 GB RAM, 100GB HDD, ATI Mobility Radeon x1600 Ekran Kartı (512MB)
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Logitech v450 mouse kullananlar Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Eray Soft Standı
Eray Softun dağıtımını yaptığı tarayıcılar hakkında bilgiler alıyoruz.
WEB Dersleri: Tanisma
Donanimhaberde WEB dersleriyle birlikteyiz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir