arkadaşlar adsl kotam ayın 25'inden beri güncellenmiyor günde bir çok kez internete bağlanıyorum modem günde kaç kez açılıp kapanıyor kısacası ama kotam haziran 25 te kaldı zaten ayın sonu geldi kotayı aşıcaz aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı bu sorunu nasıl çözerim yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar adsl kotam ayın 25'inden beri güncellenmiyor günde bir çok kez internete bağlanıyorum modem günde kaç kez açılıp kapanıyor kısacası ama kotam haziran 25 te kaldı zaten ayın sonu geldi kotayı aşıcaz aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı bu sorunu nasıl çözerim yardımlarınızı bekliyorum
aynı sorun bendede var arkadaşlar birkaç günden beri bir ilerleme var ama hala sorgulamada 28 haziran tarihinin bigileri var bugün 5 temmuz nerdeyse 1 hafta gecikme ile geriden geliyor bu durum böyle devam ederse kota bilgilerimizi hep gecikmeli olarak öğreneceğiz
Bu sayfada görüntülenen kota kullanım bilgisi en güncel kullanım miktarınızı yansıtmıyor olabilir!
- 12 saatten uzun Internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 16 saatte bir kota hesabınıza yansıtılır. - 12 saatten kısa Internet bağlantısı oturumlarınız için Internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar olan kota miktarınız, bağlantınız kesildikten 4 saat sonra kota hesabınıza yansıtılır.
Kota transferlerinin ADSL Kota sistemine yansıma zamanını ise, "Son Gelen Kayıt Zamanı" bilgisinden takip edebilirsiniz.
-----------
Bilgilerin tam olarak güncel olmaması normal. E tabi değerin null geldiği ya da günler öncesine dair kota bilgisinin verildiği durumlarda yapılabilecek bişey yok.
güncel olmaması nasıl normal *tarih 3 temmuz *kotamı öğrenmek istiyorum kota 25 haziranda kalmış *ondan sonra kota aşım ücreti alıyorlar ama kota servisini düzgün çalıştırmıyorlar