karsılastırmada ters bısey yok p2 de tepe taklak gıden bısey var zaten de anlasılabılır cınsten bısey degıl ıpod ların son sıraları paylasması da gayet normal kotu ses ıpod ların degıstırılemez kaderı sony a810 nun bunlar arasında ıkıncı olmasıda normal ırıver clıx2 bosuna teste sokulmus tabıkı bunlar arasında zorlanmadan ılk sırayı alacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOUND BLASTER -- 28 Haziran 2008; 17:43:35 >
abi aynı sitenin bir önceki yaptığı karşılaştırmada da samsung p2 birinciydi ve aynı müzik çalarlar vardı bu karşılaştırmada da.biz şimdi hangisine inanalım.
p2 nin ses kalitesi çok güzel ama bass lara fazla yuksek deil hele benim gibi bass manyağı için (Ep630) ama EQ ile biraz ayar yapınca basslarda hallediliyor...
arkadaşlar vibez niye yok demeyin niye olsun ki burda birbiriyle kıyaslanabılecek mp3 calarlar var bunlar vıbeze erısebılır mı vıbez sokulursa bunlar arasına gule oynaya bırıncı cıkcak o zaman da test yapmanın bır anlamı kalmıcak o yuzden vıbez yok baska nedenden degıl o zaman aynı sekılde nıye kenwood yok kı lıstede bu lıstedekılerın hepsını mahveder yanı bunlar orta sınıfa gırıyo vıbezı ın ıcınde olabılecegı bır test ıcın vıbez harıcınde kı aletlerde onun gıbı bırıncı sınıf olur kenwwood hd 30 , h340 gibi
vibez ve kenwood avrupada pazar payı düşük modeller olduğu için bu modelerle karşılaştırılma gereği duyulmamış bence.yoksa karşılaştırmada bir mahsur yok.kenwood u dinlemediğim için bilmem ama vibezin güle oynaya birinci çıkması beklenemez.sony'nin a810'u, iriver'ın clix'i vibezle başabaş bir ses kalitesine sahipler zaten.aralarında kayda değecek fark göremedim açıkçası.kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyelim lütfen.kullanalım sonra yorumumuzu yapalım.
iriver clix ve sony yi inceleme imkanı buldum ve ikisininde ses kalitesi birbirinden iyi iriver bass ı süper, srs özelliği güzel sony nin yumuşak sesi, ses düzeltme özellikleri vpt fln güzel..
aslında kimileride zen lerin iyi olduğunu iddaa ediyor (site) ama anlamadım gitti. demekki en iyisi yerinde gidip dinlemek
iriver mühendislerinin tasarladığını düşünürsek gözardı edilmiş herhalde...
As if ignorance was my secretdesire..Mephisto!-I am an angel who dresses in red,Riding above you, etching fire rings.I have learned to fly don't you remember?.While you still have not come down.From your long-dead tree.I can teach you wonders if you give me your soul.-.Marvels and wild dreams can be yours.I can teach you how iron turns to gold.And how life can grow so old.But I am a demon who dresses in red.And I do not hope you will understand...Mephisto