performansi cok ust duzey gibi bende internetten baktim tek diskte ortalama 88mb
3 tan yapicna 240 felan gorur gibime geliyor
Kendime yeni bir hard disk alacak olsam direk ST3500320AS alırım. Tek sorun kimilerine sessiz model denk geliyor kimilerine de gürültülü, biraz şans işi gibi.
Gigabyte P35-DS3R ||Intel Core 2 Duo E6550 || 2x1GB Kingston HyperX DDR2-900MHz || 320GB Seagate ST3320620AS || Palit 8600GT Sonic Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave || Toshiba Satellite A100-003
Raidsiz kullanıyorum tek olarak. Ortalama 88mb/sn performansı var. Kesinlikle sessiz bir ürün. 32mb önbellekli olanından bahsediyorum, düşünmeden alabileceğiniz bir ürün.
ST3500320AS,4 aydır kullanıyorum.tamamen sessiz diyemeyiz belki ama 2plakalı bir hddye göre sesi hiç de fazla değil,ki artık kulağım alıştığından bana oldukça sessiz geliyor.performansına diyecek yok tabi,sanırım bundan performanslı olup da 500GB başka model yok hala tr'de aylar geçmesine rağmen.o yüzden bundan başkası düşünülmesi mantıklı gelmiyor.
Bende 4-5 ay önce aldım. Eski 80GB Samsung HDD'imden çok daha sessiz. Hatta hiç ses çıkarmıo desem yeridir o derece. Kasam oldukça sessiz olduğu için eski HDD'im çok rahatsız ederdi. Performansı da oldukça iyi. Ben çok memnunum. Tavsiye ederim. Link gösterdiğin siteden almıştım bende.