Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CREATIVE X-FI FATAL1TY GAMER EDİTİON optik bağlantı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> CREATIVE X-FI FATAL1TY GAMER EDİTİON optik bağlantı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BLADE66

28 Haziran 2008; 10:05:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

CREATIVE X-FI FATAL1TY GAMER EDİTİON arkadaşlar bende bu ses kartı var bunda optik kablo ile bağlamak için microfon yerinemi sokmam gerekiyor yani microfon girişim aynı zamanda OPTİK GİRİŞMİ nereden bağlayacağım bu ses kartı kullananlar nereden dijital çıkış alıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLADE66 -- 28 Haziran 2008; 10:06:45 >

Sound Blaster Digital I /o Module
bu ürünü arıyorum lütfen istanbulda yada başka bir yerde bulan olursa bana ulaşırsa sevinirim e-mail ve msn adresim
burckurt66@yahoo.com
BLADE66

28 Haziran 2008; 13:57:13 

arkadaşlar kullanan kimse yokmu?

bu ürünü arıyorum lütfen istanbulda yada başka bir yerde bulan olursa bana ulaşırsa sevinirim e-mail ve msn adresim
burckurt66@yahoo.com
ugacomtr

28 Haziran 2008; 18:02:39 

selam bir yolu var. sana yöntemi söyleyim. Creative i\o module diye bir alet var. bundan bulursan çalıştırabilirsin. ses kartının en sonundaki girişe baglıyorsun (4 girişten en dışta olanına) coaxional veya spdif digital cıkış-giriş saglıyorsun. saygılar...

Not: bulursan bana da haber verir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 28 Haziran 2008; 18:03:05 >

AMD X2 6400@3520mhz 1.50v-Cooled By Zerotherm NIRVANA /ThermalTake Xaser VI DuNE MoD / Curcur balistik 1066 disco edition / ASUS M3A32 -MVP wi-fi Deluxe 790FX/ Creative X-FI Platinium FATAL1TY Champion Series / Samsung 226BW / seagate 1 Tb. 32mb cache 7200.11 +500 gb 16mb cache Samsung + 200 seagate sata2 16mb ncq / Asus 1814BL + NEC 3551 Lightscribe + Labelflash / Skystar 2.6d / Linksys Wireles - N WAG325/ A4TecH 26B5RP Set / Asus EAH 3870 (775-2250@850-2600) / Logitech Z5400 with slink digital cable / Gigabyte ODIN GT 800Watt + Göstergesi / Logitech Cordless Rumblepad 2 wireless®
Hp-Compaq C735et 1.66 - 2gbram - 120gb hdd - webcam - 15.4" - intel 965 gma Vista ULTIMATE SP1 x3100
N95 8GB user with Sennheiser CX500
BLADE66

2 Temmuz 2008; 19:08:37 

tamam bulursam haber veririm gerçi bu antalyada hiçbirşey bulunmuyor

burckurt66@yahoo.com
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> CREATIVE X-FI FATAL1TY GAMER EDİTİON optik bağlantı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ REAPER HPC edition PC2 9200
Standart hızlarıyla bile gereksinimlerinizi fazlasıyla karşılayabilecek bir ürün
Microsoft LifeCam NX-6000
Microsoft dan dizüstü bilgisayar sahiplerine 2MP video kaydi yapabilen WEB kamerasi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar