Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Telefonu kaydettirdim (bir sorum var)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Telefonu kaydettirdim (bir sorum var) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cashinsoft
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Haziran 2008; 9:26:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben dün iphone u kaydettirmeye gittim. Turkcell extralar herzamanki gibi ya sistem çalışmıyo diyolar yada kapalıyız dediler. (saat 18:05)

Ondan sonra dolaşırken vodafone cu vardı ona girelim dedik; kaydettiriyolarmış. Girdik kaydettirdik tabi vodafone hat olcakmış bende aldım birtane ona kaydettirdim.

Telefon 1 aydan uzun süredir kapalıydı. vodafonda ki kız 3-4günde açılır dedi. Gece iphone kapa aç yapınca baktım ki vodafoneda çalışıyor telefon. Turkcell i taktım onda çalışmadı. Şimdi turkcellde çalışması için 3-4 gün beklemem mi lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashinsoft -- 28 Haziran 2008; 9:27:11 >
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Haziran 2008; 9:59:02 

Cihazınızı kayıt ettirmek için illaki kayıt ettireceğiniz oparatörün hattını kullanmak zorunda değilsiniz.Sizden sadece,herhangi bir gelişmede size ulaşabilmek için bu numara istenir.Kayıt için hat aldıysanız yanlış yapmışsınız,onların da zaten bunu söylemeleri gerekiyordu.
Diğer konuya gelince,Telefonunuz açıldıysa,tüm hatlarda çalışması gerekmektedir.Siz o zaman çalışmayan simkartınızı başka bir Telefonda deneyiniz belki bir sorun vardır.
Ayrıca,TK'ya bakınız IMEI görecek misiniz,açılmış mı?

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
cashinsoft
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Haziran 2008; 10:48:22 

imei kayıtlı görünüyo

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Haziran 2008; 11:52:59 

Tamam o zaman.Telefonunuz kayıt altına alınmış.Sizin sorununuz simkart'ta. Başka bir simkart takıp deneyebilir ve diğer simkartı da başka bir telefonda denersiniz. Herhangi bir simkart taktığınızda çalışması gerekiyor.Ki zaten Vodafone çalışıyor diyorsunuz.Telefondan ve bağlantıdan yana sorununuz ortadan kalkmış.Olay simkart'ta düğümleniyor.Çalışmayan simkartınızın oparatörüne bi alo deyiniz ve neden çalışmadığını söyleyiniz.Diğer kartlar çalışıyor diye hatırlatınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 28 Haziran 2008; 11:54:51 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
cashinsoft
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Haziran 2008; 16:00:33 

evet simkarttan sanırım

avea hattım vardı onu taktım o da çalıştı. sorun turkcell sim karttaymış

teşekkürler
baha40n

28 Haziran 2008; 19:26:19 

Geçmiş olsun.

marshaltr

7 Temmuz 2008; 16:47:40 

slm aynı olayı bende yasadım fakat olay bilindigi gibi simkart olayı degil bende turkcelle haftalarca ugrastım bekledim hep sistemleri kapalı arızalı vs vs
vodafone gittim saolsunlar 10 dk surmedi kaydettiler ve aynı yerden turkcell'i arayıp bide badana yaptım (kurumsal müşterileriyiz ama nafile) sonra cihaz acıldı turkcell hattımı taktım acmıyo aradım kayıtlı degil dedi imei verdim ve tk dan kontrol etmesini istedim aa kayıtlı cevabı geldi neyse fazla uzatmadan bu operatorlerle savasmayı ogrendim vodafone dan acıldıysa hattınız diger operatorlere tk dan bilgi gec ulasıyo yada kontrol etmiyolar gunde bir iki telefon acıp sıkıstırarak hattımı calısır hale getirttim turkcell oldu bu sefer avea'cıların tepesine bindim acın hattı acın hattı oda 1 gun sonra acıldı

Crazy Iphone 1.1.4/04.04.5_G 8GB
Crazy Imate sp5m Wm5.0 2GB
cashinsoft
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Temmuz 2008; 17:47:46 

benim sorunda simkarttan değilmiş arkadaşım

olay şöyle

turkcellcilerin sistem bayadır kapalı hiçbiri kayıt yapmıyolar (en azından 3extracıya sordum durum hepsinde aynı)

avea,vodafonda calısıp tcell de calısmıyodu. sonra aradım falan telefonla kayıtlı görünüyo heryerde fakat turkcellin sistemlerinde arıza oldugu için onlarda kayıtlı görünmüyodu bi onun için calışmıyo tcellde. turkcellin sistem ne zaman calısırsa o zaman calıscak hat yani
aderae

7 Temmuz 2008; 23:45:57 

iPhone'da 64 bit olmayan simkartlar çalışmıyor. Eğer turkcell hattınız ve dolayısı ile sim kartınız eski ise, sim kartınızı küçük bir ücret karşılığında simplusa geçirirseniz sorununuz çözülür.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Telefonu kaydettirdim (bir sorum var) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
AMD Puma Lansmanı : Tiglon
AMDnin yeni dizüstü platformu lansmanında Tiglon Standındayız
Asus Eee Pc 4G
Asusun ufak boyutlardaki Eee dizüstü bilgisayarı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç