Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Microlab Solo7 2.0

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Microlab Solo7 2.0 Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : carliston
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
carliston

28 Haziran 2008; 3:37:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkdaslar ankarada nerede satılır microlab solo 7 2.0 ?

deliboran007

28 Haziran 2008; 11:36:49 

kardes onun yerine sony srszp1000 alman cok daha mantıklı ve daha dusuk fiyattaki mikado mv206 da basarılı bi urundur f/p oranı en iyi sonydir her ne kadar microlab kadar guzel gorunmesede ben sony i tercih ederdim!!! ve microlabı elden alabilecegin bi yeri bulman zor satıs agı cok zayıf bi marka arıyosun!!!en kotu ihtimal bu siteden alabilirsin!!!
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd850488

evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!!
arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!!
cepte:samsung i900 omnia creative ep630!!!
nighteen

28 Haziran 2008; 14:08:18 

Fiyat performans oranı yüksek bir ürün.Sony falan bu fiyata sana sadece kabin verir.Ürün ankarada mavi vatan gibi mağazalarda vardır.Tek tek mağazaları gez her tarz mağaza da bulabilirsin.İnternetten alabiliyor isen daha avantajlı daha uygun alabilirsin.Mikado ile bu set arasında baya bir fark vardır eğer set alacaksan mikado ve minton gibi markalara yaklaşma bir de isim yapmış geçmişi olan sony philips gibi markaların düşük fiyatlı ürünlerini alırken düşün nedeni verdiğin paranın yüzde yirmisi o markanın reklam bütçesinindir.

carliston

29 Haziran 2008; 14:57:51 

arkdaslar yardımlarınız için tşk ediyorum.Microlab'ı Almaya Karar verdim.Mavi ve Vatana Baktım 2yerde de yok.media markt diye bir yer açılmış oraya bakacağım.
burada nighteen'e katılıyorum.Piyasada İsim Yapmış bir marka almak lazım(Sony,Phillips,Microlab,vs.vs.)

justice_st

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 15:09:30 

Kardeş ben kullanıyorum solo 7 gayette memnunum ses tonu o kadar hoşki sesi inan nazar değdi de bozuldu kolonlarım gerci nazar değmedi ben kaşındım eski müzik setimizn 2 kolonunu bagladım solo 7 ye 1 2 gün dinledim öyle sonra bozuldu garantiye verdim hic zorluk çıkarmadan 1 hafta da yaptılar dün msj geldi ürün teslime hazırdır diye çok şaşırdım çunku bu durumu logitech te yasamıstım 60ytl harcadım.. fakat microlabın servis konusunda cok itinalı davrandıgını anladım hic beklemiyodum böyle aslında. ama iyi kolonlar ıyı yanı ses tonu cok farklı ve hoş geceleri kısık seste muzık dınlemeye doyamıyorum

Bu arada

www.teknofiyat.com bu site çok yardımcı olucaktır

İntel E7200 2,53 * Gigabyte GA-P35-S3G * Calibre 8800Gt p888 * Kingston 2 gb 800 * CoolerMaster Rc 690 460w * Seagate 250gb HDD * Samsung 20x dvdrw * LG L222WS 22'' Lcd Monitör * Microlab Solo7 150w rms * Logitech Cordless RublePad Kablosuz Joystick * Dell inspiron 6000 Laptop *
carliston

29 Haziran 2008; 15:26:31 

justice_st tşk ederim sana site cok yararlı oldu :) bimeks'te varmıs.Bugun Almaya Gidicem.Apartmanlarda Yasıyoruz.Malum Komsular var :) Kısık sesteki Performansı da Çok Onemli.

carliston

29 Haziran 2008; 15:41:20 

Bimekse Baktım 290 ytl Gibi Bir astronomik Rakam çıkıyor karsıma internetten de alabilme imkanım olmadıgı için internetten alamıyorum. nomalde bu speaker 240 ytl hepsiburada da havale ile 227 goz gore gore bu kadar para vermeye içim el vermiyor.

nighteen

29 Haziran 2008; 17:32:40 

Neden internetten alamama imkanın yok.Havale yap kredi kartın yok ise hizlial da 208 havale yaparsan 200 den de aşşağı olur.Havaleyi de en pahalı yapsalar 20 ytl ye yaparlar ki hesabın var ise atmlerden çok kolay ve de 1 ytl gibi ucuz bir fiyata yapabilirsin hatta bazı bankalarda hesabın olmadan tamamen ücretisz hesap numarasına yatırabiliyorsun.Bence netten al hiçbir farkı yok segment garantisi olacak nereden alırsan al.

nighteen

29 Haziran 2008; 17:34:54 

hepsiburadada da var ürün aynı zamanda onlar arıza falan olunca çok ilgililer kargo falan onlar karşılıyor.Ben oradan da aldım hem peşin alacak isen hepsiburada da pahalıdrı biraz ama yüzde 5 indirim yaparlar o da 210 falan olur oraya da bak.Aynı zamanda fortisbanktan havale yapınca bir ara havale parası da almıyorlardı siteye gir sor bak yazar orada.

carliston

29 Haziran 2008; 20:57:02 

hmm... dediklerini yapayım nighteen
aslında biraz dusununce buyuk hoperlor alıp sesini açamayacagımı dusununce vazgeçer gibi oluyorum malum apartmanlarda yasıyoruz..

nighteen

29 Haziran 2008; 21:57:07 

alakası yok boyut demek ses yüksekliği demek değil.Hoparlörün boyutu kısık seste de güzel ses vermesini etkiler.Zaten sistemi sınırlarını kolay kolay kimse zorlayamaz.

justice_st

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 15:41:18 

kolonları servise verdigimi ve cok kısa bir sure ıcerisinde teslim aldıgımı belirttiğim mesajı kolonları teslim almadan önce yazmıştım... yukarda mesajım... ve bir kaç sey daha eklemek istiyorum ben kolonları verırken ses acma kısma yerı ve bass kontrol dugmelerını kırmıstım ses acma kısma dugmesı ıcıne kacmıstı ve kolonların onlerındekı ses suzgeclerının bezlerını yırtmıstım aşırı hor kullanmıstım kolonların heryerı cızık ıcındeydı ve ustune kül tablası koyardım cok kirliydi bu şekilde verdim servise.... teslim aldıgımda gözlerime inanamadım bu zamana kadar bir cok ürün servise vermişmdir hemen hemen her elektronik urunum servise uğramıstır microlab gercekten verdıgımz parayı hak edıyor.... herneyse kolonlar bana yepyenı bır kutu ıcerısınde verıldı ambalajı ıse orjınalden farksız sıfır sandım ılk 5 kurus harcamadan yakmış oldugum devrelerı kırmıs oldugum dügmelerı yırtmıs oldugum bezleri değiştirmişler kolonlar tertemız hale getırmısler yanı bır kac derin cızık vardı onlarda olmasa sıfır sanırdım gozlerıme ınanamadım.... mıcrolaba guvenebılırsınz emınım kısa surede cok ıyı yerlere gelıcektır cunku bu hızmetın karsılıgını kesınlıkle alıcaktır ne olursa olsun mıcrolabdan vaz gecmıcem ah birde ürünlerde yeni secenekler sunsalar ve turkiye pazarında tamamen varlıgını gosterse baska ne isterizki

İntel E7200 2,53 * Gigabyte GA-P35-S3G * Calibre 8800Gt p888 * Kingston 2 gb 800 * CoolerMaster Rc 690 460w * Seagate 250gb HDD * Samsung 20x dvdrw * LG L222WS 22'' Lcd Monitör * Microlab Solo7 150w rms * Logitech Cordless RublePad Kablosuz Joystick * Dell inspiron 6000 Laptop *
nighteen

3 Temmuz 2008; 17:28:18 

ben de ileride bu sektörde çok iyi markalardan olacağını düşünüyorum.

kralkobra_kralkobra

4 Temmuz 2008; 4:49:32 

gerçektende gitgide büyüyen bir marka solo seriside çok başarılı