internet kullanımının bu kadar yaygın olduğu günümüzde web sitelerini renklendiren internet reklamlarıda gün geçmeksizin gelişmektedir. internet reklam çeşitlerinin tüketici tutumları açısından karşılaştırlması hususunda bir araştırma yapmaktayız.
Bu çok önemli çalışmaya katılmanız ve değerli fikirlerinizi bizimle paylaşmanız çalışmanın selahiyetii açısından süpehesiz çok önemlidir.
Kıymetli zamanınızı ayırıp anketimize katılmanızı rica ediyorum. Anket sonuçlarımız siz değerli katılımcılarla paylaşılacaktır.
Hmm.. cevaplayalım bakalım. İyi bilirim yüksek lisans çalışmasının ne kadar zor ve uğraştırıcı bir iş olduğunu... Hele de ülkemizde anketle çalışma yapmak zordur. Ben cevapladım. Destek olmak lazım senin gibilerine... Var mı doktora da sonra yoksa kişisel kariyerin için mi yüksek lisans yapıyorsun. Kolay gelsin arkadaşım.
teşekkür ederim doldurduğunuz için. Evet uğraşıyoruz bakalım. valla anket konusunda aslında sıkıntılıyım baya eğer yeteri kadar katılım sağlıyamazsak 2 senelik emeğimiz heba olacak umarım böyle bir şey olmaz. buradaki üyelerin çook duyarlı olduklarını düşünüyorum yüksek katkılarını bekliyorum.
evet tezimi teslim edebilirsim kısmetse doktora düşünüyorum.
Rengarenk tonlarda perdelerle örttüm geceyi artık gece de rengarenk... Sizler karanlık diye korkuyordunuz ya geceden... Sessiz ızdıraplarınızı,yorgan altı hıçkırıklarınızı,korkularınızı... En önemliside yalnızlığınızı kiminle paylaştığınızı düşünüyorsunuz geceden başka? Gecenin koynunda huzur dolu uykuya dalışlarınızı , Yalnızlıktan kaçıp geceye sığındığınız saatlerin sahibini nasıl görmezden gelebiliyorsunuz?
Salağa yattım uyuya kaldım,ikincilere tövbeliydim. Aslında kendi elimin kiriydim kendi lekemi çözemedim. Aynalarınızın yansımaları gözlerimi kamaştırmakta.Aklım karmakarışıklaşmakta. Şeytan en güzel sözleriyle sırnaşmakta. Yaşlı çocuk telaşta,göçebe aşklarınızın hatıraları duvarlarda.
benim esas form yönetimiyleydi zaten ilgim. neyse;
metindede bahsediyor aslında internet reklam çeşitlerinin tüketici tutumları açısından karşılaştırılması hususunda bi tez çalışması yapıyorum. Linkte adresi belli. bu çok fazla yazmasamda bu formu senelerdir takip ederim. bi konuda bi şeye kafam takıldığı zaman mutlaka baktığım bir adres.
burdaki kitle dinamik bir internet kullanıcısı ve tam benim aradığım hedef kitle. benim açtığım konu başlığını üst sıralarda kitleye bilirseniz yada üyelere mail atma gibi bir şansınız varsa üyeleere mail atarak bu anketin yapılmasına yardımcı olmanızı rica ediyorum.
yaptığımız çalışma tez haline getirilip akademik litaratüre geçecektir. bende tezin sunuş kısmında ve araştırma özetlerinde siteye atıf yapmayı planlıyorum.
böyle bir çalışmaya katkıda bulunurmusunuz yönetici beyler ???