Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İnternet Reklamları ile ilgili bir araştırmaya katılın ..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> İnternet Reklamları ile ilgili bir araştırmaya katılın .. Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Teknokolik

28 Haziran 2008; 0:39:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba değerli arkadaşlar,

internet kullanımının bu kadar yaygın olduğu günümüzde web sitelerini renklendiren internet reklamlarıda gün geçmeksizin gelişmektedir.
internet reklam çeşitlerinin tüketici tutumları açısından karşılaştırlması hususunda bir araştırma yapmaktayız.

Bu çok önemli çalışmaya katılmanız ve değerli fikirlerinizi bizimle paylaşmanız çalışmanın selahiyetii açısından süpehesiz çok önemlidir.

Kıymetli zamanınızı ayırıp anketimize katılmanızı rica ediyorum. Anket sonuçlarımız siz değerli katılımcılarla paylaşılacaktır.

Şimdiden çok teşekkür ederim

Anket Linki : http://anket.marmara.edu.tr/v2/survey.php?sid=176

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknokolik -- 29 Haziran 2008; 0:43:04 >

Drizz

28 Haziran 2008; 0:46:52 

hangi bölümdesin ben de marmaradayım iktisat okuyorum kötü bahçelievler de

Back To The Future
Teknokolik

28 Haziran 2008; 0:57:21 

yüksek lisans benim kisi ?
anketi bitirebilirsem mezun olacam inşallah ?
işletme benim bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknokolik -- 28 Haziran 2008; 1:21:19 >

exodos

28 Haziran 2008; 1:26:23 

Hmm.. cevaplayalım bakalım. İyi bilirim yüksek lisans çalışmasının ne kadar zor ve uğraştırıcı bir iş olduğunu... Hele de ülkemizde anketle çalışma yapmak zordur. Ben cevapladım. Destek olmak lazım senin gibilerine... Var mı doktora da sonra yoksa kişisel kariyerin için mi yüksek lisans yapıyorsun. Kolay gelsin arkadaşım.

Teknokolik

28 Haziran 2008; 2:08:00 

teşekkür ederim doldurduğunuz için. Evet uğraşıyoruz bakalım. valla anket konusunda aslında sıkıntılıyım baya eğer yeteri kadar katılım sağlıyamazsak 2 senelik emeğimiz heba olacak umarım böyle bir şey olmaz. buradaki üyelerin çook duyarlı olduklarını düşünüyorum yüksek katkılarını bekliyorum.

evet tezimi teslim edebilirsim kısmetse doktora düşünüyorum.

exodos

28 Haziran 2008; 2:28:05 

:D doktora düşünüyorsan hazır ol o zaman daha zoruna.. Ben yaptım oradan biliyorum... Zor iş...

İnşallah yeterli katılımı elde bilirsin... 2 senelik emeğin boşa gitmesine çok yazık olur.

Kolay gelsin...

Teknokolik

29 Haziran 2008; 0:31:08 

evet farkındayım doktoranın daha zor olduğunu ama elimden geleni yapıcam. ilgilinize çook teşekkür ederim.

Teknokolik

29 Haziran 2008; 0:45:19 

arkadaşlar site yöneticilerine nasıl ulaşabilirim özellikle bu konu dışı kategorisinin yöneticisine ?

mewluth

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 0:58:03 

quote:

Orjinalden alıntı: Teknokolik

arkadaşlar site yöneticilerine nasıl ulaşabilirim özellikle bu konu dışı kategorisinin yöneticisine ?

Ulaştığını varsayalım. Neler söylemek isterdin onlara?

Bir buçuk, iki buçuk daha; bir buçuk mu, iki buçuk mu, üç buçuk mu, beş buçuk mu, altı buçuk mu, yoksa sekiz buçuk mu ettiğini keşfedemedim.

Keşşaf Cin Ruhu
berkxxxx

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Haziran 2008; 1:01:04 

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

Vayy mevlüt abi çok cix bi cümleydi.Tebrikler

Rengarenk tonlarda perdelerle örttüm geceyi artık gece de rengarenk...
Sizler karanlık diye korkuyordunuz ya geceden...
Sessiz ızdıraplarınızı,yorgan altı hıçkırıklarınızı,korkularınızı...
En önemliside yalnızlığınızı kiminle paylaştığınızı düşünüyorsunuz geceden başka?
Gecenin koynunda huzur dolu uykuya dalışlarınızı ,
Yalnızlıktan kaçıp geceye sığındığınız saatlerin sahibini nasıl görmezden gelebiliyorsunuz?
Teknokolik

29 Haziran 2008; 1:08:17 

donanim haber iletişim sayfasındaki sayın büyüklere hepsine mesaj attım :( ama cevap vermediler bende konuyu buraya açtım.

onlardan izin almak ve bana yardımcı olabilirlermi konusunda fikirlerini almak için arıyorum.

sizde DH admin yazdığına göre sizde yönetimden birisiniz sanırım. size söyleyebilirmiyim derdimi ?

imPsYcHo

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 1:08:31 

quote:

Orjinalden alıntı: berkxxxx

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

Vayy mevlüt abi çok cix bi cümleydi.Tebrikler

edward norton gibi maşallah

Salağa yattım uyuya kaldım,ikincilere tövbeliydim.
Aslında kendi elimin kiriydim kendi lekemi çözemedim.
Aynalarınızın yansımaları gözlerimi kamaştırmakta.Aklım karmakarışıklaşmakta.
Şeytan en güzel sözleriyle sırnaşmakta.
Yaşlı çocuk telaşta,göçebe aşklarınızın hatıraları duvarlarda.

mewluth

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 1:14:24 

quote:

donanim haber iletişim sayfasındaki sayın büyüklere hepsine mesaj attım :( ama cevap vermediler bende konuyu buraya açtım.

onlardan izin almak ve bana yardımcı olabilirlermi konusunda fikirlerini almak için arıyorum.

sizde DH admin yazdığına göre sizde yönetimden birisiniz sanırım. size söyleyebilirmiyim derdimi ?

Söyleyebilirsiniz. İletişim kısmındakiler ana sayfa (www.donanimhaber.com) ile ilgilenirler. Forum yönetimi ayrı.

Bir buçuk, iki buçuk daha; bir buçuk mu, iki buçuk mu, üç buçuk mu, beş buçuk mu, altı buçuk mu, yoksa sekiz buçuk mu ettiğini keşfedemedim.

Keşşaf Cin Ruhu
Teknokolik

29 Haziran 2008; 1:24:20 

benim esas form yönetimiyleydi zaten ilgim. neyse;

metindede bahsediyor aslında internet reklam çeşitlerinin tüketici tutumları açısından karşılaştırılması hususunda bi tez çalışması yapıyorum. Linkte adresi belli. bu çok fazla yazmasamda bu formu senelerdir takip ederim. bi konuda bi şeye kafam takıldığı zaman mutlaka baktığım bir adres.

burdaki kitle dinamik bir internet kullanıcısı ve tam benim aradığım hedef kitle. benim açtığım konu başlığını üst sıralarda kitleye bilirseniz yada üyelere mail atma gibi bir şansınız varsa üyeleere mail atarak bu anketin yapılmasına yardımcı olmanızı rica ediyorum.

yaptığımız çalışma tez haline getirilip akademik litaratüre geçecektir. bende tezin sunuş kısmında ve araştırma özetlerinde siteye atıf yapmayı planlıyorum.

böyle bir çalışmaya katkıda bulunurmusunuz yönetici beyler ???

mewluth

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 1:43:13