arkadaşlar sizden yardım istiyorum bana videolar geliyor ama açamıyorum youtube kapalı olmasından dolayı youtube'nin ne zaman açılacağını bilen varsa yazsın ben aslında youtube ye girebiliyorum videoda açabiliyorum ama kendi videomu açamıyorum benim bildiğim siteden giriş yapıyorum youtube ye lütfen bu konu hakkında yazın
anketi daralt bıraz ya sıkıldım katılıyorum katılmıyorum demekten sadece banner ve pop-up ıcın cevapladım kabul etmedı boş alanları doldurun dıye kapadım cıktım bende
47. Hangi ilde yaşıyorsunuz? İstanbul İzmir Ankara Antalya
Diğer seçeneğini ekle bari yada bir combobox yapsaydın keşke. Bunlardan birinde değilsem? Aynı şey mesleğiniz için de geçerli... Ve anket çok uzun cidden
1 saaten fazla ugrasdim sabah sabah hayirla baslayim gune diye sinirimden elim titriyo, anketten cik - cevaplari sil 5 dakika bunu dusundum ne yapayim diye manasi ney bunun anketi tamamla yazamiyormu bu profosorler ilkokul bitirdim bundan daha mantiklisini yapabilirim kendimce. sonucu goremedim kabul oldumu olmadimi bilmiyorum hersey silindi bir bilgi vermedi, sayfada ekrana buyuk geliyor sag sol yapa yapa gozlerim dondu, ekran ayarlarini 8 yildir internet var hic degistirme geregi duymadim universite anketi sayesinde gerekli oldu. Türkiye de kac sehir var bilmiyormu universiteler??? ben yurt disindayim internet anketiyse hangi ulkelerden katilinamayacaginida belirtseydiniz veya ulke ismi ekleseydiniz? kusura bakmayin ama havanda su dovmeye benzemis bu is. Ben simdi daha iyi anladim niye gurbete geldigimi. Kusura bakma basdada dedim sonuc alamadigim icin sinirden aklima gelenleri yazdim. umarim faydali olmusumdur.
Son bir hafta içerisinde herhangi bir yerden internete bağlandınız mı?
Zaten son bir hafta içerisinde internete bağlanmasam sizin anketinizi göremezdim.
Kusura bakmayın ama İşletme okuyormuşsunuz ama hala anket yöntemlerini ve nasıl anket yapılacağını öğrenememişsiniz. Sizin mezun olmaya hakkınız yok bence. Sosyal Bilimlerde Yöntem dersini tekrar etmenizi öneririm.
kavrayış ve anlama göreceli bir kavramdır. her kezin yorumu ve düşüncesi farklıdır. özgür ve demokratik bir ülkede yaşadığımıza göre her kez kendi fikirlerini söyleyebilir.
bu çalışma sadece benim kendi kararlarımla yürümüyor. danışmanlık yapan prof.dr. bi hoca var. hocanın onay verdiği bir çalışmadır bu. eğer yüksek lisans yapıyorsanız bunlarıda bilirsiniz.
ayrıca merak etmeyin daha geçmiş değilim. 5 prof.dr. dan oluşan bir jüri karar vericek buna. eğer geçmeyi hak etmiyorsam bunun kararını onlar verecektir.
ankete katıldıysanız teşekkür ediyorum...
biliyorum aradan uzunda zaman geçmiş,anketide doldurdum ama bir yüksek lisans öğrencisine de böyle ölümcül bir hatayı yakıştıramadım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetholsun -- 22 Temmuz 2008; 15:35:15 >