İlk defa bir çift hatlı telefonun bu kadar derli toplu ve kaliteli durduğunu gördüm.. Boyut olarak biraz büyük ancak iş görecek gibi duruyor.. En sonunda hiç bir işe yaramayan kameralar koymaktan da vazgeçmişler.. Eğer çift hat özelliği sorunsuz çalışıyorsa kaçmaz bu telefon tabi ihtiyacı olan için..
ben alırım bu telefonu nıye alamayımkı tek sım lı alacagıma çift simli alırım tipi çok güzel bazıları karmaşayı seviyo ben bunu hemen alırım telefon demek cebinden hemen çıkarıp telefonla işini halledip hemn geri cebine koyabilmelisin telefon boyle olmalı yanı bilmece ya da su doku çözer gibi hangi tuşa basacaktık acaba şu tuşa bassam dahamı iyi yoksa buna bassaydım en iyisi basmasammı acaba ben hep bu duyguları yasadım sonra 6233 aldım kurtuldum iki hat olunca nokıa almayınca bu olacak tabi
bir ara bende böyle bir markanın çift hatlı telini almaya niyetlendim ama sar değerlerini bende bulamadım önemli bir konu bence ama niye yazmazlar anlamadım...
cumartesi aldım teknosadan pazar gunu verdım gerı hemen yüzde 15 kesitiyle
çünkü pranha onix ile aynısısnın tıpkısı jelatını deyısık menu falan aynısı sadece tuşları büyük mesaj yazılıyo pranha da yazılmıydou
ıkı hat sorunsuz ama sorunlu soyle anlatayım ben tuhaf bı akustık var bişey var yanı anlatılmayan bı boğukluk var ses geliyo ama nokia telefona kıyaslarsak ses aslında gelmıyo boğuk bişey geliyo ama gelıyo ben nokıa
general mobılle pranhanın ıkısıde menusu aynı ise demekkı aynı çinli yapıyo bunları birini sabah kalkınca birini öyleden sonra ama aynı çinli kesin imide YUNG HIN VU falandır
çinli telefon alalımmı diye bi soru eğer bana soruyosanız çinli telefon almayın 3 hat 5 hat 8 blutut falan hikaye
orta coistiğin yan taraf tuşlarının görevi TUŞ SESİ açmak böyle yazlımmı olur be pranaya koydun buna nıye koydun yung hın vu
saygılarımla
aslında bukadar lafı uzatmazdım da %15 kesinti sıktı canımı