Giriş | |
|
secret32
Uzaklaştırılmış 29.9969909374995 gün cezanın 21 günü kaldı.
|
 |
|
22 Eylül 2008; 22:12:50
|
|
|
silinebilir Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secret32 -- 27 Eylül 2008; 22:02:08 >
|
|
|
secret32
Uzaklaştırılmış 29.9969909374995 gün cezanın 21 günü kaldı.
|
 |
|
19 Temmuz 2008; 11:28:44
|
|
|
|
resimler benim pcmde gözüküyo başka resimleri göremeyen varmı?
|
|
|
|
|
27 Eylül 2008; 15:01:37
|
|
|
bu adamım diye ortalıkta gezinen şeyle yaklaşık 30 dakika önce msnde diğer bir ilanındaki panasonic telsiz telefon ilan için görüştük. 25 ytl fiyat koymuştu ve sorunsuz diye ilan açmıştı bayağı 1 zamandır satılmıyordu ürünleri. takipteydim fakat vaktim olmadığından bugüne kısmet oldu kendisine pm atıp msn eklettirdim ve msnden ürünün durumunu sordum kendisi ilanda belirtmediği gibi adaptöründe sorun var adaptör almam lazım dedi. o zaman sen 20ytl yap adaptörü ben alırım dedim, bana olmaz dedi. dedim sen al o zaman. onuda kıwırıp pardon yanlış yazmışım alman lazım yazıcaktım deyip kıwırdı. bu arada ilanınıda kaldırmış.orgeneral ve buzmavili nickli tel ilanına şahittir arkadaşlar. bana diyoki bak yok artık ilan bebe karyolası wereyim falan diye geyik yapıyor. başka 1 telefon wereyim diyor. bende ok ozaman gelip alayım bari dedim, dedim ama arkadaş 1 hışımla tabiri caiz ise ben çıkıyorum deyip msni yüzüme kapadı . kapadı hesapta ama forumda benim ilanlarıma baktı yarım saat. neyin peşinde olduğunu bilmiyorum ama saygısızlığın daniskası utanmadan bide dolandırıcılık ile ilgili bir topiğe yazı yazmış ( linki altta ) http://forum.donanimhaber.com/m_26062105/mpage_1/key_//tm.htm#26068534 böyleleri maalesef aramızda adamım diye geziniyor arkadaşlar. forumun yüz karaları wakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. saygılar
referanslar=nazaragustos (audgy2 zs) - çokomel (rebook pabuç) - exterme (xfi music)- sentanoo(e6420-2gb ram ) - x-gen(250gb hdd -abit board) - l3g3nt (7800gt vga)- léon(çok şey) - eros33(sony 798 receiver) - blkr(8800gts vga) - babiliking (robaticswirelles modem -d-link7 dbı anten) - magic_ocan (audigy2zs p.p) - milyondabir(sony dvd p.) - creed_06(collermaster kasa)-bugrascb(lian-li kasa) - xcelboi (sony kolonlar) - lordlenchester(3adet saat) - suganzm(z5500) - burakthy(technics set +psp +sony takım +panasonic dvd+koda center) - eahmet(audgy2zs p.p.) - pain(technics eq) - dvb - fatihata - keratin - lord107 - alitopal(tagan power) - gunwane(tt kasa) - bukalemun - kensei(m.soft klawye mouse) - tarantula6(asus xonar) - vgulgec(logitech game kulaklık) -akınoo2(zotac 8800gt vga) bu yalancı sahtekarlara dikkat = secret32 - vanted - cathedral
|
|
|
| Donanım Haber Video İnceleme |
|
|
|
| |
Yeni mesajlar |
Yeni mesajlar yok |
Popüler konu, yeni mesajlar ile |
Popüler konu, yeni mesajlarsız |