Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kablosuz modem bilmecesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Kablosuz modem bilmecesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sklerenkima

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 23:19:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Zyxel p660hw T1 v1 modemim nedense artık eskisi gibi çekmiyor çekim çok düştü ne yaptıysam olmadı modemden aslında memnundum ama ısınmadan mı nedir bilemiyorum 24 saat açık neyse yeni modem alıcam ama kararsızım şöle 100-200 ytl olsun 200 dedim ama çok uçuk da olmasın ortası iyidir
ben zoom x6 ya baktım x4 kullanmıştım memnundum nasıldır x6 oturduğum ev yeni ve kalıp beton duvarlar çok kalın aldığım modemin antenide önemli yani
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=45&productid=bd95147#tablnk
bu nasıldır mesela uzay mekiği gibi bişey çok pahalı ama gerçekten tipi kadar ii çeker mi ?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sklerenkima

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 23:41:33 

bunun fiyatıda ii gibi bu nasıl
Linksys WAG300N

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sklerenkima

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 23:42:37 

yokmudur şudur budur dicek biri ?

COLD(TAY)

29 Haziran 2008; 0:26:03 

merhabalar bu sorunun yeri burasımıdır bilmem ama. bende kablosuz bir modem var arasıra ışıkları inanılmaz derecede yanıp sönüyor ve başkalarının da kullandığını düşünüyorum. ne yapmam gerekir. ayrıca şifreside var, yüklemem gereken bir program önerirmisiniz. tşk

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Kablosuz modem bilmecesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Armador Bilişim Sta
Aramador bilişim Intelin Vpro altyapısını kullanan Kaftan isimli uzaktan yönetim programını tanıtıyor
Race Driver GRID video
Güzel grafikler, gelişmiş hasar modellemesi ve hız yarışa hazır olun!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar