Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ONKYO TX-SR304E ye uyumlu aktif sub ve 5+1 önerileri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> ONKYO TX-SR304E ye uyumlu aktif sub ve 5+1 önerileri Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
korkutdede

27 Haziran 2008; 22:17:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Üstadlarım ONKYO TX-SR304E receiver satın aldım. Bu receıver' a, uygun fiyatlı aktif sub ve 5+1 kolon almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca sub'un aktif olması şartmıdır.

soztutar

29 Haziran 2008; 10:08:09 

arkdasim 5+1 olarak ikinci el satan guvenilir yerlerden alabilirsin sifir iyi takimlar cok pahali bence 5+1 almaktansa 4 kule almanida tavsiye ederim surroun hoperleri yerlestirmek zor oluyor ayak almak lazım duvara cakmak lazım biraz parana kıy 4 kule al sub mutlaka mutlaka aktif olucak sakin pasif alma yaptıgın hersey bosa gider

satılık onkyo tx-sr604 AV receiver 700 YTL
snoopdogg

29 Haziran 2008; 13:19:17 

aslında biraz sabırla güzel bir sistem kurma yoluna gidebilirsin,önce güzel bir çift kule,sonra center ve surroundlar,en son subwoofer.ya da idareten ucuz yollu 5.1 set almak ve de zamanla her parçasını iyileştirmek gibi.

sunny crt tv,philips 720sa,fujitsu siemens amilo pi2530 t7100 1.8ghz,goldmaster sat4150,apc Line-R 1200VA Automatic Voltage Regulator,iriver h120 20,gb,sennheiser cx300,sonyericsson w810i.......sinema-logitech z5500.......müzik-Yamaha rx-497 Natural Sound AM/FM Stereo Receiver,pure acoustics qx900f front.......still a G thang :).......
korkutdede

30 Haziran 2008; 12:29:36 

Önerilerinize teşekkür ederim. Sub 'u aktif alacağım.

BRAVEHEART11

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 11:21:20 

PURE ACOUSTICS Dream77 Surround Hoparlör Seti
http://www.sanalmarketim.com/urun/5284a740047e81147bafd146a08d8bcb

Bugünkü kur üzerinden Garanti bankası BonusCard'a %4 indirimli ve 5 taksitle 5 x 75YTL = 375YTL.
KARGO BEDAVA !
Sadece ön kolonların 1 tanesi, net 25kg ve 110 (Yükseklik) x 20 (Genişlik) x 40 (Derinlik) cm boyutlarında. Nerden baksanız bu koca kolonların hepsinin kargosu en az 100YTL tutar.

375YTL'ye 5 taksitle, bu fiyata daha iyi surround hoparlör seti yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 1 Temmuz 2008; 11:28:58 >
soztutar

1 Temmuz 2008; 16:23:05 

bu sorroundları takmak icinde masraf ve emek gerekicek bence 4 kule 1 center 1 sub 400 ytl ye ikince el 4 kule 1 center 150 ytl bir sub 200 ytl hepsi 750 ytl guzel dinlenebilir birseyler almayi tercih ederim

ama pure ların kaplaması falanda sik isterseni,z bu urunede yonelebilirsiniz ben qx 900 kullaniyorum cok memnunum

satılık onkyo tx-sr604 AV receiver 700 YTL
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> ONKYO TX-SR304E ye uyumlu aktif sub ve 5+1 önerileri Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lg SuperMulti Dvd Yazıcı
Bu videomuzda SecurDisc teknolojisini ve bu teknolojiyi kullanan Lg dvd yazıcıyı inceliyoruz.
Crysis DH Özel: Cevat Yerli il
Crysis DH Özel: Cevat Yerli ile Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir