yeni bir sistem topluorm ve anakarta cok onem weriorm anakartı rampage formula olarak secmiçtim ama OErdem bana DFİ ın daha ii olduunu soledi sizin goruşleriniz nedir DFI da pce 1x slotu yok ondan sora rampageın icinden harici ses kartı cıkıor bunlar aklımı karıştırdı overclock yapmayı planlıorm dfiında oc kapasitesi rampage gore yuksekmiş siz olsanız hangisini alırdınız?
arkadaşım rampage var sıkıntılı bir kart. örneğin 1066 olan ramleri bir türlü 1066 çalıştırmadı. p35 dq6 aynı ram 1066 çalışıyor. ben dfi kullanmadım ama bence de dfi al. x48 rampage yi tutmadım ben.
AYNI KARDEŞ BENDE RAMAGE ALACAKTIM HER YERDE SORUNLARI DUYDUM SONRA VAZ GEÇTİM
BENCEDE DFI kimseden daha kötü diye duymadım peki DFI ın crossfire desteği olan varmı?
DFI ın x48 ini bilmiyorum ama Rampage den uzak dur derim.. Ben aldım bir hafta cebelleştim kartla.. bios değiştir, xp kur, vista kur. Yaw bi türlü stabil bi ortam yakalayamadım.. Benim mushkin ramlerden dir dedik sorun, destekelenenler arasında yer almıyodu.. değiştirdim hyprexle.. yine aynı.. ben beceremedim galiba dedim - sonra p35 alıp huzura kavuştum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelesh463 -- 29 Haziran 2008; 15:25:08 >