Şimdi Ara

Saw V (2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330
Cevap
0
Favori
13.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  Saw V (2008)

Saw V (2008)

Gösterim Tarihi 24 Ekim 2008

Saw V (2008)

Saw V Teaser Trailer

Saw V (2008)
     Saw V (2008)
     Saw V (2008)
     Saw V (2008)

Saw V (2008)
     Saw V (2008)
     Saw V (2008)
     Saw V (2008)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merakla bekliyorum
  • Bu seferki gerçek gibi, bu maskede görünen yüz bizim namıdeğer saw, değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Bu seferki gerçek gibi, bu maskede görünen yüz bizim namıdeğer saw, değil mi?

Poster gerçek, maskede görünen yüz Jigsaw
  • Adamı öldürdüler , bu sefer maske ile yaşatacaklar.

• Aslında her serisini severim ama,performansını bir öncekine göre yitiren bir yapım bence,umarım bu sefer aksi olur.
  • Posterini bile görünce insan bir hoş oluyor. Çok acayip bir film bu ya. Adamın yüz derisini kesmişler. Maskeyi takanda büyük ihtimalle Hoffman'dır. Maskeyi takmasının sebebi de Jigsaw'ın hala yaşadığını göstermek olabilir. Ve imdb'den baktığıma göre Amanda da 5. filmde oynayacak. Flashbacklerden öteye gidemez gibi geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heyecanla bekliyorum. Adamın ettikleri bitmiyor bir türlü
  • Postere bak yaa tüylerim diken diken oldu walla
  • yoksa yüz nakli mi olacak
  • sanmam bence testerinin yeni veliahtı testere maskesi takan bie eleman (ama kim) en sevdiğim gerilim filmidir .bütün filmlerini izlemiş birisi olarak en iyisi testeredir derim.testere 6 da cıkacak sevenlerine müjde
  • Dırırın dırıdıtdırıdırının

Çok kan akacak çook
  • http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/0b7bd5b11554d2fcfaa35cfbe0b26673868e8a0788d39cab1512e153baabbade0e7960915967a27117148

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK TOWER -- 28 Haziran 2008; 19:26:39 >
  • Etkileyici bir poster
  • V roman rakamının altında halloween yazıyor.Halloween diye farklı bir film var içerik saw'a benziyor.
  • Gidip gitmeyecegime kararsız açıkcası ben.İlk 4 filme gitmiş olmama rağmen.
  • İşte bu be şu postere bak merakla bekliyorum.Kafamda hala bir soru işareti kaldı;
    1.Filmde ayağını kesip kurtulan Dr. Lawrence Gordon nerede? İlk flmden bu yana o adama hiç ama hiç değinmediler her yeni filmde onun çıkacağı anı merakla bekliyorum.
  • Hiç bir şeyin belli olmadığı bir poster.
  • way anasını çok ilgi çekici bi poster olmuş izletir bu filmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

İşte bu be şu postere bak merakla bekliyorum.Kafamda hala bir soru işareti kaldı;
    1.Filmde ayağını kesip kurtulan Dr. Lawrence Gordon nerede? İlk flmden bu yana o adama hiç ama hiç değinmediler her yeni filmde onun çıkacağı anı merakla bekliyorum.

Saw II nin başında adam, kendi gözünün arkasına nasıl anahtar konulduğunu seyrediyordu. Dikkat ettiysen ameliyatı yapan adam topallayrak yürüyordu. Benim bildiğim jigsaw o sıralar normal bir şekilde yürüyordu. Bu yüzden bu adam, Lawrence Gordon'dı bana göre.

Ve son filmin sonundaki kasette ne diyordu

Ben öldüğüm için biteceğini mi sanmıştın?

Hoffman istemezse devam etmez, neden etsin ki.
    -Zepp Saw
    -avukat Saw IV

bu iki adamda jigsawa yardım ediyorlardı çünkü bunu yapmak zorundaydılar. Yani onlarda jigsawa yardım ederlerken sınanıyorlardı. Buradan bakarsak, Hoffman da tıpkı Amanda da olduğu gibi sınanıyor. Ve bunu jigsaw öldüğü için yapabilecek tek kişi var gibime geliyor.
    Lawrence Gordon.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.