arkadaşlar avastla birlikte bugun norton 360 yüklemiştim.internettte dolaşırken masaüstündeki herşey bir anda gitti.sadece masaüstündeki resim duruyor.açıp kapattıgımda geliyor herşey 2 saniye sonra tekrar gidiyor.şimdi öyle sap gibi kaldım.formatta atmak istemiyorum.nasıl geri getirebilirim herşeyi.sabırla bekliyorum cevabınızı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My_CaRizMa -- 27 Haziran 2008; 20:07:39 >
Öyle olma ihtimali yüksek, bu avastı 2 yıl önce kurduğumda .exe uzantılı herşeye uyarı veriyordu, google earth, firefox bunların bile setupunu çalıştıramaz oldum, o gün bugündür avast gördüğüm en sinir edici ve aptal antivirüs programı olarak biliyorum.
Görev yöneticisi açılıyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 27 Haziran 2008; 20:16:07 >
ARKADAŞLAR SAĞ TIKLANMIYOR BAŞLAT FİLANDA YOK.SADECE MSN PENCERESİ AÇILDI ONUN SAYESİNDE DE İNTERNET EXPLORERİ AÇTIM ÖYLE SİZE YAZIYORUM.BAŞKA Bİ YOLU YOKMU
sanırım riskli diye sorduysa engelledn explorer.exe yi."windows tuşu+R" ile açılıyosa çalıştır penceresine appwiz.cpl yaz.program ekle kaldırdan virüs programını kaldır.
ya da ctrl+alt+del tuşları ile görev yöneticisi açılırsa dosya>yeni görev çalıştır dan gözat diyerek C:\windows\iexplorer.exe yi bulup tamam de masaüstü gelsin virüs programı sorarsa izin ver.
Bana birçok kez aynı şey oldu denemediğim yol kalmadı hepsinide format atarak düzelttim.Virüs girmişitr büyük ihtimalle.Bi yolunu bulup dosyalarını yedekle ve format at.