arkadaşlar geçen sene vatan'dan aldığım w810'umun garantisi süresi devam ediyor.tk'dan sorgulatınca imei kayıtlı diyor, ama kvk'nın sitesine girip imei'yi sorgulatınca tel.iniz kvk çıkışlı değildir ve garantisi yoktur diyor.bu nasıl iş? daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? bundan sonrası için izlemem gereken yol nedir?
arkadaşlar geçen sene vatan'dan aldığım w810'umun garantisi süresi devam ediyor.tk'dan sorgulatınca imei kayıtlı diyor, ama kvk'nın sitesine girip imei'yi sorgulatınca tel.iniz kvk çıkışlı değildir ve garantisi yoktur diyor.bu nasıl iş? daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? bundan sonrası için izlemem gereken yol nedir?
telefonun garantilidir garantin genpaya geçmiş benim telefonumda kvk garantisi vardı
genpaya yaptırdım ayrıca vatanınında kendi teknik servisi bulunmaktadır oradanda yaptırabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Haziran 2008; 21:35:11 >
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum