samsung panelli (Vestel)Regal 20" LCD TV + Monitorler var. Diasa' da 500 ytl civarına bulunabiliyorlar. Ben de artık sağı solu kaymaya başlayan ekranımı değiştireceğim, o sırada ilgimi çekmişti. Diger lcd ekran-tv bileşkeleri de 550- 600 ytl civarında.
Ancak TV özelliklerini pek önermiyorum, hem pc esnasında kullanasın gelmez, hem iki ayrı kaynaktan gelen görüntüyü PIP (resim içinde resim) yapıp göstermez birçoğu, hem de tunerleri eski tüplüler gibi değil. Yani eski TV lerde yapılabilen, tel takıp net görüntü elde etme olayı yok.
Full HD bulabilirsen, 1680x1050 çözünürlüğe ulaşabilen yüksek çözünürlüklü Widescreen bir monitor sahibi olursunuz. Ancak FullHD olmayanlarda 1366x768 den ötesini göremezsin.
Not : 400-450 ytl arasında ancak 19" wide bulabilirsin. ben de araştırdım ancak 22" bulamadım hiç.
2232bw modelinde rahatlıkla 1680x1050 görüntü alabilirsiniz. Yani Full HD TVleri monitor olarak kullanırken alabileceginiz çözünürlüğe.
TV konusunda ise pek kaliteli değiller. Şayet digital izleme yapacaksanız ve kayıt yapacaksanız digital TV kartı, platform kanalları izleyecekseniz, monitore VGA adaptoru ile baglanabilen bir d-smart~digiturk uydu alıcı almanız ayrıca tavsiye olunur.
Ya da 20" Regal LCD TV alabilirsiniz. 1366x768 çözünürlükte kullanabilir ayrıca tv kullanılabilir
tv ekranı olarka kullanabilmek ve arada pc ye geçiş yapabilmek için bir adet VGA - kompozite adaptör, bir de KVM anahtar kullanmanız lazım. TV-PC arasında geçiş yapmak için.