Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sharp mı, mitsubisi mi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Sharp mı, mitsubisi mi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
proffesor

27 Haziran 2008; 18:51:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar iklimsanın eylül ödemeli kampanyası varmıs dogruysa gidip A sınıfı bir klima alacagım ya mitsubish ya da sharp almaya karar verdim...

Sharp daha iyi gibi geliyor.
Ne dersiniz?

cemele

27 Haziran 2008; 22:56:59 

Selam
Klima almadan once bende ıklimsa bayilerine ugramistim. Oncelikle iklimsada satilan mitsibushiler, ayri bir firma olup Mitsibushi heavy olarak geciyor. Birde Mitsibushi electrik var buda baska bir firma ben oneriler tafsiyeler dogrultusunda mitsibushi elektrik aldim bunlarda klima plus bunyesinde. Sharp i tasarim olarak begenmistim ama Mitsibushinin performansi cok etkileyici bunuda cogu kisi onayladi. Kullandigim urun Mitsibushi elektrik MSZ GC35 modeli

quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

Arkadaslar iklimsanın eylül ödemeli kampanyası varmıs dogruysa gidip A sınıfı bir klima alacagım ya mitsubish ya da sharp almaya karar verdim...

Ne dersiniz?

Zaman-Mekan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Haziran 2008; 23:02:41 

quote:

Orjinalden alıntı: cemele

Selam
Klima almadan once bende ıklimsa bayilerine ugramistim. Oncelikle iklimsada satilan mitsibushiler, ayri bir firma olup Mitsibushi heavy olarak geciyor. Birde Mitsibushi electrik var buda baska bir firma ben oneriler tafsiyeler dogrultusunda mitsibushi elektrik aldim bunlarda klima plus bunyesinde. Sharp i tasarim olarak begenmistim ama Mitsibushinin performansi cok etkileyici bunuda cogu kisi onayladi. Kullandigim urun Mitsibushi elektrik MSZ GC35 modeli

quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

Ne dersiniz?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Sharp mı, mitsubisi mi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Enermax Chakra
yan kapakta 25cm lik sessiz fani olan genis ve hos gorunumlu bir kasa istermisiniz?
PS3: Uncharted video inceleme
Tropik bir ada, büyük bir hazine ve vurdumduymaz bir hazina avcısısı ile maceraya hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar