Şimdi Ara

DualShock 3 hakkında? (orjinal - sahte)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Kadıköy'de DualShock 3 fiyatlarını araştırdım. Kimi yerler 110-120YTL'den söz ediyor kimi yerler 80-90YTL. 110YTL fiyat veren bir yere bu işin aslını sordum kendisi o 80YTL'lik DS3'lerin orjinal olmadığını söyledi "Alırsın 2 ay sonra elinde kalır gelir bizden 110YTL'ye alırsın, bize gelişi 95YTL o nasıl 80YTL'ye satıyor?" dedi. Sonuçta hepsi aynı yerde ve rekabet içerisinde olmalı ve en düşük fiyatlı olan yerden alınır mantıken. Acaba gerçekten böyle bir olay var mı, biri orjinal biri sahte? Gördüğüm kadarıyla ikisininde kutuları aynıydı DS3'lerin, sorduğum adam da "Kutu dediğin nedir ki söyle sana istediğin kadar yapayım ben kaç tane istiyorsun?" dedi aynen. Ancak ucuz olanın üstünde ekstra olarak Japonca bir etiket vardı, tahminen onlar Japonya'da satılanlardır ve Türkiye'ye getirilmiştir, bahsettiğim aşağıdaki 2. resimdeki gibi ama kutusu o kadar dandik değildi sadece etiket aynısı kutusu 1. resimdeki ile aynı, pahallı olan ise 1. resimdekinin aynısı. Bu işin aslı nedir? Bir de direk açık satılanlar vardı poşetli olarak onlardan hiç bahsetmiyorum zaten, adam hiç fark yok dedi kutulu olanlarla kalsın dedim, ne olur ne olmaz. Bir de koskoca Kadıköy'de orjinal God of War 2 bulamadım hep kopya satıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 27 Haziran 2008; 18:29:08 >

• walla olabilecek tek fark amerika ve japonya paketli olmasıdır benim bildiğim...
  • bu konuda pek bir bilgim yok ama alttaki kutu sahte olabilir.
    genellikle orjinal olanlar vakumlu olarak paketliyorlar.ama aşağıdaki kenarlardan çentik ile tutturulmuş gibime geldi.
  • kutulu olduktan sonra sorun olmaz. kutu acilmis mi, acilmamis mi ona bak. biri abd den getiriyordur, biri japdan yada cin'den ama sonucta hepsi cinde uretiliyor.
  • play-asia dan aldım 68 YTL ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: gainward6600gt

bu konuda pek bir bilgim yok ama alttaki kutu sahte olabilir.
    genellikle orjinal olanlar vakumlu olarak paketliyorlar.ama aşağıdaki kenarlardan çentik ile tutturulmuş gibime geldi.

evet simdi benimde dikkatimi cekti. alttaki kutu da vakum goremedim, usttekinde var gibi. benim aldıgımda vakumlu idi, kenarlarını keserek actim. o kisim onemli. kutuların resmini cek, ucuz olanın aynı ise onu al. jap ile abd arasında kutuların aynı oldugunu dusunuyorum. kutu acılmamıs olsun tabi. zaten vakumlu olunca, acılması imkansız. bu arada kutudan usb kablo cikmayacak, ps3 un kendi usbsini kullanacaksın. ama merak etme, sorun olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlaXiD

walla olabilecek tek fark amerika ve japonya paketli olmasıdır benim bildiğim...

Ben de öyle düşündüm ama bana bunları söyleyen büyük bir mağazaydı şimdi isim vermek istemiyorum ama şu nalburların, hırdavatçıların yanındaki mağaza, anlayan anladı herhalde. Tabi durum böyle olunca insan biraz düşünüyor böyle bir şey var mı diye? Gerçi MGS4 2. bölge (PAL) oyun da satıyor fiyat olarak da 160YTL dedi ve daha aşağıya hiçbir yerde bulamazsın onun yerine 1. bölge olanı almamı söyledi, ben de 95YTL'ye 2. bölge MGS4 satıldığını söyledim hatta bizim forumda satılmakta ancak öyle bir şey olamayacağını söyledi, direk "Yalan" dedi, bende var dedim "olamaz, imkansız ya çalmıştır ya da yoktur öyle bir şey, ben oyunu 95'ten daha pahallıya alıyorum o nasıl satıyor o fiyata" dedi, hele oyun Aral'ın deyince iyice çılgına döndü. Kapıdan çıkıp 2 adım attığınızda aynı oyunu 105YTL'ye veriyorlar ama 160'tan aşağı yok diyor hala. Ama ben şu DualShock 3 işine takıldım yine, doğru söylüyor olabilir mi bu konuda? Sonra elimizde patlamasın DS3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 27 Haziran 2008; 18:57:18 >

• İlk mesajı okumadınız galiba kutusu 2. resimdeki gibi değil sadece kutunun üzerindeki etiketi göstermek için koydum onu, kutu 1. resimdekiyle aynı tek farkı üstündeki Japonca etiket.
  • 10-15 ytl fazla ver,hiç olmazsa kafan rahat olsun.
  • Ben hayatımda sahte Dualshock3 görmedim bu aralar DS3 almayı düşünüyordum benimde içime kurt düştü
  • god of war 2 orj ntsc var bende düşünrsen satabilirim
  • karıştırılacak bir yanı yok arkadaş biri uzakdoğudan getirtilme kol playasia gibi(bizde oradan aldık oradan biliyom japon etiketli oradan) diğeride mağazalarda satılan avrupa versiyon olay o yani
  • bende gumus rengi var ok guzel
  • kardeşim alacağın kolun orjinal olup olmadığını anologtan anlarsın kutudan cıkarttığında üstüne bastırdında ses cıkması lağzım cıt cıt diye fakat sahtelerde ise bu ses cok az olur ve pekte ses yansıtmaz birde kolun altına baktığında kutuda cıkan kalitede olsun diyorsan h sınıfı olmasına dikkat et ve birde a sınfı olmasına fakat analog dediğin olayı uygulamalısın saten attığın resimlerin 2 sside aynı fakat birinde japonca yazı yapıştırılmış dediklerimi uygularsan anlarsın sony mazsında duydum
  • kararınız ne oldu bu 2.si sahtemi değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalosi

kardeşim alacağın kolun orjinal olup olmadığını anologtan anlarsın kutudan cıkarttığında üstüne bastırdında ses cıkması lağzım cıt cıt diye fakat sahtelerde ise bu ses cok az olur ve pekte ses yansıtmaz birde kolun altına baktığında kutuda cıkan kalitede olsun diyorsan h sınıfı olmasına dikkat et ve birde a sınfı olmasına fakat analog dediğin olayı uygulamalısın saten attığın resimlerin 2 sside aynı fakat birinde japonca yazı yapıştırılmış dediklerimi uygularsan anlarsın sony mazsında duydum

Kutusunda duran şeyin analoglarına basamamki.

Tabiki PS3'ün kutusundan çıkan kalitede olsun istiyorum da bu h sınıfı, a sınıfı olayı nasıl anlaşılıyor?

• Herksese selamlar,

İki türlü pakette mevcuttur, ikisinin de bizde ki fiyatı 80 ytl.dir. Konu aralarına satışımızla ilgili şeylerden bahsetmekten hoşlanmıyorum ancak bunu açıklamak istiyorum.

Resimdeki Ürünler anlatıma uyarlılığıyla kesinlikle ve kesinlikle sahte değildir.

Orjinal bir ürünü elinize aldığınızda dokunarak anlayabilrsiniz. Orjinal bir ürünün elinize aldığınızda sağlamlık hissini uyandırması hiç de zor değildir. Aklınızda olsun.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 28 Haziran 2008; 9:07:14 >
  • play- asia dan gelen kutulu DS 3' ler 2. resimdekinden. yani kolpa değil, sadece kutular vakumlu değil
  • HOCAM MECBUREN KUTUDIŞINDAN ANLAYA BİLİRSİN KOLUN H SINIFI VEYA A SINIFI OLDUĞUNU H SINIFI KOLLAR DEVRE KULLANMAZ YALITKAN LAYLONUMSU DEVRE KULLANILIR A SINIFINDA İSE DEVRE FAKAT CİPLİ DEVRE KULLANILIR PİYASA DE EN Yİ KOL BUNLARDIN ANLAMAN İCİN KOLU KUTUSUNDA CIKART TIĞINDA ALTINA BAK MADEİN CHİNA YAZAN YERİN ÜSTÜNDE A VEYA H YAZAR BUNDAN ANLARSIN A VEYA H SINIFI OLDUĞUNU GÖRÜRSÜN B C D E DİYE DEĞİŞİR SAHTELERDE ELİMDE 3 ADET H SINIFI VAR 99 YILINDAN BERİ KULLANIYORUM TIK DEMEDİ PS 2 İCİNDE 2 ADET VAR 2004 YILINDAN BERİ DAHA TIK DEMEDİ YANİ BU SÖYLEDİKLERİM NEYALAN NEDE BAŞKA BİŞİ İYİ GÜNLER
  • kadıköyde platin'den almada nereden alırsan al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.