arkadaşlar ya bnm bi w810i m var 1sene önce aldım ve 31mayıs 2008 tarihinde bozukdu telefon açılmadı sanırım setool e yaptım teknosadan almıştım teknosaya götürdüm, teknosada eko group a gönderdi (tel. eko grouptan garantili) teknosaya telefonu sormak için gittiğimizde ise tlefon buraya gelirse sizi ararız diolar yani telden haber yok tel gideli 30 gün oldu sizinde aranızda böle telefonu gidip geri gelen var mı sizce gelirmi gelmez mi????
Ben istemez miyim seni andığımda gülümseyebilmeyi. Sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim.. Elbette beni sonsuza dek sevmek zorunda değildin. Sahibin değildim sadece sevgilindim...
telefonu eko sattıysa bile sony ericsson ların teknik servisini eko vermiyor. telpa, genpa ve asya veriyor. Bence telefonunu bir an önce geri alıp bu firmalardan birisine götür. telpayı tavsiye ederim. yeri levent kanyon un yanında. umarım kısa sürede hallolur.
tel garanti kapsamında kabul edilip ona göre değişim işlemi yapılırsa... yeni telefonun sana ulaşması 2 ayı geçer... asya ya yollamıştım 2.5 ay sonra yenisini yolladılar.
peki 2ay boyunca herhangi bişiler yaptınızmı aradınız fln mı yoksa hiç bişi yapmadan 2ay sonramı geldi
Arasıra gittim sordum ama gönderenlerin yapabileceği hiç bir şey yok. Sadece internetten bakıp ne durumda olduğunu söylüyorlar. Onu zaten bende bakabiliyorum. Beklemek zorundasınız. En fazla 3 ay beklersiniz...
arkadaşlar ya bnm bi w810i m var 1sene önce aldım ve 31mayıs 2008 tarihinde bozukdu telefon açılmadı sanırım setool e yaptım teknosadan almıştım teknosaya götürdüm, teknosada eko group a gönderdi (tel. eko grouptan garantili) teknosaya telefonu sormak için gittiğimizde ise tlefon buraya gelirse sizi ararız diolar yani telden haber yok tel gideli 30 gün oldu sizinde aranızda böle telefonu gidip geri gelen var mı sizce gelirmi gelmez mi????
30 iş günü süresi dolunca sana verdikleri kağıdı götür sana yeni telefon verirler.
yaa bn eko ya vermedim teknosadan aldım tekrar teknosaya götürdüm oda oraya yollamıştır heraldee...
quote:
Orjinalden alıntı: eamercan
telefonu eko sattıysa bile sony ericsson ların teknik servisini eko vermiyor. telpa, genpa ve asya veriyor. Bence telefonunu bir an önce geri alıp bu firmalardan birisine götür. telpayı tavsiye ederim. yeri levent kanyon un yanında. umarım kısa sürede hallolur.
bende de aynı telefondan var 2 kez samsun kvk ye bir kezde istanbuldaki bir firmaya gitti ilk gönderdiğimde 1 hafta içinde geri geli 2. kez gönderdiğimde 15 20 günü buldu 3. kez gönderdiğimde yine 1 haftaya yakın sürdü ama her servise gönderdiğimde telefondan bir verim alamadım eğer 30 günü geçiyorsa tamir süresi zaten azami 30 işi günü yazar garanti belgesinde 30 iş günü geçerde telefon hala sana ulaşmazsa tüketiciyi koruma haklarına şikayet edebilirsin.
çok teşekkürler fikirleriniz için 30 iş günü doldu ve teknosa bi gün sonra yeni bi w810i verdi :d sanki bu w810i daha deişik gibi kulaklığın kablosu fln yenilenmiş gibi daha güzel olmuş çok sevindim :D:D:d