Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TT Sabit Ücretlere %4,9 Zam Yapmış!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> TT Sabit Ücretlere %4,9 Zam Yapmış!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Rapator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Haziran 2008; 17:14:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Türk Telekom bir yandan yeni yeni tarifeleri ve ürünlerini piyasaya sürerken bir yandan da telefon tarifeleri aylık sabit ücretlerine yüzde 4.9 oranında zam yaptı. Böylece aylık ücretler ŞirketHATT tarifesinde 37,21YTL, KonuşkanHATT'da 21,40YTL, StandartHATT'da 13,16YTL, HesaplıHATT'da 8,25 ve yazlık HATT'da 96,20YTL oldu. Tüm tarife bilgileri ile birlikte aylık sabit ücretleri şehiriçi tarifeleri karşılaştırma tablosunda bulabilirsiniz.

Eskiden hesaplı hatta hiç konuşmasanız bile 8,75YTL fatura öderken artık 9,50YTL ödiyeceğiz...

Zaten biri başladımı bu zamlara diğerleride ondan cesaret alıp devam ediyorlar...Bknz: Otomobilde ÖTV artışı, doğalgaz zammı, elektrik zammı, turkcell zammı...vs vs vs...

TT...

AMD X2 4000+MSI K9A2-CF+2x1 GB DDR800 A-Data Vitesta Extreme Edition+MSI RX3850-T2D256E-OC+SkyStar2 2.6D+400GB Samsung SATA2 16MB+Airtes RT-205TT+Asus DRW-1608P3S+Lite-on LTN525+Nec Floppy +Pegasus 8029B34+High Power 500W+Samsung 223BW 22" LCD+A4Tech XL-750BF+A4Tech X7 G800MU+Orite RN4000+Logitech X540+WD My Book EE 500GB+Bigboy 1GB Usb+Kingston 2GB Usb+HP F370+Powercom BNT 600A+KODAK CX6330+Bigboy 1GB SD+SONY DSC-S730+Sony 4GB MSPD+Nokia 6300+Bigboy 1GB MicroSD+Nokia 3310+Nokia 6100
velideli

27 Haziran 2008; 19:12:24 

lanet olsun telekomada telekomu ogavura satıp vatandaşı soyduranlarada bu memlekette bir kilo eti kurbandan kurbana gören milyonlarca insan var hiç bir karşılığı olmadan aldıkları haraç az gelmiştir bu lanet adsl nin bulunduğum yerde başka alternatifi yokki akşamdan iptal ettirsem sabit kazık bende hep sıfır kontör adsl için mecbur olmayanlar neden hala bu lanet şeyi tutarlar onuda anlamıyorum şerefsizler birde açıklama yapmışlar zam enflasyonun yarısı kadarmış ulan o.ç . daha neyi alacaksınız aldığınız haraç neyin karşılığı utanmadan birde sadece enflasyonun yarısıymış tamamını alsaydınız o.ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 27 Haziran 2008; 20:56:14 >

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
tksharmely

29 Haziran 2008; 1:23:19 

Türkiye'de tek el olan T.Telekomu kullandığım için utanıyorum. Söyleyecek de hiç bir şey bulamıyorum

Kusur benim imzamdır.Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
GÖKHANz

29 Haziran 2008; 12:51:30 

quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

Türkiye'de tek el olan T.Telekomu kullandığım için utanıyorum. Söyleyecek de hiç bir şey bulamıyorum

keşke başka bir şansımız olsa

cu.01

29 Haziran 2008; 23:08:49 

Telekom'da sabit ücretler çok yüksek. Aldıkları sabit ücret karşılığı ücretsiz görüşme süresi vermeliler.

waterman

30 Haziran 2008; 10:51:35 

Dur az kaldı telekom. Adsl nedeni ile bağlıyım. Sözleşmem biter bitmez kapatıcam hattı.... Çok gerektiğinde turkcell internet servisini kullanırım artık ...
O zamana kadar 3g gelirse, arkama dönmem bile ....

Waterman derki : " Rast gitmeye görsün bir kişinin işi, mermeri keser dişi. Ters gitmeye görsün bir kişinin işi, muhallebi yerken kırılır dişi...... "
Oyun_canavarı

6 Temmuz 2008; 3:26:52 

telekom sana koca bir ban bu ödediğimiz paralar ne için peki? ne için? ceplerini dolduruyor pis lübnanlılar keşke alternatifim olsa :( cep tel. çok pahalı tt tek el olduğundan alternatifte yok ama merak etmeyin 3-4 sene içinde tt nin ağzını burnunu dağıtacak turkcell

Intel Q9550 / Nvidia GTX280 / 4GB OCZ ram Baba sistem
Ömer

6 Temmuz 2008; 13:00:46 

Maaşıma gelen zamdan çok daha yüksek bir zam yapmışlar.
Ben olayın bu boyutunu maalesef anlayamıyorum.

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
Hayata dair ne varsa üzerinde
O dünyanın, başlar yok olmaya...
Kül'dür herkesin payına kalan...
عمروه
Kurumuş deniz kabuklarını alıp canlansınlar diye denize atıyorsun, yaptığın bu sadece...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> TT Sabit Ücretlere %4,9 Zam Yapmış!!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte G-Power II Pro
Gigabyteın değişik tasarımlı işlemci soğutucusu
CeBIT 07 / Komate Standı Video
Komatenin geliştirmiş olduğu bir müşteri yönetim yazılımı hakkında bilgiler alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar