Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
monitör driveri nasıl yüklenir

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> monitör driveri nasıl yüklenir Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
witchkingkene

27 Haziran 2008; 17:11:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar yeni sistem toplattım fakat yeni sistem monitörümü varsayılan monitör olarak görüyor. Önceki sistem Nec Multisync V520 diye direk söylüyordu. Ki bundan kaynaklandığını düşündüğümde bir sorunum var. Ekran yenileme sıklığını ne yaparsam yapayım hep 65 olarak kalıyor. mesela 85 yapsam bile 85 olarak gösteriyor ama monitörde değişklik olmuyor 65 dekki gibi görüntü titriyor. bunun sebebinin yeni sistemin monitörü tanımamasından kaynaklandığını düşünüyorum. İnternetten driveri buldum ama hiçbir setup dosyası yok ICC profili diye uzantılı bir sürü dosya var. Bunlarla ne yapacağım driveri nasıl kuracağım? Yardımcı olursanız sevinirim...

teşekkürler...

maxtor06
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Haziran 2008; 17:17:48 

aynı şekilde 22'' asus monitör aldım vista monitörü göstermiyor yenileme hızı 65 in üzerine çıkmıyor....nasıl olcak bu iş? genel pnp monitör diye yazıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxtor06 -- 27 Haziran 2008; 17:19:33 >
maxtor06
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Haziran 2008; 18:57:16 

asusun driverini web sitesinden yükledim monitör gözüktü fakat yenileme hızında sadece 60 hertz var başka seçenek yok sizde durumlar nasıl?
witchkingkene

27 Haziran 2008; 19:06:11 

walla ben driveri yükleyemedim indirdiğim driverda setup dosyası yok. mevcut dosyalarıda nereye yükleyeceğimi bilemiyorum. internette araştırdım aynı sorunları yaşayanlar var ama çözümleri yazmamışlar. Bulan olurla bizimle paylaşsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchkingkene -- 27 Haziran 2008; 19:06:57 >

witchkingkene

27 Haziran 2008; 22:42:17 

tamamdır sorunu çözdüm. catalistin içinden monitörle ilgili birkaç işareti kaldırdım düzeldi.

teşekkürler...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> monitör driveri nasıl yüklenir Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
AMD RS690G yongası ve MSI K9AGM2
AMD nin entegre HDMI portuna sahip entegre grafik kartli yeni nesil çipseti
Frontlines: Fuel of War PC
Battlefield 2yi sevmiş miydiniz? Bir de Frontlinesı deneyin!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar